|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 02 Aralık 2012 (16:04), Konuya Son Cevap : 08 Aralık 2012 (23:53). Konuya 86 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Aralık 2012, 22:30 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
02 Aralık 2012, 22:33 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Değerli üyemize ikramlık sorulrmzz.. gelsinn bakalım insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? kolay gelsin... |
02 Aralık 2012, 23:10 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz
Misafirliğiniz Hayırlı Olsun Selametle kalın.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
03 Aralık 2012, 00:30 | Mesaj No:24 |
08 Ekim 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz
insanlarla iletişiminiz nasıldır? genel de iyidir güler yüzlü müsünüz? orta diyelim ne çok güler yüzlüyüm nede suratsızım ağlar mısınız? ağlarsanız neden? Rabbime layıkıyla kul olamadım diye ağlarım,birde sevdiklerimin üzüntüsüne ağlarım. hiç unutamadığınız en kötü gününüz? var bir kaç tane de bende kalsın hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? anne olduğum gün mutluluk sizin için ne ifade ediyor? sevdiklerimin yanımda olduğu her an kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? ailem için ,ama herşeyden taviz vermem,beni ben yapan şeylerden ve dinimden hayat felsefeniz nedir? belli bir felsefem yok olduğu gibi yaşıyorum hayatı iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? aşkı seçtim yine olsa yine seçerim yaptığınız en büyük çılgınlık? tehlikeli oyunlarla işim yok Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? izledim, korkunun ecele faydası yok Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? tabiki ailem bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? yorulunca size göre sevgi yüzünde neden olduğunu bilmediğin bir tebessüm size göre macera adrenalin size göre hayal olmazsa olmaz hayal kurmayı severim size göre kardes oo canlarım size göre dost sırdaş,dertdaş ... size göre aile fedakarlık size göre eş herşey size göre hayat.. sınav yeri size göre insan eşrefi mahlukat size göre özlem annem,babam,abilerim sizegöre hasret Allah kimseye çektirmesin size göre beklemek hiç sevmem size göre gitmek Bazen gitmek gerek, Yağmura gitmek, yollara gitmek, susmaya gitmek. Gitmenin en büyüğü de gitmelere gitmek, Beden gitmese de ruha gitmek, Ama gitmek gerek, Hem bedenen hem ruhen, Mesela karanlığa gitmek ya da gökyüzünün mavisine, Ya da yalnızlığın kendisine, ama gitmek gerek, yağmur dinmeden. size göre mutluluk yüzümün güldüğü her an size göre endişe iç kemirgeni size göre özgürlük özgürlük başkalrın sınırlarını cinemedigin sürece özgürsün bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? öyle bir şeyin imkanı yok (-) ler (+) ları hep götürür mü? götürmez sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? sonuna kadar olmasa da gücümün yettiği kadar dayanırım ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? en çok istediğim Allahın rızasına kavuşmadan ölmemek ne tarz müzikler dinlersiniz? pek dinlememekle birlikte slow,türk halk müziği forumda sizi en mutlu eden olay? foruma her girdiğim an mutluyum bağımlılık yaptı forumda sizi en çok üzen olay? olmadı henüz forumda en çok ilginizi çeken konular? istişare bölümleri,dersler hayat size ne öğretti? herkese güvenmemeyi hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? herkes kendine güvenmeli,yere sağlam basmalı,kendininde bir insan olduğunu unutmamalı (özellikle şiddete maruz kalan kadınlar için söylüyorum uzgn kolay gelsin...[/COLOR][/B][/CENTER] [/QUOTE] teşekkürler
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
03 Aralık 2012, 00:31 | Mesaj No:25 |
08 Ekim 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz sağol abi inşallah
03 Aralık 2012, 00:41 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Hoşgeldiniz hayırlı olsun misafirliğiniz (^_^)
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
03 Aralık 2012, 08:55 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz
Medineweb misafirliğiniz size ve medinevebe faydalı olur inşaallah.. soru hakkımı sonra kullanırım inşaallah...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
03 Aralık 2012, 10:29 | Mesaj No:28 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz yine görkemli ve hoş bir karşılama olmuş huzeyfe kardeşim ellerine sağlık, demeden geçemicem hoş geldin zilzal,misafirliğin hayırlı olsun, kuran öğreticisi olmak istediğinizi yazmışsınız,saçma gelebilir ama bunu neden istediğinizi merak ediyorum,yanlış anlasılmasın lütfen,kuru bir meraktan dolayı sormuyorum, genelin ,hafızlık yap,ilahıyat bitir ,kuran kursu hocalığı mis gibi...garenti iş.. anlayışından yola çıkarak bunu sana soruyorum,katılıyormusun,malum ekmek aslanın midesinde , güzelde iş ne dersin
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
03 Aralık 2012, 10:57 | Mesaj No:29 |
08 Ekim 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz sağol abi nedemek ne zaman istersen sorabirilirsin ,zor olmasın lütfen
03 Aralık 2012, 11:09 | Mesaj No:30 | |
08 Ekim 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Alıntı:
benim annemde kuran kursu hocasıydı birde onlar bu hizmeti ücret karşılığında yapmıyorlardı,ben annemim talebelerinin içinde büyüdüm haliyle bulaşmış bizede önce iyi bir talebe olmaya çalıştım ama insan oğlu hiç birşeye doymuyor bende bilgiye doymadım hoca olmak istedim diyeceksiniz ki illa devletin kursunda mı öğreteceksin ücret almada ücreti tamamen Allah rızası olan tarafı da seçebilirsin hala var öyle ilahiyat yada imam hatip okumamış ama devletin izni dışında kuran öğretiyorlar. kısaca şöyle söyleyim ilk nedenim hizmet ehli olmak Rabbimin Rızasını kazanmak ikinci nedenim maddi tarafını düşününce tesettürümü koruyabileceğim ,evime çocuklarıma da zaman ayırabileceğim, ev hanımına en yakışır meslek olarak düşünüyorum. düşüncem hakkında fikrinizi almak isterim
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... | |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |