|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KEVİR,Açılış Tarihi: 21 Ağustos 2008 (00:24), Konuya Son Cevap : 11 Şubat 2014 (14:58). Konuya 32 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Ocak 2012, 00:21 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler
- Kızım Mutfaktan Tabağı Getir, - KaLkmak İstemiyorum Annee!- Namaza Da KaLkmayacak mısın !?- İş Başka,AŞK Başka Anne ♥
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
28 Mayıs 2012, 22:31 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler Gittin Beli bükük bıraktın zamanı... Akrep ölümü vurdu... Yaktığın bu yangında İbrahim olamadım ben... Yanmayı seçtim yangına... Önce kalbimin mabedindeki yüzün kadar masum, yüzün kadar hüzün yüzlü putları kırdım... Bu cinayeti ben işledim... Bu cesetler benim... Boynuma urgan yaptım baltasını aşkın... Ben o büyük putu oynadım putlaşmış insanların dünyasında... İbrahimi cesetler biriktirdim kalbimin kuytularında... Ve gidişinle körelttim suçlarını zamanın... Adın damladı Kabil'in katil gözlerinden damlayan, pişmanlık yüklü kanla aşka... Habil kadar maktül,Kabil kadar katil olsamda ilk sahnesini hep kaçırdığım bu hayat tiyatrosunda ve yaşamımda kibritçi kız hikayesinin kahramanlığına terkedilip hayatın kaldırım köşesi ıssızlığında unutulsada ruhum, ve inadına ölümümde uyuyan güzel uykuları çok görülsede bana ben Habil yüzlü masallar biriktirdim yokluğunda... Öyle ya... Ben aşkı Züleyha'ya bıraktım... |
30 Mayıs 2012, 19:13 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler " Aşikar edilen sevgi kirletilmeye mahkumdur."
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
11Haziran 2012, 00:24 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 17728 Üyelik T.:
30 Mart 2012 | Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler Seveceksin!! ama seveceksen hz Talha gibi seveceksin. nasıl mı? anlatayım.. Rümeysa ya aşıktır Talha. o zamanlar müslüman değil daha. yolda giderken bakıyor ki Rümeysa orda. duruyor. daha önce Rümeysa'ya dediklerini tekrarlıyor. "Seviyorum Rümeysa seni, evlen benimle".. Rümeysa içten içe beğenmesine rağmen kabul etmiyor. neticede o bir kafir.. ama mert, karakterli biri...bir anda aklına Rasulullah... geliyor. dönüyor Talha'ya "O'na git" diyor. "kime?"diye soruyor Talha. Rümeysa "O'na, Hz Muhammed'e "diyor. koşuyor Talha,Rümeysa için, aşkı için..kosuyor çatlarcasına. O'na kosuyor.. Rasulün kapısının önünde şimdi giriyor içeri. O'nu görünce çözülüyor dizlerinin bağı.. işte karşısında Allah Rasulu.. bir müddet sonra çıkıyor oradan. yine Rümeysa'yi görüyor. bu kez Rümeysa Soruyo ona:"gittin mi? "evet diyor Talha. "aşık oldum ona, üzgünüm Rümeysa senden daha çok O'nu Seviyorum artık. üzgünüm."kuşlar gibi Rümeysa, nasıl seviniyor bak."teklifin geçerliyse hâlâ evlenelim" diyor. Asr-ı saadette aşk olmaz diye kim demis...
__________________ Üç nokta aşktır… Her nokta gizli bir Ahtır!... Seviyorum deyip haykıramamaktır... Boğazda düğümlenen iki çift sözdür... Dilin lal, gönlün melal olduğu andır… Gözlerden süzülmeyen iki damla gözyaşıdır... Hissedilen fakat bir türlü yazılamayandır… Kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır… Üç nokta; bitmeyendir bitemeyendir... |
11Haziran 2012, 00:53 | Mesaj No:15 |
10 Mart 2012 | Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler "Sevgiyi sevip düşmanlığa düşman olmak inançla coşan bir kabin en mümeyyiz vasfıdır. Herşeyden nefret ise ya kalbi şeytana kaptırmışlık ya da bir cinnet eseridir."
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
11Haziran 2012, 02:06 | Mesaj No:16 |
30 Mart 2012 | Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler "Aşk, şiddetli bir muhabbettir; fâni mahbublara müteveccih olduğu vakit ya o aşk kendi sahibini daimî bir azab ve elemde bırakır veyahut o mecazî mahbub, o şiddetli muhabbetin fiatına değmediği için bâkî bir mahbubu arattırır; aşk-ı mecazî, aşk-ı hakikîye inkılab eder..."
__________________ Üç nokta aşktır… Her nokta gizli bir Ahtır!... Seviyorum deyip haykıramamaktır... Boğazda düğümlenen iki çift sözdür... Dilin lal, gönlün melal olduğu andır… Gözlerden süzülmeyen iki damla gözyaşıdır... Hissedilen fakat bir türlü yazılamayandır… Kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır… Üç nokta; bitmeyendir bitemeyendir... |
11Haziran 2012, 22:42 | Mesaj No:17 |
30 Mart 2012 | Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
14Haziran 2012, 01:40 | Mesaj No:18 |
10 Mart 2012 | Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler Çağımızın delirmiş aklına ,sevginin neşterini vurmak gerek.. -Muhammad İkbal-
08 Temmuz 2012, 01:45 | Mesaj No:19 |
10 Mart 2012 | Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler " Sevginizin kaynağı ruh değilse , nefis tatmin veya tahrip olunca sevgi biter."
24 Aralık 2012, 00:52 | Mesaj No:20 |
10 Mart 2012 | Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler " Allahım , sevgini ve seni sevenin sevgisini ve seni sevmeye beni yaklaştıranın sevgisini bana nasib et "
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |