|
Konu Kimliği: Konu Sahibi suhtem,Açılış Tarihi: 25 Kasım 2012 (15:31), Konuya Son Cevap : 30 Kasım 2012 (20:07). Konuya 42 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Kasım 2012, 19:20 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | Cevap: Haftanın Misafiri Verda_Naz .. evet bende ankaradayım aslında ben ilçedeyim (haymana) ama ailem sincanda .
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
26 Kasım 2012, 19:28 | Mesaj No:22 | |
Durumu: Medine No : 176 Üyelik T.:
15 Eylül 2007 | Cevap: Haftanın Misafiri Verda_Naz .. Alıntı:
sevindim ama yine de ankarada olmaniza
__________________ " Âhh Duâ ... Ne GüzeL Dost'sun İnsana .. " | |
26 Kasım 2012, 19:37 | Mesaj No:23 |
08 Ekim 2012 | Cevap: Haftanın Misafiri Verda_Naz .. Bende hemşehrim.
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
27 Kasım 2012, 14:46 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Haftanın Misafiri Verda_Naz .. Değerli üyemize ikramlık sorulrmzz.. gelsinn bakalım insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? kolay gelsin... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
27 Kasım 2012, 15:51 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: Haftanın Misafiri Verda_Naz ..
misafirliginiz hayırlı ugurlu olsun, hmm demek ankara ilahıyattasın, seni bulmak zor olmayacak .) * Türkiye genellemesi yapıldıgında ilahıyat fakülteleri arasında Ankara İlahıyat denilince bir adım geri atılır ve Allah muhafaza sözleri söylenir. Malum kurulusunda bircok sakatlıklar ve bünyesinde barındırdıgı sakat zihniyetler el an mevcut. Gerci okulda cok yenisin ama yinede sormak istiyorum, sizin okul neden mimli? saygılar...
__________________ Bismillah diyerek... |
27 Kasım 2012, 20:58 | Mesaj No:26 |
15 Eylül 2007 | Cevap: Haftanın Misafiri Verda_Naz .. insanlarla iletişiminiz nasıldır? genelde iyidir insanlarla tanismayi sohbet etmeyi severim güler yüzlü müsünüz? guler yuzluyum genelde gulmeyi severim zaten.. ağlar mısınız? ağlarsanız neden? aglarim severim de aglamayi uzuntuden de aglarim sevincten de hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hic unutamadigim en kotu gunum yigenimin kanserden vefatiydi sanirim... hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? en yakin arkadasimla ayni bolumu kazandigimi ogrendisim gun mutluluk sizin için ne ifade ediyor? mutluluk ufak seylere bile sevinebilmek belki annemle gecirdigim her gun... kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? vazgececegim taviz verecegim seye bagli bu herseyden vazgecmem ozellikle dini duygularimdan/// hayat felsefeniz nedir? sev ve her ne var ise kendinde ara.. iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? ask hayatin atar damari onu secerim tabi ki.. yaptığınız en büyük çılgınlık? buyuk cilginligim olmadi hatirlamiyorum ya da ) Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? upuzun bir yol sonu yokmus gibi gorunse de sonu olan... Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? izledim.. omrumden birgun gitmesi degil gunumu gafletle gecirmem uzer.. Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? annem benim herseyim bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? genelde vazgecmem inat ederim ama sinirlerimi bozmaya devam ederse vazgecebilirim.. size göre sevgi hayat sevgiyle guzel insana guzel vasiflar kazandirir bence size göre macera size göre hayal gerceklesmesini umdugumuz yasantilar size göre kardes muminler ancak kardestir size göre dost hayatinin her aninda yaninda olan ve hayatta seni en iyi taniyip anlayan.. size göre aile sicacik bir yuva ve huzur size göre eş benim aynam,dayanagim,askim.... size göre hayat.. bir imtihan sonunu kendin hazirladigin.. size göre insan kimi zaman gaflette kimi zaman secdede yuvarlanip duran mahlukat size göre özlem burnumda tutuyorsun deyiminin tam karsiligi sizegöre hasret araya yollarin insanlarin ve belki daha baska seylerin girmesi size göre beklemek bir saniyenin bile gecmemesi size göre gitmek bazen yapacagin en iyi sey gitmek gerekiyorsa baska care kalmamistir demektir.. size göre mutluluk alni secdedeki insanin Rabbisine en yakin oldugu andir... size göre endişe korkuyla karisik bir duygu... size göre özgürlük ey ozgurluk! seni seviyorum. sana muhtacim. sana asigim. sensiz hayat zordur. sensiz ben de yokum. senin sevgi, dostluk ve sefkayinle beslenmisim... bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? kimsenin olmadigi bir yere ama oyle bir yer de yok (-) ler (+) ları hep götürür mü? bence goturmez.. sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? dayanirim.. ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? tabi ki hacca gitmek ne tarz müzikler dinlersiniz? genelde ezgi ilahi forumda sizi en mutlu eden olay? suanda misafir olmam forumda sizi en çok üzen olay? cok sukur olmadi oyle bir olay forumda en çok ilginizi çeken konular? her turlu konuyu okuyorum genelde hayat size ne öğretti? ahir zamanda yasamanin zor oldugunu hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? islam icin mutlaka hizmet edin cunku hizmet nimettir
__________________ " Âhh Duâ ... Ne GüzeL Dost'sun İnsana .. " |
27 Kasım 2012, 21:11 | Mesaj No:27 | |
15 Eylül 2007 | Cevap: Haftanın Misafiri Verda_Naz .. Alıntı:
okuluma gelince suanlik oyle zihniyetlerle karsilasmadim ama oldugu soyleniyor okulun mimli olmasida bu yuzden zaten siyaset yapan hocalar, efendimizin mucizelerine inanmayanlar, islami sadece anlatanlar yasamayanlar... bence bu yuzden daha fazlasini da bilemem
__________________ " Âhh Duâ ... Ne GüzeL Dost'sun İnsana .. " | |
27 Kasım 2012, 22:34 | Mesaj No:28 |
08 Ekim 2012 | Cevap: Haftanın Misafiri Verda_Naz ..
Annenle olan bağını çok sevdim inşallah bende kızımla öyle olurum
27 Kasım 2012, 23:45 | Mesaj No:29 |
15 Eylül 2007 | Cevap: Haftanın Misafiri Verda_Naz .. insAllah ablam anne kiz bagi baskadir...
__________________ " Âhh Duâ ... Ne GüzeL Dost'sun İnsana .. " |
28 Kasım 2012, 01:53 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: Haftanın Misafiri Verda_Naz ..
Verda Naz misafirliğin hayırlı olsun,dilerim hayallerini gerçekleştirirsin.Ve Ankara İlahiyatın o tehlikeli ortamından hiç bir şey üzerine sinmeden mezun olursun.
__________________ |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |