|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 11 Mayıs 2014 (12:41), Konuya Son Cevap : 18 Mayıs 2014 (01:50). Konuya 54 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:41 |
Durumu: ![]() Medine No : 42248 Üyelik T.:
28 Nisan 2014 | ![]() bu soruların cevabını ben hazırlayıp göndereyim çünkü baya zamanımı alacak ![]()
__________________ بير كون موتلاكا |
![]() | Mesaj No:42 |
28 Nisan 2014 | ![]() insanlarla iletişiminiz nasıldır? -Genelde çok iyidir güler yüzlü müsünüz? -Elimden geldiği kadar ağlar mısınız? ağlarsanız neden? -Son 15 yıldır hiç ağlamadım. Aslında ağlamayı çok istiyorum ama olmuyor ![]() hiç unutamadığınız en kötü gününüz? -5 yaşındayken geçirdiğim kazayı unutamıyorum hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? -Çok var ama aklıma geleni söyleyeyim ![]() mutluluk sizin için ne ifade ediyor? -Allah(C.C) rızası için, menfaatsiz sevildiğini bilmek ve birini Allah(C.C) rızası için sevmek kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? -Kimse için bişeyden vazgeçmem ama ailem ve çok yakın dostlarım için ufak tavizler verebilirim. hayat felsefeniz nedir? -Ne açlığa ne tokluğa İstikametim yokluğa Sırtımı dönüp çokluğa BİR olana bağlanmışım iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? -Aşk yaptığınız en büyük çılgınlık? - çok çılgınca yaptığım bişey olmadı Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? -Çok kavşağı olan bir yol ![]() Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? -Günbatımını izledim. Her akşam ömrümden bir gün gidişi beni üzmüyor Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? -Annem bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? -Hiç umudum kalmadığını hissettiğim zaman size göre sevgi - size göre macera -Kimsenin yapmaya cesaret edemediği şeyin peşinden gitmek size göre hayal -Başarı için güzel ve büyük bir adım size göre kardes - size göre dost -Her zaman doğruyu ve hataları açıkça söyleyen size göre aile -Vazgeçilmez birşey size göre eş -Bir elmanın diğer yarısı size göre hayat.. - Çok kavşağı olan bir yol size göre insan -Allah’ın yaratma sanatının en büyük göstergesi size göre özlem -:( sizegöre hasret -:( size göre beklemek -Olgunluğun ilk adımı size göre gitmek - size göre mutluluk - Allah(C.C) rızası için, menfaatsiz sevildiğini bilmek ve birini Allah(C.C) rızası için sevmek size göre endişe - size göre özgürlük -Ben hiçbir insanın özgür olmadığını düşünüyorum bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? -Bunu hiç düşünmedim ![]() (-) ler (+) ları hep götürür mü? -Her zaman götürmez bazen (+)lar (-)leri götürür. sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? -Sonuna kadar dayanmaya çalışırım ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? - bangi jumping yapmak (ama cesaret edmiyorum ![]() ne tarz müzikler dinlersiniz? -Sözleri anlamlı, isyan ve hakaret içermeyen ve kulağa hoş gelen her tür Türkçe müzikler forumda sizi en mutlu eden olay? -Herkesin birbiriyle samimi muhabbeti ve yardımlaşma forumda sizi en çok üzen olay? -Şuana kadar böyle bir şey olmadı forumda en çok ilginizi çeken konular? -İbadetler, peygamberler hayatı, Kur’an meali hayat size ne öğretti? -Hiçbir zaman büyük konuşmamayı ve daima gözetim altında olduğumu hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? -
![]() | Mesaj No:43 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]() ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? - bangi jumping yapmak (ama cesaret edmiyorum ![]() iyiki cesaret edemiyorsun çok tehlikeli birşey sorulara cevap verdiğin için teşekkür ederim |
![]() | Mesaj No:44 | |
28 Nisan 2014 | ![]() Alıntı:
evet çok tehlikeli ama o adrenalini yaşamak istiyorum tabi cesaret edebilirsem ![]()
__________________ بير كون موتلاكا | |
![]() | Mesaj No:45 |
Durumu: ![]() Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | ![]()
Misafirliğiniz hayırlara vesile olsun geç oldu ama ![]()
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
![]() | Mesaj No:46 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]()
arkadaşlar misafirimiz cumaya kadar misafir oluyor sorularınız yok mu yazdığı güzel şiirleri burda ya da ayrı konuda paylaşmasını da isteyebilirsiniz |
![]() | Mesaj No:47 |
28 Nisan 2014 | ![]() Teşekkür ederim
![]() | Mesaj No:48 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() şiirlerinizi tabiki okumak isteriz..şiir bõlûmûnde ayrı bir sayfa açın yazın bizde zevkle okuyalım inşaALLAH.......
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() | Mesaj No:49 | |
28 Nisan 2014 | ![]() Alıntı:
![]() tabi ki memnuniyetle paylaşırım
__________________ بير كون موتلاكا | |
![]() | Mesaj No:50 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]()
şiirlerinizi misafir konunuzda değilde ilgili bölümden paylaşırsanız daha güzel olur ![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bu Haftanın Misafiri "ademsevda " kardeşimiz | mehmet akif2 | Hafta'nın Misafiri | 105 | 25 Mayıs 2014 12:43 |
Haftanın misafiri ikinci kez "NİSAREYYAN" kardeşimiz | mehmet akif2 | Hafta'nın Misafiri | 80 | 23 Mart 2014 10:37 |
Haftanın Misafiri "Soner Duman" kardeşimiz | su damlası | Hafta'nın Misafiri | 42 | 12 Ocak 2014 15:00 |
Haftanın Misafiri "Allahın kulu_" Kardeşimiz | su damlası | Hafta'nın Misafiri | 44 | 29 Aralık 2013 13:21 |
Bu Haftanın Misafiri "" mevlanaca "" kardeşimiz.. | su damlası | Hafta'nın Misafiri | 29 | 09Haziran 2013 14:31 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|