|
Konu Kimliği: Konu Sahibi inzar,Açılış Tarihi: 25 Eylül 2007 (11:14), Konuya Son Cevap : 31 Ocak 2025 (17:49). Konuya 90 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
![]()
peygamber efendimiz günde yüz defa tövbe ederdi.
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
![]() ezanı işittiginiz zaman müezzinin dedigi gibi sizde deyiniz,sonra bana salatu selam getiriniz.kim benim üzerime salatu selam getirirse ![]() ![]() es salatü vessaluamu aleyka ya resulallah.. es selatu vessalamu aleyke ya habiballah. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
![]() Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyurmuştur ki:sol elinizle bir şey yiyip ve içmeyiniz,onu kullanmamaya dikkat ediniz..çünkü onu şeytan kullanır.. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
![]()
Kim benim sunnetimi diriltirse(ihya eder ve yasamında tatbik ederse) beni sevmis olur. Beni seven de benimle beraber Cennettedir. Sozlerin en dogrusu Allah'in kitabıdır. Hayat tarzlarinin en guzeli Muhammed(s.a.v) in hayat tarzıdır. Islerin en serlileri sonradan uyduranlardir. Her sonradan uydurulan sey bid'attir. Her bid'at sapıklıktır ve her sapıklık ta Cehennem'dedir Kalbinden tam bir sadakatle Allah 'tan baska ilah olmadiginina ve Muhammed 'in de Allah'in rasulu olduguna sehadet eden bir kimseyi Allah, cehennem atesine haram kilar. Ya ogrenen, ya ogreten, ya dinleyen, ya da seven ol! Bunlarin disinda bir besincisi olma; helak olursun. Besincisi ise, ilme ve ilim ehline bugzetmendir. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
![]()
peygamber efendimiz evden çıkacağı zaman "bismillahi tevekkeltü alellah ve la havle vela kuvvete illa billah" (Allah ın adıyla..Ona güvendim ancak Allah ın inayetiyle güç ve kuvvet vardır) derdi.
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
![]() Uyku için yatınca önce sağ tarafına yatmak, sağ yanağını sağ avucunun içine koymak ve o günün muhasebesini yapmak. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
![]()
Gömleğin düğmelerini aşağıdan yukarı doğru iliklemek Çözerken yukarıdan aşağı doğru çözmek ben bu sünneti yeni duydum ve sizlerle paylaşmak istedim.vardır bir hikmeti ama ne?
![]() |
![]() | Mesaj No:20 |
![]() - Tabersi Mekarim kitabında nakletmiştir: "Resulullah (s.a.a) mübarek yüzünde ufak bir sivilce gördüğü zaman Allah’a sığınıp karşısında fakirliğini izhar ederek kendisini ona havale ederdi. Ya Resulullah (s.a.a) bu çok önemli bir şey değil dediklerinde şöyle buyururdu: "Eğer Allah isterse her küçük şeyi büyük ve her büyük şeyi küçük yapar." | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Güne Gül Salâvat İle Başlayalım.Medineweb | MERVE DEMİR | Hz.Muhammed(s.a.v) | 437 | 08 Kasım 2024 18:10 |
Susmak Ve Öğrenmek.../medineweb | su damlası | Gönülden Dökülen Nağmeler | 13 | 16 Ocak 2024 22:48 |
Medineweb Üyeleri Her Güne Bir Arapça Kelime.. | Mihrinaz | Genel Arapça | 211 | 09 Ocak 2017 16:38 |
Yaşayarak Öğrenmek | nergiz | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 1 | 01 Ağustos 2009 02:07 |
EHLİ SÜNNET VE MUHALİFLERİ çalışması VE medineweb ailesine bir not:) | KayıpKentli | Serbest Kürsü | 10 | 03 Aralık 2008 11:41 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|