|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 16 Mart 2014 (01:50), Konuya Son Cevap : 23 Mart 2014 (10:37). Konuya 80 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Mart 2014, 00:08 | Mesaj No:71 |
Durumu: Medine No : 22031 Üyelik T.:
26 Kasım 2012 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz
__________________ |
22 Mart 2014, 03:32 | Mesaj No:72 | |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz Alıntı:
Evde kızımla nasıl zaman geçiriyoruz hiç sorma Genellikle yanımdan ayrılmadığı için ben ders çalışırken o benim kitaplarımı karalayıp silgimi yerken ben onunla mücadele veriyorum Ders dışında hep oyun ister tatlı kuzu ama tabi ev işleri de beni beklediği için çoğu zaman bi yandan onunla oynayıp bi yandan yapmam gerekenleri hallediyorum Mesela ''Annecim sen saklan ben sayim'' diyen o masum bakışları kıramıyosun tabi O beni odalarda ararken ben bulunduğum odayı hızlıca toplayıp temizlleme gayretinde oluyorum Ben balkonda çamaşır asar veya toplarken o çiçekleri sular mesela Sanki hep onu oyalama durumu içinde olmak biraz vicdan azabı da veriyor hani Ya inan yemeğimi bile biraz zor yetiştiriyorum çocuk devamlı ilgi isteyip anne de öyle çok hamarat olmayınca ucu ucuna yetişiyor yani oyunlarımız da genelde oyuncak, boyama,saklambaç,hayalini kurarak yapılabilecek her türlü oyun Fatma Reyyan a geçen sene sesli elif ba almıştm onunla kısa sürede öğrendi harfleri çok şükür Bu sene de bi kaç ay önce tatlı bi arkadaşım onun sureli olanını hediye etmişti onunla da Subhaneke İhlas suresi gibi kısa sureleri öğreniyoruz inş. İstanbulda okul öncesi hafızlık veren kreş gibi yerleri çok sordum ama henüz bulamadım Kızımın Hafız olup Kuranı yaşayanlardan olması en büyük dualarımızdan
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! | |
22 Mart 2014, 03:33 | Mesaj No:73 |
07 Aralık 2012 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz Allah razı olsun canım Allah razı olsun Huzeyfe Rabbim sana da en hayırlısından nasib etsin inşallah
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
22 Mart 2014, 03:45 | Mesaj No:74 | |
07 Aralık 2012 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz Alıntı:
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! | |
22 Mart 2014, 14:02 | Mesaj No:76 |
Durumu: Medine No : 32854 Üyelik T.:
30 Ekim 2013 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz
s.a misafir arkadasm misafirlgn hayrli olsun kusuratbkma biraz geç oldu ama,zaten bende bu forumda yeni oldgmu icn böyle güzel şeyleri soradan fark edym.artk insallah bende szdn biri olurum
|
22 Mart 2014, 14:05 | Mesaj No:78 | |
Ayrıca Hoşgeldiniz Bizimle vakit geçirmenizden mutluluk duyarız
22 Mart 2014, 14:12 | Mesaj No:79 |
07 Aralık 2012 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
22 Mart 2014, 20:48 | Mesaj No:80 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz Alıntı:
aleykum selam sizde hoş geldiniz kabul ederseniz sizide konuk olarak ağırlamak isteriz hem tanışmış oluruz hayırlı ve daim olsun üyeliğiniz ..bizden birisiniz zaten fiemanillah | |
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (0 Üye ve 7 Misafir) | |