|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Allahın kulu_,Açılış Tarihi: 07 Nisan 2015 (11:31), Konuya Son Cevap : 06 Ekim 2015 (00:58). Konuya 46 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Nisan 2015, 13:51 | Mesaj No:11 |
Cevap: Muhammed Bozdag kitabindan guzel sozler
insanın en büyük düşmanı olan şeytanın tek amacı insanı Allah'tan uzaklaştırmaktır -sonsuzluk yolculuğu muhammed bozdağ | |
07 Nisan 2015, 14:06 | Mesaj No:12 |
niyetiniz değişirse sonuçlarınız da değişir. ruhsal zeka muhammed bozdağ
| |
07 Nisan 2015, 14:45 | Mesaj No:14 |
arkadaslar sevgi zekası kitabı elinde mevcut olan varsa sözlerinden paylaşabilir mi | |
07 Nisan 2015, 14:46 | Mesaj No:15 |
sonuçlarınızın başarısı niyetlerinizin yüksekliği oranındadır _ruhsal zeka
| |
07 Nisan 2015, 14:50 | Mesaj No:16 |
.fani dünyadaki iman,ahlak ve ibadetinizle baki cennete hazırlanırsınız
| |
07 Nisan 2015, 14:58 | Mesaj No:17 |
.Yaratıcın zorlaştırdığı zor; kolaylaştırdığı da kolay yaşanır. .dünya yaratıcı'yla aramıza girecekse, bize acı,dar ve sıkıntılı görünmesi iyidir. . Duaya kalkan ellerimize dünya verilmiyorsa sonsuz hayat verilecektir. . evrenin Sınırsız sahibinin nezdinde sevilmek itibar sahibi olmak göklerde tanınmaktır | |
09 Nisan 2015, 13:08 | Mesaj No:18 |
. insan, çok muhtaç olduğu yaratıcısını terketsin diye yaratılmadı . göklere yükselen yakarışları duyabilseydik , ihtiyaçların büyüklüğünden ürperirdik . bir iyilik için yapayalnız yola çıkmışsanız, ardınızda meleklerin alkışlarını duyarsınız . yüksek ahlakla ve temiz kişilikle meleklere yakınlaşırız . hayatın sonsuz tarafına göçenler, ruhaniyetinizden gönderdiğiniz mesajları algılarlar . Yaratıcı'dan istemeyi unutmak, Yaratıcı'ya ihtiyacını unutarak O'ndan kopmaktır . sonsuzluğu isteyen kalbimize dünyayı doldursak, o kalp yine aç kalacaktır . bir sanatı sahibinin imzasından kopararak istemek, nankörce ve bencilce istemektir . büyük istek evrensel istektir . sebebler , Yaratıcı'ının yerine geçmek için değil, kudretini hissettirmek için yaratıldılar . en büyük başarısızlık, insanın Yaratıcı'sına ihtiyacını hissetmeyi terk etmesidir . iyi şeyleri yapmaya üşenen, onları yapabilme şansını yitirir . dualarınızı hissederseniz; kalplerinize ilham edilenleri duymaya başlarsınız . içtenlikli dualarınız, kalbinizden canlı ve bilinçli çıkarak evrene yayılır | |
19 Nisan 2015, 00:54 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Muhammed Bozdag kitabindan guzel sozler
Ey bilgelerin ve sirlarin sahibi Senden butun ictenligimle ilim istiyorum Bilgisizligimden ve cehaletimden kurtarmani diliyorum Ogrenebilmek icin cirpmiyorum ama hafizam bana bu kadar yardim ediyor Ben evrene serpistir digin sirlara muhtacim Bana ogreteceklerine muhtacim Sen bal aridina daha dogmadan bal yapmayi ogrettin Sen bir ordek yavrusuna yuzme ogrettin Ben ise tum caresizligimde senden istiyorum onlar konusamadiklari icin istemeden verdin Ben ise senden ilim istiyorum Lutfen bana ve ogluma esime ilim ver
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
19 Nisan 2015, 23:16 | Mesaj No:20 |
tek dostumuz Allah tek düşman şeytan geriye kalan herşey izafi dost tv deki proğramından..
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |