|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 05 Şubat 2012 (17:13), Konuya Son Cevap : 24 Şubat 2012 (23:57). Konuya 85 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Şubat 2012, 22:31 | Mesaj No:61 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2
ben gündüz olsun akşam olsun ara ara misafir davet ediyorum misafir ağırlamak çok zor bilirsin hem temizlik hem hazırlık aşaması ben misafir davet ettiğimde gece 2 ya da 2 buçuğa kadar çalışarak onu telafi etmeye çalışıyorum oğlumda ilgi istiyor onunla oynuyorum resim çalışmaları yapıyoruz sınav yakın olduğunda başında bilgisayrla duruyorum arada ona bakıyorum aferin oğlum diyorum mutfakta hamur işi kurabiye yaptığımda eline biraz hamur veriyorum o da eğleniyor ev işi yemek işide zor ama çocuk insanı daha çok yoruyor elimden geldiğince herşeye dörtdörtlük olmasada yetişmeye çalışıyorum
|
07 Şubat 2012, 22:33 | Mesaj No:62 |
bir de çalışmak içindegelmeyene herşey engeldir çalışmak isteyen de engelleri aşmaya çalışır
|
07 Şubat 2012, 22:51 | Mesaj No:63 |
cemrenur ben o konulara girmediğim için sana sorularda tatmin edici bilgi veremyieceğim ve zaten tatmin edici bilgiye de sahip değilim birde bu sorular hem bizim gibi o konulara girmeyenler için iğneliyici ve hatayı yüzümüze vurman gibi olmuş sen benim için meal önce gelir demişsin bana göre önce tefsir geliyor ben bu söylediklerimi tartışamaya açık olarak söylemiyorum meal evet önemli ama ben ne demek istediğini anlamadığım meallerde tefisre bakarak anlarım
|
07 Şubat 2012, 23:28 | Mesaj No:65 | |
Durumu: Medine No : 16396 Üyelik T.:
25 Ocak 2012 | Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Alıntı:
Ben 12 yaşındayım ve kuran 'ın mealini okuyunca anlayabiliyorum. çünkü alah'u Teala kura-ı kerim'in pek çok ayetinde bu kuran anlaşılır öğüt verici bir kitaptır diye bize seslenmektedir. fecr amcamın sorularına meal okuyan herkez çok kolay cevap bulabilir bence islama biz çocuklar daha sevrek ve heyecanla koşuyoruz. büyüklerimizin dünya telaşı kuran-ı kerim'i arka plana atmış. Birde büyüklerimizde şu var atalarımızın ve laik sistemin istediği düşünceyi yerleştirmek için yıllarca uğraştıkları '' sen bu kitabı okusanda anlayamazsın'' düşüncesini ne kadar güzel oturtmuşlar topluma ben ve benim gibi pek çok arkadaşım meal okuyoruz ve anlıyoruz. türkçe öğretmenimin dediği gibi konunun başlığını bilmeden açılımını okumadan son paragrafını okumak olmaz.İnşallah bende kuran-ı kerim'in ayetlerini tanıyıp tefsirleriyle öğrenmek hedefim olacak . cevabınız için teşekkür ediyorum. | |
07 Şubat 2012, 23:48 | Mesaj No:66 | |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Alıntı:
yazdıklarına katılıyorum biz büyükler fazlaca dünyalıkla uğraşıyoruz çok az da olsa annenin sayesinde meal okuma şerefinde bulundum Rabbim ihsan etsin bütün ömrün boyunca bu şekilde kalmanı ve ilmi ve kurani ilimlerde yükselmeni diliyorum ve iki cihanda mesut olmanı cenab-ı haktan niyaz ederim
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ | |
08 Şubat 2012, 00:31 | Mesaj No:67 |
Durumu: Medine No : 15584 Üyelik T.:
03 Ocak 2012 | Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2
slm,bu sitedekileri okudukca cok cahil oldugumu hissediyorum,cok faydalı bilgiler var fakat,önemli olan onları yaşamak...ibadeti yapacaksak,birseyi bileceksek,önce onu yasamalı,sonra yaşatmalıyız, bu site bana müthiş bir ihlas veriyo... yapımcılardan HEMDE EBEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ RAZI OLSUN |
08 Şubat 2012, 00:39 | Mesaj No:68 | |
Durumu: Medine No : 15584 Üyelik T.:
03 Ocak 2012 | Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Alıntı:
ya HEMENDE BASLAMISSINIZ CALIŞMAYA,,,BRAVO BU NE HIZ DİYECEM... BENDE SİMDİ SENİN ÖZETLERİNE BAKIP NOT ALICAM,EGER AÖF.DEN YÜKSEK ONUR BELGESİ ALMAZSAN NE OLAYIM, AMA TABİKİ İNSALLAH,İNSALLAH,İNSALLAH.DİYELİM | |
08 Şubat 2012, 09:50 | Mesaj No:69 | |
Durumu: Medine No : 16494 Üyelik T.:
02 Şubat 2012 | Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 Alıntı:
bu arada calismalariniz guzel,fakat hani bu kadar yogun,calisma yapiyosunuz,cocugunuzla ilginiz nasil? Mesala benim oglum asla ders calistirmaz, Kitabi elimde gorsun,napar eder hircinlik cikarir, Anlasma yapariz,ben sunu okuyim seninle oynayacagim derim, 5 dk.durur tekrar baslar, Ancak o uyuyunca calisirim, Benim sizde merakettigim, mesela cocugunuzun yaninda bile, Bu tempoyla nasil calisirsiniz? sinava kac gun kala yogunlasirsiniz derslere? Ve Cocugunuzu ne tur yontemlerle ikna edersiniz ? Kusura bakmayin,hani soru soruyorum boyle, Fakat ortak noktamiz cok fazla. Cocuk,ev,es derken... | |
08 Şubat 2012, 12:11 | Mesaj No:70 |
25 Şubat 2011 | Cevap: 2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 ece ben çabalıyorum ama yüksek onur belgesi için daha yüksek notlar lazım ben iki sınavda da elimden geldiğince çok çalıştım ama notlarım orta şekilde ikincide de bazı notlarm ilkine göre yüksek ya da düşük mesela ilk sınavda islam sanatları tarihine o kadar çok çalıştım ki sorulaır gördüm şok oldum ancak 13 doğru çıkardım 50 aldım ikinci sınavda ayrıntıya kadar çalıştım sanat tarihinden 20 doğru islam ahlaktan 22 ya da 23 doğru çıktı arapçadan da4 yanlış bunlar üç aşağı beş yukarı tahminim ama arapça temel bilgi ahlak esasları ve sanat tarihinde başarı ortalama düşük olduğu için çan eğrisine göre AA ya da BB düşebilir ilk dönem islam tarihinede çok çalıştım ama onda d ahz. osman dönemi ile ilgili soruların cevabını tam hatırlayamadım ilki 65 ikincisi 67 olabilir yani ben kendi halimde orta halli ama zayıfı olmayan öğrenciyim evli çocuklu olup zayıfımının omaması ailem tarafından da takdir görüyor
|
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |