|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 04 Mart 2016 (22:48), Konuya Son Cevap : 04 Aralık 2017 (17:32). Konuya 12 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06Haziran 2016, 18:31 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 |
“Günler çok uzun, oruç tutmak zor!” dedi biri , “Hayat çok kısa, tuttuğunu bırakma!” dedi diğeri." Alinti
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
26 Eylül 2017, 12:46 | Mesaj No:12 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Kadın dedi ki: "Meger ne kadar vefasızmişsın ! Bunca yıl geçti aradan , ne bir mektup , ne bir haber? Adam dedi ki: "Ey sevgisi kalbimde yer edinen selvi boylu! Senin yüzünü gorme bahtiyarlığından ben mahrum iken, O şerefi postacıya mı bagışlasaydim?" İskender Pala / Katre-i Matem
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
04 Aralık 2017, 17:32 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Bir sorun ki, çözmek için Ebu Hasan (Hz. Ali) yok… Bir facia ki, bastırmak için Ebubekir yok… Bir fitne ki üstüne yürüyecek Ömer yok… Bir konformizm ki, karşı çıkacak Ebuzer yok… Bir tufan ki, gemi inşa edecek Nuh yok… Bir vahşet ki, bunu durduracak vicdan yok… Bir işgal ki, karşısında duracak intifada ruhu yok… Bir dava ki, adanacak yürek yok… Bir emanet ki, yüklenecek omuz yok… Bir tembelizm ki, yenebilecek irade yok… Bir şüphe ki, bunu sonlandıracak yakîn yok… Bir iç savaş ki, galibi yok… Bir kardeş kavgası ki, kazananı yok… Bir bekleyiş ki, vuslat yok… Bir gurbet ki, sıla yok… Bir mazi ki, atisi yok… Bir körlük ki, basiret yok… Bir ölü toprağı serpilmişlik ki, intibah yok…
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |