|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Yitiksevda,Açılış Tarihi: 14Haziran 2009 (22:00), Konuya Son Cevap : 20Haziran 2009 (16:32). Konuya 61 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:41 | |
Durumu: ![]() Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | ![]() Alıntı:
Aha benim güzeller güzeli sıpacan'ımdır kendisi İşte sevgi bu ya.. Yaklaşık 2,5 yıllık tanışıklıgımız, dostluğumuz, kardeşliğimiz, birbirimize verdiğimiz değer tartışılamaz. Sen benim gözümün nurusun,gözlerininbebeği gibi severim seni sıpacan (Eniştem çatlasın:P ) | |
![]() | Mesaj No:42 |
30Haziran 2007 | ![]() içsel derinliğini anlamam için seninle geçmiş uzun yıllarım olmalı muhterem...kusura bakma.böyle bir sevgi yarzım değil.. 'beni böyle sev seveceksen....' diyemediğim için üzgünüm... ![]() Uzun yıllara gerek yok muhterem, en fazla bi saat bana bi uğra kahve içmeye ![]() |
![]() | Mesaj No:44 |
30Haziran 2007 | ![]()
Saygıyı aşan bir sevgi olup olmadıgını muhatapları biliyor zaten, ecrin muhtardan başla saymaya ,tamamı o sevginin ne olup ne olmadıgını bilecek kadar zekiler, daha bu konuda açıklama yapmayayım muhterem.. selametle... |
![]() | Mesaj No:45 |
![]()
Selamun Aleyküm Yağmur Hanım bir kaç sorum vardı.... 1-? 2_ Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz? 3_ Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı_? Varsa kim_? 4_ Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir_? 5_ Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler_? 6_ Keşke dediğin ve hala pişmanlık duyduğun bir olay varmı_? 7_ En sevdiginiz yazar kimdir..? Kimleri dinlemeyi seviyorsun_? 8_ İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir_? 9_ Forumda en cok sevdiğiniz bolum hangisidir_? 10_ Hayatınızda olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir..._? | |
![]() | Mesaj No:46 | |
| |
![]() | Mesaj No:49 | |
![]() | |
![]() | Mesaj No:50 |
Durumu: ![]() Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | ![]()
Yağmur kardeşime şöyle bir soru yönelteyim Medineweb yazar kadrosu sizce nasıl görüşünüzü alabilirmiyim. |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Haftanın misafiri | Gül âsası | Hafta'nın Misafiri | 5 | 07 Şubat 2013 17:53 |
29.Haftanın Misafiri 2.Kez Abdulmelik | MERVE DEMİR | Hafta'nın Misafiri | 82 | 16 Aralık 2011 23:29 |
68.Haftanın Misafiri jükekam | Yitiksevda | Hafta'nın Misafiri | 45 | 02 Mayıs 2010 01:05 |
26.Haftanın Misafiri Nas | Yitiksevda | Hafta'nın Misafiri | 37 | 11Haziran 2009 11:27 |
22. haftanın misafiri _bülbül_ | KuM TaNeSi | Hafta'nın Misafiri | 15 | 09 Mayıs 2009 13:42 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|