|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 06 Ocak 2013 (18:27), Konuya Son Cevap : 13 Ocak 2013 (15:03). Konuya 111 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Ocak 2013, 23:50 | Mesaj No:11 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz
Misafirliğin cümlemize hayırlı olsun ağa, bu haftayı bir müzakere olarak geçirmek dileği ile... 1-"yalnız kuran" diyenlerin çelişkileri çıkmazları çok.sen bunların içindesin ama müzakerelerimizde delil anlamında zorlandığında yan çizmek zorunda kalıyorsun.sence bu gurubun sünneti "şüphe var diye" dışlaması kuranın onlarca "Resule Uy" emri ile çelişir mi? çelişiyorsa neden? çelişmiyorsa yalnız kuran çözüm mü ? 2-geçmişimizdeki kaynaklarda çelişkilerin olması gayet doğal.çünkü hiç kimse vahy değildir hiç bir alim hatasız olamaz.bu bağlamda ya hep ya hiç şeklinde yaklaşıp,alimleri tartışılmaz yapmak yada yerin dibine batırmak ne kadar insani? kuranın "Allahtan en çok alimler korkar" ayetini nereye sığdıracağız.o alimler kim? bir iki örnek verebilirmisin? bu alim gerçekten mürşiddir alimdir hurafesi hezeyanı yoktur eserlerini korkusuzca okuyabilrim dediğin bir alim var mı ?
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
07 Ocak 2013, 00:45 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz
Misafirliğiniz hayırlı olsun diyorum.Bu arada benim soracağım soruyu Abdülmelik hoca sormuş, başka soru sorayım bende .La diyebilmekle aynı kişimisiniz? Vakit olursa başka sorularım da var.
__________________ |
07 Ocak 2013, 00:58 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz
Hayırlı olsun Zülküfüm .
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
07 Ocak 2013, 09:24 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 14816 Üyelik T.:
29 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun arkadaşım,Rabbimiz hepimize arşın sağ tarafında da misafir olmayı nasib etsin;benim sorum şimdilik ''sorulan sorulara cevap verebilecek ilmi edindiğiniz eğitim ocakları nereleridir?'' olacak ilmin kaynağından faydalı olan hepimize nasip olsun inşaallah....
__________________ İLMİN ZAHMETİNE KATLANMAYAN CEHALETİN ZİLLETİNE RAZI OLSUN |
07 Ocak 2013, 10:35 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz
misafirliğiniz hayırlı olsun efendim iz nickinizde kaynaklanıyor bilmiyorum ama cidden benimde en çok merak ettiğim üyelerdensiniz ...
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
07 Ocak 2013, 11:24 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
07 Ocak 2013, 11:26 | Mesaj No:17 |
27Haziran 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz hoş gördük,inşaallah hepimiz açısından mubarek olur,abla
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
07 Ocak 2013, 11:28 | Mesaj No:18 | |
27Haziran 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz Alıntı:
evet aynı kişiyim, aslında o isim hanım tarafından açılmıştı,daha sonra ben el koydum doğal olaraktan...abdulmelik abinin sorularını akşam inşaallah cevaplıyacam şimdi işteyimde fırsat bulursam ama cevaplarım..
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
07 Ocak 2013, 12:24 | Mesaj No:19 |
27Haziran 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz
[QUOTE=Yitiksevda;216388]Hayırlı olsun Zülküfüm . eyvallah abi,
07 Ocak 2013, 12:32 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 20729 Üyelik T.:
09 Ekim 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz
misafirliğiniz hayırlı olsun abi
__________________ Uzun mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür. (İmam Gazali) |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |