|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 08 Aralık 2013 (15:55), Konuya Son Cevap : 15 Aralık 2013 (19:11). Konuya 54 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Aralık 2013, 20:49 | Mesaj No:21 | |
Durumu: Medine No : 31885 Üyelik T.:
07 Ekim 2013 | Cevap: Haftanın Misafiri ''Efecan71'' Kardeşimiz Alıntı:
__________________ '' Eyy Sükutum...! İçinden Duyduklarını, İçinden Söyle..! Dile Gelen Her Söz Köle Eder Kendine...'' | |
09 Aralık 2013, 20:49 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: Haftanın Misafiri ''Efecan71'' Kardeşimiz Tebrikler güsel insan yakışır Hoşgeldinis evimize efendim
__________________ |
09 Aralık 2013, 22:03 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 26427 Üyelik T.:
06 Mart 2013 | Cevap: Haftanın Misafiri ''Efecan71'' Kardeşimiz
keyifli sorular,keyifli vakit... ) sorudan soruya farklı ruh hallerini yaşatan editimizi ayakta alkışlıyorum rahat koltuğunuz,sıcacık konukhanenizde sorularla arayı fazla uzatmayın derim biz kendi evimizde cevaplamıştık da
__________________ İnancımız batıl değil ki, ümidimiz kırılgan olsun. . . |
09 Aralık 2013, 23:18 | Mesaj No:24 |
07 Ekim 2013 | Cevap: Haftanın Misafiri ''Efecan71'' Kardeşimiz İnsanlarla iletişiminiz nasıldır? İnsanlarla iletişimim çok iyi diyebilirim… İnsanlarla sabahsız selamsız geçen günüm yok çok şükür… İnsanlar hangi görüşten olursa olsun iletişimim iyidir.Görüşlerine katılmasam da hiç değilse saygı gösteririm… güler yüzlü müsünüz? Ne kadar zor durumda olsam da yüzümden gülücükler eksik olmaz çok şükür içimde hep bir ferahlık hissederim… ağlar mısınız? ağlarsanız neden? Gözyaşı derdin dermanına ulaşmaktır diye düşünüyorum… hiç unutamadığınız en kötü gününüz? Hayatımın dönüm noktalarından biri olan bi olay arkadaşımın gözümün önünde trafik kazası geçirmesi idi çok etkilenmiştim çok şükür arkadaşım gayet iyi hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? 1-Bir merak ile başladığım Açıköğretim İlahiyat ) O kadar heyecanlıydım ve istekliydim ki kayıt gününü karıştırıp 2 gün önce gitmiştim ) 2- Hiç unutmuyorum 5.sınıfta iken derste bir an boş bulunup ıslık çalmıştım ve daha sonra dürüstlüğün hediyesini almıştım )) mutluluk sizin için ne ifade ediyor? Herkesin isyan ettiği hatta küfre kadar ileri gittiği bu güzel yaşamdan salih bir amel ve huzurlu bir yaşamdır. kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? Dinim için kötü insanların olduğu yerlerden … hayat felsefeniz nedir? Herkes kendine yakışanı yapar ve babamın küçükken verdiği öğüt : Ağır taşı kimse yerinden kaldıramaz… iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk? hangisini seçerdiniz? Aşk yaptığınız en büyük çılgınlık? Çılgınlık yapmam Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Mutlu ,umutlu ve huzurlu bir aile ortamı Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Evet izleme fırsatım oldu… İnsan ister istemez düşünüyor ama hayatın bir sonu var… Açıkcası verimsiz geçen günlere üzülüyorum Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? Din ve millet bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz?* Uğraştığım uğraşa göre değişir ama kararlıyımdır… size göre sevgi* aile size göre kardes* bir şey yaparken hesaba onu da katmak size göre dost* Güvenebilmek,sırdaş, size göre aile* mutlu huzurlu ortam size göre eş emanet Saygı,sevgi,huzur ve güven bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? Köye )))) sonuna kadar dayanır mısınız asla yoksa hemen mi pes edersiniz?* Kararlıyımdır ama yettiğince ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bir şey var mı? Umre,Hac ve Helalleşmek ne tarz müzikler dinlersiniz? Daha çok yöresel forumda sizi en mutlu eden olay? Normal de sanal ortamla pek alakam yoktur ama burada ki sıcak ve samimi ortam hoşuma gidiyor… forumda sizi en çok üzen olay? Hoşuma gitmeyen bir durum olduğunda altına anlaşılır mesaj verici bir şeyler kesin yazarım ) forumda en çok ilginizi çeken konular? Zamanım olsa hepsine tek tek bakmak isterdim İstişareler,makaleler ve ders notları hayat size ne öğretti? Kendim olmam gerektirdiğini hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? Hiçbir şey için acele etmeyin… Hayırlısı için dua edin..
__________________ '' Eyy Sükutum...! İçinden Duyduklarını, İçinden Söyle..! Dile Gelen Her Söz Köle Eder Kendine...'' |
09 Aralık 2013, 23:52 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: Haftanın Misafiri ''Efecan71'' Kardeşimiz
Misafirliginiz hayırlı ve huzurlu olsun insallah. Nebevi sünnet hayatınızın tam olarak neresinde, layıkı ile gereken yerde mi?
__________________ Bismillah diyerek... |
10 Aralık 2013, 01:54 | Mesaj No:26 | |
07 Ekim 2013 | Cevap: Haftanın Misafiri ''Efecan71'' Kardeşimiz Alıntı:
Sünnet-i Nebevı ResuluIlah (s.a.v)'in dediği, yaptığı ve açıkladığı şeylere denir. Sünnet-i Nebevi müslümanlar nezdinde, hüküm, ibadet ve inançlardan sonra gelen ikinci kaynağı konumundadır. ve yine yanlış bilmiyorsam Ehl-i Sünnet Sünnet-i Nebeviye, Hulefa-i Raşidin yani Ebu Bekir, Ömer, Osman ve Ali(a.s)'nin sünnetini de eklemektedirler. Bunu da naklettikleri şu hadise dayandırmaktadırlar. "Benim ve benden sonraki hidayete ermiş raşid halifelerin sünnetine uyunuz, ona azı dişlerinizle sımsıkı bir şekilde sarılınız. Açıklamayı yaptıktan sonra sorunuza dönebiliriz... Hepimiz sonuçta insanız belli bir kapasiteye,düşünceye sahip ayrı ayrı yaratıldık. Kendi muhasebemi yapıp vardığım sonuç şu ki Peygamber Efendimizin (s.a.v) sünnetlerini yapmaya çalışıyorum ama tam ve hakkını vererek yapamıyorum eğer ki yapsaydım çok farklı olabilirdi ama zararın neresinden dönersek kardır diyerek yapma gayretini ve azmini eksik etmiyorum... K.bakmayın uzun bir açıklama oldu sohbet havası vermesi için bu şekilde ifade etmeye çalıştım)) Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
__________________ '' Eyy Sükutum...! İçinden Duyduklarını, İçinden Söyle..! Dile Gelen Her Söz Köle Eder Kendine...'' | |
10 Aralık 2013, 11:33 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Haftanın Misafiri ''Efecan71'' Kardeşimiz ikinci konukluğunuzda sizi sarayda ağırlayacam |
10 Aralık 2013, 14:31 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Haftanın Misafiri ''Efecan71'' Kardeşimiz cevablar için teşekkür ederiz
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10 Aralık 2013, 15:09 | Mesaj No:29 |
07 Ekim 2013 | Cevap: Haftanın Misafiri ''Efecan71'' Kardeşimiz
__________________ '' Eyy Sükutum...! İçinden Duyduklarını, İçinden Söyle..! Dile Gelen Her Söz Köle Eder Kendine...'' |
10 Aralık 2013, 15:12 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Haftanın Misafiri ''Efecan71'' Kardeşimiz
medineweb üyelerinden bu özellikler kimlere ait sizce En İyi Nicki En İyi imzası En İyi Avatarı En Aktif Üyesi En Yenilikçisi En İyi Çıkış Yapanı En Sabırlısı En Gizemlisi En Yardımseveri En Kırılganı En Delidolusu En Kibarı En Sempatik Üyesi En Popüleri En Çok Konuşanı En Karizmatik Üyesi En Fanatiği En Komik Üyesi En Neşelisi En Somurtkanı En Ciddi Üyesi En Sakini En Suskun Üyesi En Duygusalı En Melek Üyesi En Cadi Üyesi En Çok Güvendiğiniz En Sevdiğiniz Üyesi Yorumlarını En Beğendiğiniz |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |