|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 24 Şubat 2013 (16:16), Konuya Son Cevap : 03 Mart 2013 (16:44). Konuya 50 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Şubat 2013, 21:50 | Mesaj No:41 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fatmaeymentalha'' Kardeşimiz
öğretmenlik benim çocukluğumdan beri hayallerini kurduğum meslekti.eğitim okudum bu yüzden ama bölümüm fıtratıma uygun değildi.evet benim hayallerime ramak kalmıştı ama ben çocuklara mezun olduğum bölümde faydalı olabileceğimi düşünmedim.branş olarak kendimi iyi yetiştirdim.ve inanın bana geleceğimin parlak olduğunu da düşünüyordu hocalarım.çok iyi sporcular yetiştirecektim.en iyi voleybol takımı benim okulumdan çıkacak en iyi atletleri yetiştirecektim..hentbolda yıldız takımım olucaktı.benim geleceğim parlaktı ama basamak olarak kullanacağım öğrencilerimin geleceğini hiç düşünmemiştim.derken evlendim dini anlamda kendimi geliştirmeye başladım.kuran kursuna gittim ve hocama hayran kaldım.onun kuran kursunda yaptıklarını ben okulda yapmak istedim.bu yüzden bu bölümü okumaya karar verdim.lütfen kimse yanlış anlamasın beden eğitimi iyi bi bölümdür ama ben fıtratıma uygun bulamadım.cevabım biraz uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen.Allah razı olsun..selam ve dua ile..
| |
28 Şubat 2013, 03:00 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fatmaeymentalha'' Kardeşimiz coook güzel bi düşünce hayran kaldım kendinden önce başkalarını düşünmek bu olsa gerek rabbim dosdogru yolundan ayırmasın seni ve hepimizi kardeşim...
__________________ |
28 Şubat 2013, 11:14 | Mesaj No:43 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fatmaeymentalha'' Kardeşimiz
amin inşaallah.sebepler çok önemli.şunu bi kez daha öğrendim ki tesadüf diye bişey yok hayatta.tevafuk var hatta tevafuklar zinciri var..hamdolsun Rabb im beni 'O'na doğru yola sevketti.inşaallah Rabb im HERKESİ kendine doğru olan yolda emin kılsın.insan her zaman ''an'' kavramıyla YAŞAMALI.İÇİNDE BULUNDUĞUN ''AN'' ÇOK ÖNEMLİ.geçmiş geçmişte kaldı,gelecek ise daha gelmedi ben şuandayım.o zaman şimdi yapabileceğim şeylerle meşkul olmalıyım düşüncesi ile hareket etmeli insan..selam ve dua ile..
| |
28 Şubat 2013, 12:29 | Mesaj No:44 | |
Durumu: Medine No : 21933 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fatmaeymentalha'' Kardeşimiz Alıntı:
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. | |
28 Şubat 2013, 12:50 | Mesaj No:45 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fatmaeymentalha'' Kardeşimiz | |
28 Şubat 2013, 14:01 | Mesaj No:46 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fatmaeymentalha'' Kardeşimiz
misafirliğin hayırlı olsun bacım
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
28 Şubat 2013, 14:12 | Mesaj No:47 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fatmaeymentalha'' Kardeşimiz | |
28 Şubat 2013, 20:52 | Mesaj No:48 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fatmaeymentalha'' Kardeşimiz
hep hayırlı etmek olmaz demi sorusu olan yokmu arkadaşlar
|
28 Şubat 2013, 22:54 | Mesaj No:49 |
Durumu: Medine No : 22196 Üyelik T.:
30 Kasım 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fatmaeymentalha'' Kardeşimiz en çok sevdiğiniz yazar hangisidir
__________________ duygular gereksiz olsaydı ALLAH başta yaradmazdı |
01 Mart 2013, 00:04 | Mesaj No:50 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fatmaeymentalha'' Kardeşimiz çocuklarla ilgili adem güneş.genel anlamda iskender pala yı takip ederim.son zamanlarda mehmet ali bulut un kitaplarını da çok sevdim..aslında çok yazar var sevdiğim ama bu yazarlar geldi aklıma...ALLAH Razı olsun selam ve dua ile.....
| |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |