|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 10 Temmuz 2015 (19:35), Konuya Son Cevap : 06 Ağustos 2024 (19:41). Konuya 180 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Nisan 2016, 00:15 | Mesaj No:121 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Hüzün!!!
Hiçbirşey eskisi gibi kalmıyor..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
21 Nisan 2016, 23:21 | Mesaj No:122 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! “Çünkü "Hüzün"dediğin, kırmızı ışıkta durmuyor bu dünyada.” Cengizhan Konuş
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
23 Nisan 2016, 23:33 | Mesaj No:123 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! " Kalbin Hüznü İçindir Ayet'ler . . ."
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
25 Nisan 2016, 17:24 | Mesaj No:124 |
Cevap: Hüzün!!! Hüzün .... Nikotin tadında bir şey bu Ve alışkanlık yapıyor. Hüzne alışık gönüller daha dayanıklı Bunu biliyorum. Hayata hep gözyaşı penceresinden bakmak Acıyı saklamak ve Onu mukaddes bir emanet gibi taşımak asilce “ardımda yangın sonrası bir şehir var... yıkıntıların üstünde hala dumanların tüttüğü... köşe başlarında yaralı ve gönlü yaralı insanların dalıp dalıp gittiği, sokak aralarında şaşkın kedilerin dolaştığı yangın yeri bir şehir... dönüp bakmıyorum sırtımda alevlerin sıcaklığı hala göz yaşı kaynağım kurumuş gözyaşı yollarımda sararmış otlar... gözlerim ufukta... kaçıp giden rüzgarı, yangını büyüten rüzgarı ve geciken yağmuru arıyorum...” hüzün… acının çiçeği... acı ve acılar,onlara esir olmak yerine oynaşmayı tercih edenleri bir heykeltıraş gibi biçimlendiriyor. Acılarla oynaşmak... Hüzün uzakların çağrısıdır... Her gün yüzlerce,binlerce defa Yollara düşerde düşünceleriniz, Bedeniniz hapistir ve kaçıp kurtulamazsınız Hüzün uzakların çağrısıdır.... Gidemezsiniz... Hüzün kaçıp giden son trenin ardından Bakakalmaktır gece yarıları garlarda... Hüzün üşümektir Gecenin bir vakti sizi almak için çırpınan Karanlık dalgalara ve Şehir ışıklarıyla oynaşan Yakamozlara cevapsız kalırken Hüzün ağlayamamaktır... Ağlamak için çırpınırken Ağlayamamaktır... Hüzün aşk satmaktır duvarlara Hüzün aşkta boğulmaktır ve Kimsenin anlamamasıdır feryatlarınızı Hüzün içten içe yanarken Üşümek ve ürpermektir... Hüzün yalnızlıktır Yalnızlıksa soylu bir duygudur Kristal kadehle size sunulmuş Ve alışkanlık yapar... Hüzün uzaklara ait olup Yakınlara hapsolmaktır... Murat BAŞARAN | |
27 Nisan 2016, 14:34 | Mesaj No:125 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! Yeni yapraklar çıkabilsin diye Eski yaprakları temizler "Hüzün" Üzülme, sonbahar serttir Ama sonu aydınlıktır… Rumi
01 Mayıs 2016, 22:36 | Mesaj No:126 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! “ Öyle ezildi ki içim "Hüzün"desem yetmiyor, keder desem yetmiyor. . . ” Nazan Bekiroğlu..
07 Mayıs 2016, 17:47 | Mesaj No:127 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Hüzün!!! Ne garip bir yol dünya. Huzura yürümek isterken,"Hüzne" takılıyor ayaklarımız..
08 Mayıs 2016, 09:12 | Mesaj No:128 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Hüzün!!!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
11 Mayıs 2016, 22:32 | Mesaj No:129 |
Kimi zaman hayat insanı sert bir kayaya dayatir.Sertleşmiş katılaşmış yureklerden daha sıcak ve daha yumuşak dir diye. Islaminesil
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
26 Mayıs 2016, 02:16 | Mesaj No:130 |
Sana ait olmayan, senden olmayan şeylere kalbini bağlamak, yüktür kalbe. Zorlamicaksin...
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |