|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 10 Temmuz 2015 (19:35), Konuya Son Cevap : 06 Ağustos 2024 (19:41). Konuya 180 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Ağustos 2015, 19:53 | Mesaj No:41 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! "Hüzün"ağır gelir yüreğe, ama en güzel duayı ettirir sahibine...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
20 Ağustos 2015, 19:54 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Hüzün!!! İnsanlığın Bitdiği Noktada!! Bir Nidadır İnsalığa! Bir Seher Daha Ya Rabbim!!
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
21 Ağustos 2015, 20:34 | Mesaj No:43 |
20 Mart 2014 | Cevap: Hüzün!!!
Dünyaya az meyletki hür yaşayasın..Hz.Ömer (r.a)
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
22 Ağustos 2015, 02:13 | Mesaj No:44 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Hüzün!!!
Bir nefes almak istiyorum Temiz tertemiz Cigerlerim bu temiz hava dolsun Derinden derinden nefes aldim
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
23 Ağustos 2015, 18:28 | Mesaj No:45 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! "Hüzünler,sıkıntılar kırmızı ışıkta dursa, Umutlar, hayaller, sabırsızlıklar"sarı"ışıkta beklese, Ve candan sevdiklerimiz"yeşil" de çıkıp gelse... Ne güzel olurdu, hayatın trafiği..."
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
27 Ağustos 2015, 16:58 | Mesaj No:46 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! Varsın yine gece olsun Gelsin yine aklınıza dertler hüzünler.. Sen yine şükret Dua Et ...
27 Ağustos 2015, 19:25 | Mesaj No:47 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! yaprağa boyasını süren nakkaş, yürek ortasına saplanan ok, yalın ayak bastığım sahra, gecelediğim balığın karnı, dağdağalı deniz, mermerin arasından sızan su, dala yürüyen hayat, ve ansızın... yüreğe inen "Hüzün"
04 Eylül 2015, 00:47 | Mesaj No:48 |
20 Mart 2014 | Cevap: Hüzün!!! Ve anladı… Anladı sevgi’nin manasını… Asla tarif etmedi… Sadece anladı… Sevgi’nin adl-i ilahi’de sınanmak olduğunu ve sınavı erce geçmek olduğunu… Nasuh kisvesinde bir tevbe olduğunu… Nefsi öldürerek bir diriliş olduğunu… Sevgi’nin harama bulaşmaktan, en ufak bir günaha girmekten O’na sığınmak demek olduğunu… Anladı, irade, takat, sabır, tevekkül, saf, masum, haya, edep.. kelimelerinin gerçek manasını… Anladı… Ve sustu… Ve ağladı… Dili, yüreği… Hicabından lal oldu… Alıntı
05 Eylül 2015, 22:10 | Mesaj No:49 |
20 Mart 2014 | Cevap: Hüzün!!! Hayata baktığın nokta ,ben değil sen olmalısın,önce kendi benlerini bulmaya calıs,işte o zaman istedigin,arzuladıgın noktaya ulaşmak kolay olur.Kendine nasıl bakarsan insanlarda seni öyle görür.İşte o zaman hayatdaki noktan deger ve anlam kazanır arzuladıgın Senlerde. isLamiNesil
06 Eylül 2015, 00:31 | Mesaj No:50 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! Herkezin bir "Hûznú"vardır..Bir tûrlû yûreğinden atamadığı...
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |