|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 11 Mayıs 2014 (12:41), Konuya Son Cevap : 18 Mayıs 2014 (01:50). Konuya 54 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13 Mayıs 2014, 16:16 | Mesaj No:41 |
Durumu: Medine No : 42248 Üyelik T.:
28 Nisan 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "asalet38" kardeşimiz bu soruların cevabını ben hazırlayıp göndereyim çünkü baya zamanımı alacak
__________________ بير كون موتلاكا |
13 Mayıs 2014, 17:13 | Mesaj No:42 |
28 Nisan 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "asalet38" kardeşimiz insanlarla iletişiminiz nasıldır? -Genelde çok iyidir güler yüzlü müsünüz? -Elimden geldiği kadar ağlar mısınız? ağlarsanız neden? -Son 15 yıldır hiç ağlamadım. Aslında ağlamayı çok istiyorum ama olmuyor hiç unutamadığınız en kötü gününüz? -5 yaşındayken geçirdiğim kazayı unutamıyorum hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? -Çok var ama aklıma geleni söyleyeyim Aptallığım yüzünden yok yere kırdığım ve benimle tam 11 yıl konuşmayan çok sevdiğim dostumun, 11 yıl sonra beni arayıp halimi hatırımı sorması ve yeniden görüşmemiz mutluluk sizin için ne ifade ediyor? -Allah(C.C) rızası için, menfaatsiz sevildiğini bilmek ve birini Allah(C.C) rızası için sevmek kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? -Kimse için bişeyden vazgeçmem ama ailem ve çok yakın dostlarım için ufak tavizler verebilirim. hayat felsefeniz nedir? -Ne açlığa ne tokluğa İstikametim yokluğa Sırtımı dönüp çokluğa BİR olana bağlanmışım iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? -Aşk yaptığınız en büyük çılgınlık? - çok çılgınca yaptığım bişey olmadı Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? -Çok kavşağı olan bir yol Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? -Günbatımını izledim. Her akşam ömrümden bir gün gidişi beni üzmüyor Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? -Annem bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? -Hiç umudum kalmadığını hissettiğim zaman size göre sevgi - size göre macera -Kimsenin yapmaya cesaret edemediği şeyin peşinden gitmek size göre hayal -Başarı için güzel ve büyük bir adım size göre kardes - size göre dost -Her zaman doğruyu ve hataları açıkça söyleyen size göre aile -Vazgeçilmez birşey size göre eş -Bir elmanın diğer yarısı size göre hayat.. - Çok kavşağı olan bir yol size göre insan -Allah’ın yaratma sanatının en büyük göstergesi size göre özlem -:( sizegöre hasret -:( size göre beklemek -Olgunluğun ilk adımı size göre gitmek - size göre mutluluk - Allah(C.C) rızası için, menfaatsiz sevildiğini bilmek ve birini Allah(C.C) rızası için sevmek size göre endişe - size göre özgürlük -Ben hiçbir insanın özgür olmadığını düşünüyorum bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? -Bunu hiç düşünmedim (-) ler (+) ları hep götürür mü? -Her zaman götürmez bazen (+)lar (-)leri götürür. sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? -Sonuna kadar dayanmaya çalışırım ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? - bangi jumping yapmak (ama cesaret edmiyorum ) ne tarz müzikler dinlersiniz? -Sözleri anlamlı, isyan ve hakaret içermeyen ve kulağa hoş gelen her tür Türkçe müzikler forumda sizi en mutlu eden olay? -Herkesin birbiriyle samimi muhabbeti ve yardımlaşma forumda sizi en çok üzen olay? -Şuana kadar böyle bir şey olmadı forumda en çok ilginizi çeken konular? -İbadetler, peygamberler hayatı, Kur’an meali hayat size ne öğretti? -Hiçbir zaman büyük konuşmamayı ve daima gözetim altında olduğumu hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? -
13 Mayıs 2014, 22:35 | Mesaj No:43 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "asalet38" kardeşimiz ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? - bangi jumping yapmak (ama cesaret edmiyorum ) iyiki cesaret edemiyorsun çok tehlikeli birşey sorulara cevap verdiğin için teşekkür ederim |
14 Mayıs 2014, 09:14 | Mesaj No:44 | |
28 Nisan 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "asalet38" kardeşimiz Alıntı:
evet çok tehlikeli ama o adrenalini yaşamak istiyorum tabi cesaret edebilirsem
__________________ بير كون موتلاكا | |
14 Mayıs 2014, 18:01 | Mesaj No:45 |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "asalet38" kardeşimiz
Misafirliğiniz hayırlara vesile olsun geç oldu ama
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
15 Mayıs 2014, 00:45 | Mesaj No:46 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "asalet38" kardeşimiz
arkadaşlar misafirimiz cumaya kadar misafir oluyor sorularınız yok mu yazdığı güzel şiirleri burda ya da ayrı konuda paylaşmasını da isteyebilirsiniz |
15 Mayıs 2014, 09:06 | Mesaj No:47 |
28 Nisan 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "asalet38" kardeşimiz Teşekkür ederim
15 Mayıs 2014, 09:32 | Mesaj No:48 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "asalet38" kardeşimiz şiirlerinizi tabiki okumak isteriz..şiir bõlûmûnde ayrı bir sayfa açın yazın bizde zevkle okuyalım inşaALLAH.......
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
15 Mayıs 2014, 10:35 | Mesaj No:49 | |
28 Nisan 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "asalet38" kardeşimiz Alıntı:
tabi ki memnuniyetle paylaşırım
__________________ بير كون موتلاكا | |
15 Mayıs 2014, 19:40 | Mesaj No:50 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri "asalet38" kardeşimiz
şiirlerinizi misafir konunuzda değilde ilgili bölümden paylaşırsanız daha güzel olur hem kalıcı olmuş olur..bekliyoruz şiirlerinizi |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |