|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 20 Mart 2014 (22:57), Konuya Son Cevap : 04 Eylül 2022 (23:54). Konuya 118 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Nisan 2014, 21:26 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Gözler ufkunu kaybeder ötelerden gelişlere vuslat ceker, Lakin !!! Allahtan umudunu kesmez son tutamını son damlasını son lokmasında bile şükrünü beyan eder. mizgin
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
08 Nisan 2014, 18:34 | Mesaj No:12 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Ebuzeri dil ile ümmüzerli bakiş ile efendim sen gitdin gideli ümmet yeşil saraylarda altın döşemeli koltuklarda onlarca cariye ile ümmetin malını talumar etdiler..turabii
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
13 Nisan 2014, 17:51 | Mesaj No:13 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Madem ki herşeyin sonu topraktır sen toprak olmadan önce toprak ol!
15 Nisan 2014, 21:43 | Mesaj No:14 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları...
Düşünebilin Müslüman ın son varacağı nokta tefekkürdür.Düşünebilen ataiztin varaçağı son nokta çifteye çifte ile karşılıktır.(felsefe varacağı nokta)mizgin
16 Nisan 2014, 00:00 | Mesaj No:15 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Doğu ve güneydoğuda nufüsun çoğu kürt ve bende kürtüm..
18 Nisan 2014, 22:50 | Mesaj No:16 |
Değilmidir ki insan Aceleci ve kindar,değilmidir ki insan hırçın ve azgın,Düşünce musalla tasına,görünce başında üşüşenleri başı kalkarmı birdaha göğe..
18 Nisan 2014, 23:25 | Mesaj No:17 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... gönlünüz dert görmesin abi her zaman ki gibi anlamlı yazımlarınız,,, her bu dünyayı sonsuz sanır,, nasılda körü körüne altanır,,gercek ahireti görünce anlaşılır o zaman iş işten gecerde dillerde ki ahlar fayda etmez,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
18 Nisan 2014, 23:26 | Mesaj No:18 |
eywallah abla işte senin kadar olmasakta karalıyoz bişiler.
19 Nisan 2014, 14:32 | Mesaj No:19 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları...
estafurullah abi ,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
21 Nisan 2014, 20:32 | Mesaj No:20 |
Bir nebze toprak su bekler çatlamış kurumuş halde,üzerindekiler kadar içindekilerde bekler,İnsan son nefesi vermek istemez , korkar hem toprak üstünden,hemde toprağın altında...ne garip ki korkarak yaşamak ,hegün toprağın altına girmekten daha beter değilmidir?eRkam
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |