|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 20 Mart 2014 (22:57), Konuya Son Cevap : 04 Eylül 2022 (23:54). Konuya 118 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Eylül 2014, 18:38 | Mesaj No:51 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Alıntı:
Sözler ve kişilikler insanı tarif etmeye yeterlidir,yaşantı insanı hissetirir karşısındakine,Ne söze ne hacet kalır nede kendisini sevdirmeye....eRkam
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
25 Eylül 2014, 18:47 | Mesaj No:52 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Gecemin Rüzgarları...
hocam gözlerimiz arıyordu sizi...yüeğinize sağlık...devamını bekliyoruz..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
25 Eylül 2014, 18:49 | Mesaj No:53 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Allah razı olsun Abla..Teşekkür ederim.
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
28 Eylül 2014, 23:35 | Mesaj No:54 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Yüreğe sabır Rızka sabır Nefse sabır Zulme sabır İnsana sabır Dünyaya sabır Muhatabı en çok olan imtihan Sabır Mehmet Deveci
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
04 Ekim 2014, 20:40 | Mesaj No:55 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Esmiyor artık Gece Rüzgarlarım, Sabahlarım hep Rüyadan kalma Anılarla dolu, Sahi Hayat sen benim Ömrümün hangi safındasın... eRkam
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
11 Ekim 2014, 21:11 | Mesaj No:56 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... ve yine geceye adım atıyoruz yazdan kalan bir günün sonbaharında,Günes yine aynı günes hersey aynı yazla ama ısınamadık bugün cami havlusunda... Düşündümde Yazın günesi neden bugün ısıtmadı bizi... İnsanlarda öyle değilmidir,sıcak ve samimi tebessümleri ısıtmıyormu kışın en çetin zamanında yüreklerimizi...eRkam
09 Kasım 2014, 21:10 | Mesaj No:57 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları...
Kim var diye sağa sola bakmayacaksın, ben varım diyecek ve yürüyeceksin...
10 Kasım 2014, 15:19 | Mesaj No:58 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... Bazı İnsanları Dinliyorum .. Bazı İnsanlara Susuyorum ... Bazı İnsanlara da Sadece Gülüyorum . İbrahim İNECİK
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10 Kasım 2014, 20:52 | Mesaj No:59 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları... ne fırtınalar yaşadım ,poyraz esen rüzgarlarda,ne bulutlar gördüm yağmurlu havalarda,Toprak oldugum günden beri üzerimde hep kuru yapraklar tatdım..eRkam
17 Kasım 2014, 19:55 | Mesaj No:60 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gecemin Rüzgarları...
Allah katında canlıların en kötüsü bir şeye akıl erdiremeyen sağır ve dilsizlerdir.
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (0 Üye ve 7 Misafir) | |