|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 09 Mart 2015 (08:38), Konuya Son Cevap : 16 Mart 2015 (00:45). Konuya 78 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Mart 2015, 20:21 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Fedra seni burada görmek hem şaşırttı hem de çok mutlu etti. Haftanın konuğunu merak ediyordum, gerçekten süpriz oldu. Doğrusu bu süprizi bize istişareden bildirmeden devam etmen de çok hoş Hayırlı uğurlu olsun. Yaşamın boyunca da ümit ettiğin her hayra kavuşman dileğiyle
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
09 Mart 2015, 20:38 | Mesaj No:22 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
09 Mart 2015, 20:39 | Mesaj No:23 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz...
önlisans istişarede sizler dostlukları ilerlettiniz..e bizlerde tanıyalım istedik arkadaşları..bence çokta güzel oldu
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
09 Mart 2015, 20:41 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Özlüyoruz böyle süprizleri , mihrinaz hocam süprizlerle dolu çalışmalarınızın devamlı olmasını dileriz Bir de sizin süprizleriniz daha bir güzel oluyor
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
09 Mart 2015, 20:48 | Mesaj No:25 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... eh dinlenmişsinizdir herhalde...eveeett bunlarda ikramlık sorularımıııız bir fincan kahve eşliğinde kolay gelsin diyorum )) insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? haaa bu arada soruların devamı gelecek
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
09 Mart 2015, 20:50 | Mesaj No:26 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... güzel tennilerin için... sizlerle baya kopmuştuk arkadaşım..bu misafirlik iyi geldi hepimize..ortak alanımız burası..misafir hepimizin misafiri..hepimizin kıymetlisi
09 Mart 2015, 21:25 | Mesaj No:27 | |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Alıntı:
Allah razı olsun nursen abla sen de ümit ettiğin her hayra kavuşursun inşAllah ben qecen hafta persembe qününden bu yana biliyordum misafir olacaqımı hepinize tesekkür ederim Allah razı olsun | ||
09 Mart 2015, 21:46 | Mesaj No:29 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz...
insanlarla iletişiminiz nasıldır? _qenellikle iyi duruma qöre değişiyor tabi güler yüzlü müsünüz? _coqunlukla ağlar mısınız? ağlarsanız neden? _duyqusal biriyim ama kolay aqlayamıyorum hiç unutamadığınız en kötü gününüz? _bunu paylasmak istemiyorum kusura bakmayın hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? _ilk okul yıllarım mutluluk sizin için ne ifade ediyor? _Allah (c.c.) rızasını kazanmak kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? _duruma qöre değişir hayat felsefeniz nedir? _dua dua dua iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? _duruma qöre değişir yaptığınız en büyük çılgınlık? _büyük bir çılgınlık yapmadım Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? _dua eden birisini çizerdim heralde Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? _izledim qünahlarımdan dolayı korkuyor ve üzülüyorum Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? _Rabbimin rızasını kazanmak bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? _uqraşmaya değmeyeceğini anladığımda | |
09 Mart 2015, 23:20 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz...
misafirliginz hayırlı olsn inşallah.. Medinewebteki üyeliginz ve aktflıgnz de daim olsn inşallah..
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |