|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 05 Mayıs 2013 (16:47), Konuya Son Cevap : 12 Mayıs 2013 (15:27). Konuya 73 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Mayıs 2013, 23:52 | Mesaj No:51 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz
pehlivan misafirliğin hayırlı olsun.. Ben merak ettim de el işlerini nerede yayınladın görmek isterim ben de benim de merakım vardır el işlerine çok yapmasam da stres attırır insana.. | |
07 Mayıs 2013, 00:52 | Mesaj No:52 | |
Durumu: Medine No : 22031 Üyelik T.:
26 Kasım 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz Alıntı:
elislerimi yayınlamadım editlerim izin verirse yayınlarım hocam
__________________ | |
07 Mayıs 2013, 00:54 | Mesaj No:53 |
26 Kasım 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz
__________________ |
07 Mayıs 2013, 08:32 | Mesaj No:54 | |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz Alıntı:
var da ben mi görmüyorum dedim. aslında izin verseler bir konu açılsa bunla ilgili güzel olur ne dersiniz?? arkadaşlarım,,editlerim,,?? | ||
08 Mayıs 2013, 13:07 | Mesaj No:55 |
26 Kasım 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz insanlarla iletişiminiz nasıldır? iletişim kurmak konusunda çok iyiyimdir,bunuda empati yapabilmeme bağlıyorum güler yüzlü müsünüz? Evet güler yüzlüyümdür ağlar mısınız? ağlarsanız neden? Çok fazla ağlamam,ağlamak yerine çözüm bulmakla meşgul olduğum için heralde hiç unutamadığınız en kötü gününüz? trafik kazası geçirdiğimiz ve de yanık geçirdiğim gün uzgn hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? anne olduğum gün,rabbim herkese nasip etsin inş. mutluluk sizin için ne ifade ediyor? Çocuklarımın yüzündeki anlatılamaz mutluluk ifadesini kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? ailem için sanırım her şeyden ,tek rabbimin emirleri hariç hayat felsefeniz nedir? Hayat çok kısa ne kıracak kadar uzun ,nede tercih edilip rabbimin rızasını kaybedecek kadar sonsuz…. iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? bu konuda asla tercih yapmam eşim benim için dünyalar kadar kıymetli bir şekilde onu razı edip kariyerime de devam ederim ,Allah razı olsun hiç böyle tercih yaptırmadı bana yaptığınız en büyük çılgınlık? Yükseklik korkum varken,uludağa teleferikle çıkmak Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Yeni doğmuş torunu kucağında bir nine çizerdim ,hayat bu aslına …Bir doğuyoruz,bir bitişe yaklaşıyoruz . Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Üzmek değilde inş. Hesabını verebileceğim bir gün bitiyordur diyorum … Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? Ailem bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? Hiç vazgeçmem biraz hırslıyım yapmayı istediğim her şeyde size göre sevgi Rabbimin lutfu size göre macera Teheccüt ve sabah namazına kalkabilmek size göre hayal İnş. Hocalık yapabilmek size göre kardes İyki varlar ,cannnnn..sırtını hiç düşünmeden dönebileceğin insan size göre dost Seni senden çok düşünen size göre aile çok önemliiiiii size göre eş kelimelerle anlatılamaz,eş dost,erkadaş,sırdaş…hayat imtihanını elele geçmeye çalıştığım arkadaşım size göre hayat.. çok kısa ,imtihan sahası,rabbimin en güzel nimeti aslında size göre insan rabbimin en güzel yarattığı mucizesi size göre özlem resule özlem .. sizegöre hasret eşim iş için uzaklardayken duyduğum duygu size göre beklemek idealler için savaşıp ,sabretmek size göre gitmek aslaaaa,gitmek yok size göre mutluluk çocuklarımın gözlerindeki ışık size göre endişe şeytanın verdiği çok kötü bir evham,çünkü rabbim bizi bizden çok düşünüyor hamdolsun size göre özgürlük çocuklar uyuduğunda sessizlikte ,kahve eşliğinde ders çalışmak bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? Kaçmak yok,çözüm bulmak var (-) ler (+) ları hep götürür mü? Tabiî ki götürmez,hatta artılar eksileri örter sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? Dayanırım inş. Hiç pes etmedim hamdolsun ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? Hacca gitmeliyim,anne babamın eşimin rızasını almalıyım ne tarz müzikler dinlersiniz? Çok müzik tutkunu değilim,kulağıma hoş gelirse eşlik ederim forumda sizi en mutlu eden olay? Hiç tanımadığımız halde birbirimizi merak ediyor,ilgileniyor oluşumuz forumda sizi en çok üzen olay? Yeni yaşadığımız olaylar uzgn forumda en çok ilginizi çeken konular? Bilmediğim her konu dikkatimi çeker hayat size ne öğretti? Her günün yeni bir başlangıç olduğunu hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? Herkesin bir hobisi muhakkak olmalı,hobi edininnnn
__________________ |
08 Mayıs 2013, 13:41 | Mesaj No:56 |
Durumu: Medine No : 22954 Üyelik T.:
14 Aralık 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz
cevapların etkileyici olmuş hocam...ideallerin gerçek olur inşallah
__________________ Güçlük kolaylıkla beraberdir, kendine gel, ümidi bırakma! Akıllı insan bilir ki, ölümün arkasında bile daha güçlü bir hayat beklemektedir. (Hz. Mevlana) |
08 Mayıs 2013, 13:59 | Mesaj No:57 |
26 Kasım 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz amin hocam
__________________ |
08 Mayıs 2013, 16:37 | Mesaj No:58 | |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz Alıntı:
forumda bu konuyla ilgili bi başlık var yani bi sakınca söz konusu olmaz sanırım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! | |
08 Mayıs 2013, 17:20 | Mesaj No:60 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz
cevaplar için teşekkür ederim..geçmiş olsun bu arada |
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (0 Üye ve 7 Misafir) | |