|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 13Haziran 2010 (21:52), Konuya Son Cevap : 20Haziran 2010 (20:03). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13Haziran 2010, 23:51 | Mesaj No:11 |
Abdulmelik: hosbuldum Allah c.c. razi olsun, amin. eyv. Milli görüs İslami referans alir. İslamda ferdi olarak degil toplumsal yani cemaatleserek yasanir. | |
15Haziran 2010, 03:45 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 |
İlahi dinlerin esas olarak aldıkları ortak değerler günümüzde yaşanan farklılıkları aşmak için ele alınırsa ortaya ne çıkar nasıl bir anlayış tezahhür eder ?
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
16Haziran 2010, 16:46 | Mesaj No:13 |
YitikSevda: 1400 sene böyle birsey gelismemis simdiden sonrada olacagini hic sanmiyorum, ortak degerler vardi bi zamanlar ama artik öyle birsey yok, bana kalirsa zaten islam dininden baska din yoktur. | |
20Haziran 2010, 20:03 | Mesaj No:14 | ||
Alıntı:
bizler mümin degiliz sanki Alıntı:
Cevap vermicektim cünkü buna degemez diye düsündüm fakat icimde kalmamasi icin su iki kelami etmek isterim. Elh. müslümanim Erbakanda müslüman onun ve bizlerin gayesi Allahi yüceltmek Allahin yolundan gitmek ve islami en dogru tavsizsiz bir sekilde yasamak. Bizlerin ölcüsü Kuran ve Sünnettir. Sizler Erbakani gercekden tanimis olsaydiniz önyargisiz ve saglam kaynaklardan kulakdan duyma dedikodulardan uzak bir bilgiye sahip olsaydiniz o zaman o insandan helallik icin bile siraya dururdunuz bundan eminim. Erbakan hocamiz gencliginden bu yana ömürünü Allaha adamis islam davasina adamistir. Hangi kanundan bahsediyorsunuz suanki esciselhaklarini koruyan kanunlarimi??? Genel evlerinin legal olusunami?? Bu kanunlari kim getirdi??? Mecliste yapilan yemin herkesin yapiyor kardesim??? yemin ayri bi yemin edilmiyor, ayrica senin bahsettin kanun genel bir prodokoldur. Kuran ve Sünnetin ölcüsünü senden ögrenecek degiliz, eger sorunuz var ise buyurun yoksa hakaret edici önyargili asgalici soru sorar ve cevabinida kendine vermis oldugun yorumlar yapmamanizi rica ediyorum. MILLI GÖRÜS ne yapiyorsa HERSEY ALLAH ve ÜMMETI MUHAMMED icin, ki ÖLCÜMÜZ tekrar hatirlatiyorum KURAN ve SÜNNETtir! Tartismaya girmicegim ve size tekrar cevap vermicegim insaAllah. Ve insaAllah dörtdörtlük müminsindir, bizler hata da yapariz günahda isleriz fakat islam dininden asla Taviz vermeyiz! Sana ne cevap verseydim vereydim yine sen bildigini okicaktin cünkü tanidik tipik anti Milli Görüscü yorumu olmus. vesSelam. | |||
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |