|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İnceSızı,Açılış Tarihi: 13 Mayıs 2012 (14:58), Konuya Son Cevap : 16 Mayıs 2012 (15:02). Konuya 36 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Mayıs 2012, 17:26 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 16640 Üyelik T.:
12 Şubat 2012 | Cevap: 19. Haftanın Misafiri Elvin Meyra
__________________ “Kim Allah’a karşı gelmekten sakınırsa, Allah ona sıkıntıdan çıkış kapıları açar. Onu hiç ummadığı yerlerden rızıklandırır. Allah’a dayanıp güvenene Allah kâfidir.” |
14 Mayıs 2012, 17:34 | Mesaj No:22 |
12 Şubat 2012 | Cevap: 19. Haftanın Misafiri Elvin Meyra hoşbulduk
__________________ “Kim Allah’a karşı gelmekten sakınırsa, Allah ona sıkıntıdan çıkış kapıları açar. Onu hiç ummadığı yerlerden rızıklandırır. Allah’a dayanıp güvenene Allah kâfidir.” |
14 Mayıs 2012, 17:38 | Mesaj No:23 |
12 Şubat 2012 | Cevap: 19. Haftanın Misafiri Elvin Meyra hoş bulduk sağol mihrinaz misafir olmakta güzelmiş arkadaşım bende sevindim seni görünce nerelerdesin
14 Mayıs 2012, 17:47 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Cevap: 19. Haftanın Misafiri Elvin Meyra
hiçç soru yok ben başlıyım bakalım kendinden biraz bahsedermisin ablam naparsın neydersin =)
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
14 Mayıs 2012, 18:00 | Mesaj No:25 | |
12 Şubat 2012 | Cevap: 19. Haftanın Misafiri Elvin Meyra Alıntı:
memleketinden uzakta gurbette hem çocukları yetiştirip bu konuda hassas maddi manevi dini hususta çok daha fazla hassasiyi bir kul iyi bir anne başarılı bir öğrenci olmya çalışan çabalayan bu çaba içinde medine web ailesiyle tanışan bir öğrenciyim işte
__________________ “Kim Allah’a karşı gelmekten sakınırsa, Allah ona sıkıntıdan çıkış kapıları açar. Onu hiç ummadığı yerlerden rızıklandırır. Allah’a dayanıp güvenene Allah kâfidir.” | |
14 Mayıs 2012, 18:02 | Mesaj No:26 | |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Cevap: 19. Haftanın Misafiri Elvin Meyra Alıntı:
uzgn
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
14 Mayıs 2012, 19:06 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: 19. Haftanın Misafiri Elvin Meyra Ewettt sıra geldi bizim forumun meşhur sorularına buyrun insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? kolay gelsin... __________________
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
15 Mayıs 2012, 10:22 | Mesaj No:29 |
15 Mayıs 2012, 10:36 | Mesaj No:30 |
aslı gurbetlik zormu demiştin kişiye göre değişir canım 21yaşımda 13 saaat uzaklıktaki eşimin tayin olduğu şehre gelmiştim ilk 6 ay her tel. ağlamaktan konuşamıyordum ailemle ozaman meşguliyetim de yoktu eşim olmadan bir yere çıkmazdım açıkçası baya bi zorlanmıştım 1 gün görmek için 13 saat yol gitmiştim şimdi olsa asla gitmem ben ailemden ilk defa ayrılmıştım birde zaten biraz sulu göz olduğum için zor gelmiş olabilir şimdi meşguliyetten arayamıyorum ailemi eşimin arkadaşları ve benim dostlaımla beraber artık alıştık şimdi ama şimdi gurbet kalmadı dyorlar uçak hızlı tren webcam sınırsız telefonlar baya bi kolaylaştı
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |