|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 05 Mayıs 2013 (16:47), Konuya Son Cevap : 12 Mayıs 2013 (15:27). Konuya 73 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:51 |
![]()
pehlivan misafirliğin hayırlı olsun.. Ben merak ettim de el işlerini nerede yayınladın görmek isterim ben de benim de merakım vardır el işlerine çok yapmasam da stres attırır insana.. ![]() | |
![]() | Mesaj No:52 | |
Durumu: ![]() Medine No : 22031 Üyelik T.:
26 Kasım 2012 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() elislerimi yayınlamadım editlerim izin verirse yayınlarım hocam ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | Mesaj No:53 |
26 Kasım 2012 | ![]()
__________________ ![]() |
![]() | Mesaj No:54 | |
![]() Alıntı:
var da ben mi görmüyorum dedim. ![]() aslında izin verseler bir konu açılsa bunla ilgili güzel olur ne dersiniz?? arkadaşlarım,,editlerim,,?? | ||
![]() | Mesaj No:55 |
26 Kasım 2012 | ![]() ![]() iletişim kurmak konusunda çok iyiyimdir,bunuda empati yapabilmeme bağlıyorum ![]() ![]() Evet güler yüzlüyümdür ![]() ![]() Çok fazla ağlamam,ağlamak yerine çözüm bulmakla meşgul olduğum için heralde ![]() trafik kazası geçirdiğimiz ve de yanık geçirdiğim gün uzgn ![]() anne olduğum gün,rabbim herkese nasip etsin inş. ![]() Çocuklarımın yüzündeki anlatılamaz mutluluk ifadesini ![]() ailem için sanırım her şeyden ,tek rabbimin emirleri hariç ![]() Hayat çok kısa ne kıracak kadar uzun ,nede tercih edilip rabbimin rızasını kaybedecek kadar sonsuz…. ![]() bu konuda asla tercih yapmam eşim benim için dünyalar kadar kıymetli bir şekilde onu razı edip kariyerime de devam ederim ,Allah razı olsun hiç böyle tercih yaptırmadı bana ![]() ![]() Yükseklik korkum varken,uludağa teleferikle çıkmak ![]() Yeni doğmuş torunu kucağında bir nine çizerdim ,hayat bu aslına …Bir doğuyoruz,bir bitişe yaklaşıyoruz . ![]() Üzmek değilde inş. Hesabını verebileceğim bir gün bitiyordur diyorum … ![]() Ailem ![]() Hiç vazgeçmem ![]() ![]() Rabbimin lutfu ![]() Teheccüt ve sabah namazına kalkabilmek ![]() İnş. Hocalık yapabilmek ![]() İyki varlar ,cannnnn..sırtını hiç düşünmeden dönebileceğin insan ![]() Seni senden çok düşünen ![]() çok önemliiiiii ![]() kelimelerle anlatılamaz,eş dost,erkadaş,sırdaş…hayat imtihanını elele geçmeye çalıştığım arkadaşım ![]() ![]() çok kısa ,imtihan sahası,rabbimin en güzel nimeti aslında ![]() rabbimin en güzel yarattığı mucizesi ![]() resule özlem .. ![]() eşim iş için uzaklardayken duyduğum duygu ![]() idealler için savaşıp ,sabretmek ![]() aslaaaa,gitmek yok ![]() ![]() çocuklarımın gözlerindeki ışık ![]() şeytanın verdiği çok kötü bir evham,çünkü rabbim bizi bizden çok düşünüyor hamdolsun ![]() çocuklar uyuduğunda sessizlikte ,kahve eşliğinde ders çalışmak ![]() ![]() Kaçmak yok,çözüm bulmak var ![]() Tabiî ki götürmez,hatta artılar eksileri örter ![]() Dayanırım inş. Hiç pes etmedim hamdolsun ![]() Hacca gitmeliyim,anne babamın eşimin rızasını almalıyım ![]() Çok müzik tutkunu değilim,kulağıma hoş gelirse eşlik ederim ![]() Hiç tanımadığımız halde birbirimizi merak ediyor,ilgileniyor oluşumuz ![]() Yeni yaşadığımız olaylar uzgn ![]() Bilmediğim her konu dikkatimi çeker ![]() Her günün yeni bir başlangıç olduğunu ![]() Herkesin bir hobisi muhakkak olmalı,hobi edininnnn
![]() | Mesaj No:56 |
Durumu: ![]() Medine No : 22954 Üyelik T.:
14 Aralık 2012 | ![]()
cevapların etkileyici olmuş hocam ![]()
__________________ Güçlük kolaylıkla beraberdir, kendine gel, ümidi bırakma! Akıllı insan bilir ki, ölümün arkasında bile daha güçlü bir hayat beklemektedir. (Hz. Mevlana) |
![]() | Mesaj No:57 |
26 Kasım 2012 | ![]() amin hocam ![]()
![]() | Mesaj No:58 | |
Durumu: ![]() Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | ![]() Alıntı:
forumda bu konuyla ilgili bi başlık var yani bi sakınca söz konusu olmaz sanırım ![]() [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! | |
![]() | Mesaj No:60 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]()
cevaplar için teşekkür ederim..geçmiş olsun bu arada ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Haftanın Misafiri ''Efecan71'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 54 | 15 Aralık 2013 19:11 |
Bu Haftanın Misafiri''ibrahim73'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 25 | 16Haziran 2013 20:27 |
Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 59 | 26 Mayıs 2013 15:29 |
Bu Haftanın Misafiri ''verayy'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 46 | 19 Mayıs 2013 15:13 |
Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 67 | 05 Mayıs 2013 16:44 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|