|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 10 Temmuz 2015 (19:35), Konuya Son Cevap : 06 Ağustos 2024 (19:41). Konuya 180 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Eylül 2015, 18:31 | Mesaj No:51 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Hüzün!!! Pérçépéri dılemın Her parçası bir yerde .. Yetim toprağımın esmer bakışlı yalın ayaklı mahzun çocuklarında bir parçası … Bir parçası kirli ayakların tertemiz toprağında gezindiği Kudüs’de .. Ferhatı değil Şamil’i hatırlatan dağların sevdasında bri parçası .. Katıksız ekmeği değil, Ne ekmeği nede katığı olmayan rengini Bilal’den almış insanlarda bir parçası .. Yetimliğini,öksüzlüğünü en çokda herkeslerin köşesine çekildiğinde hisseden Gözleri bir noktada sabit Öylece içten içe kendi içine süzüldükçe büzülen,küçülen bir békesin yanlızlığında kaldı bir parçası .. En büyük parçasıda .. Ah..! o parçası ki .. 13 masumun parçalanıp toprağa düştüğü yerde Kör bir belada Kerbela’da hala en büyük parçası .. Ey “OL” emriyle gücü her şeye yeten tek Rabbimiz .. İbrahim’in kuşunu parçalara bölüp tekrar bütün eyleyen El-Kadir’imiz .. Topla yüreğimin parçalarını Ebabil misali Ateşten balçık eyleyip Tüm zalimlerin üzerine yağdır Onları kül eyle .. Alıntı
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
19 Eylül 2015, 20:57 | Mesaj No:52 |
20 Mart 2014 | Cevap: Hüzün!!!
Bir çiçek duruyordu, orda bir yerde, bir yanlışı düzeltircesine açmış. Cemal Süreya
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
22 Eylül 2015, 16:58 | Mesaj No:53 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! Yaşım bir dolu hüzün , Küskünüm küsmelere de . Yüzümde ise , binbir çeşit 'gülsüz' 'gülümseme'...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
25 Eylül 2015, 20:28 | Mesaj No:54 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! Yüreğimdeki yaramı seviyorum!! " Yarayı açana değil, Açtırana HAMD olsun diyorum! "Sıkıntılarım beni güçlü kılıyor, O halde yorulmak yok yola devam ediyorum.! "Ellerimi semaya kaldırıyorum, MEVLAMA diz çöküyorum" "Göz yaşlarımı avuçlarıma saklıyorum.! "Kalbimin kanayan yanını, Diğer yanıma emanet ediyorum, Ve şükrediyorum...!! "Halâ dik duracak kadar güvenim olduğu için! ... KALBi OLANIN ELBET HÜZNÜ'DE VARDIR, SABRI'DA VARDIR.... HÜZNÜME DE, SABRIMA DA ELHAMDÜLİLLAH ..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
01 Ekim 2015, 22:49 | Mesaj No:55 |
20 Mart 2014 | Cevap: Hüzün!!! "Ne hemrâh isterim ne yâr-ı hemdem Bulur bir gün nihayet menzil-i gam Sağ olsun sevdiğim Mevla kerimdir" demiş Naili... "Arada dağ olsun yeter ki sağolsun" der olduk şimdi... Kelimeler değişse de dua aynı dua...
03 Ekim 2015, 16:28 | Mesaj No:56 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! Saklasam da hüznümü... ....Avuçlarımdan dökülüyor yüzüstü... Nur Hayat Şuara..
04 Ekim 2015, 23:10 | Mesaj No:57 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! Yine Yüreğime hapsettim hüzünleri. Şikayetçi miyim..? Haşâ.! Çünkü bilirim.. Allah (cc) sever hüzünlü Yürekleri.
08 Ekim 2015, 13:10 | Mesaj No:59 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Hüzün!!! Hüzün en çok gülümseyenlere yakışır. İçindeki fırtınalı kışlara rağmen yüzünde baharı göstermeye çalışanların trajedisini bir tek kendileri bilir… Hazandan Geçmeyen Hüzünden Ne Anlar..!
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
10 Ekim 2015, 18:15 | Mesaj No:60 |
20 Mart 2014 | Cevap: Hüzün!!!
Ömrüm... Ah benim ördükçe sökülen, Yakasız, kolsuz hırkam..
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |