|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 20 Mart 2014 (22:57), Konuya Son Cevap : 04 Eylül 2022 (23:54). Konuya 118 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26Haziran 2014, 02:02 | Mesaj No:41 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... |
05 Temmuz 2014, 18:34 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları...
Aşkı dünyaya bağlayanlar ,dünyanın kölesi olup gitdiler..Dünyayı kendine aşık bırakanlar öldüklerinde bile dünya tarafından dillendirildiler..eRkam
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
08 Temmuz 2014, 13:02 | Mesaj No:44 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... yok abla ben hazırlamadım..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
08 Temmuz 2014, 23:11 | Mesaj No:45 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Kalb içindeki çiçekleri dışa vurur...Kiminki zakkumdur ,kiminki kardelen...eRkam
10 Temmuz 2014, 23:17 | Mesaj No:46 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... babadan dededen gelen ezberleri bozmaya geldik ,Allahtan gelenle işimiz olur ...Peki ya Atalarınız babalarınız yanlış yolda iseler..
20 Temmuz 2014, 01:16 | Mesaj No:47 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Müslümana bak, din ve iman kan ağlar, Bu dinsiz imansiz müslüman elinden, Başını yerden yere vurur bebekleri görünce, Elinde colası düşmeden de ağlamaz.. televizyon başında ferdi figan eder, kanı görmüştür ya kumandayı eline alır dayanamaz, değiştirir görür mankeni,izlemektende gözü oynamaz
03 Eylül 2014, 17:44 | Mesaj No:48 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Üzülmekten yoruldum. Beni kırmalarından yoruldum. Beklemekten yoruldum, Neyi beklediğimi bilmeden, özlemekten de yoruldum. ... En çok da düşünmekten .. Susmaktan yoruldum, Sürekli susup , içimde avazım çıktığı kadar haykırmaktan. Hep kendimle başbaşa kalıp, Hep kendime sığınmaktan y o r u l d u m !!.. |
12 Eylül 2014, 21:50 | Mesaj No:49 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Vefa nedir, bilir misin? Vefâ; arkanda bıraktığını, giderken yaktığını yabana atmamandır. Vefâ; dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere, hayallere ihanet katmamandır. Vefâ; ötelerin sonsuz mükafatı karşısında, cehennemi hafife almaman, ulvi güzellikleri dünyaya satmamandır. (Hz. Mevlana)
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
12 Eylül 2014, 22:51 | Mesaj No:50 |
Durumu: Medine No : 24048 Üyelik T.:
01 Ocak 2013 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Bir insana zorla sevdiremezsin kendini... Bana güven diyemezsin... O bunu hissetmiyorsa, tek bir Cümle söylersin; SEN BİLİRSİN!
__________________ O yüz , her hattı tevhid kaleminden bir satır; O yüz ki , göz değince Allah ' ı hatırlatır. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |