|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 09 Mart 2015 (08:38), Konuya Son Cevap : 16 Mart 2015 (00:45). Konuya 78 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Mart 2015, 22:14 | Mesaj No:41 | |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Alıntı:
Sana zarar vermek isteyen biri ici katran dolu ve pisligi uzerine atmaya calisiyor Ustune almamak onu copu ile basbasa birak Yoksa ustune kusar kini Kurandada buyurdugu gibi selam de gecmek lazim
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. | |
10 Mart 2015, 22:24 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Bir kaç soru da benden olsun Ayın konuğu olmak nasıl bir duygu ? Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Hayatta Sadece 1 Kereye mahsus birşeyleri değiştirme şansın olsa neyi değiştirmek isterdin? Stresli zamanlarında bu durumdan kurtulmak icin başvurdugun bir seyler varmı? forumda en begendigin yonetici ? İyiki dediğin şey nedir ? Son olarak forumdaki arkadaşlara söylemek istediğin bir söz veya vermek istediğin bir mesajın var mı ? kolay gelsin..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10 Mart 2015, 22:49 | Mesaj No:43 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz...
konuk olmak qüzel duyqu Allah razı olsun kendimi ifade ediyorum bu da hoş benim icin Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Rabbimin rızasını kazanmak bunu cevaplamstm sanırım Hayatta Sadece 1 Kereye mahsus birşeyleri değiştirme şansın olsa neyi değiştirmek isterdin? huzur isterdim Stresli zamanlarında bu durumdan kurtulmak icin başvurdugun bir seyler varmı? ne yapsam rahatlamıyorum en iyi şey Rabbime sıqınmak ve Dua forumda en begendigin yonetici ? hepsinden de Allah razı olsun böyle bir hizmetin icinde oldukları için İyiki dediğin şey nedir ? yaşadıklarıma iyi ki yaşamışım diyorum her yaşanılan şey aslında birşey öğretiyor forumdaki arkadaşlara söylemek istediğin bir söz veya vermek istediğin bir mesajın var mı ? üstünlük ancak takva ile inşAllah rabbimize hakkıyla kulluk yapabilenlerden oluruz Rabbim biz qünahkar kullarını merhametinden rahmetinden ayırmasın inşaAllah hepimizin yardımcısı olsun | |
11 Mart 2015, 13:20 | Mesaj No:44 |
ben size bir soru soruym beni ağırlamak nasıl bir duygu sizin için ? | |
11 Mart 2015, 14:33 | Mesaj No:45 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Benim için çok güzel bir duygu Ağır misafir degilsiniz ve ayrıca her satırınızı okudukça haz duyuyorum ...Her işin başında dua ve her kelamınız ALLAH ile dolu dolu..o yüzden bu sayfa yüreğimi ferahlatıyo.. canım arkadaşım mihrinaz güzel bir karar vermiş sizi misafir etmekle sizi tanımak her açıdan güzeldi.. Ailenize teşekkürlerimi borç bilirim..Çok güzel yetiştirmişler sizi ALLAH (cc )Razı olsun...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
11 Mart 2015, 14:52 | Mesaj No:46 |
keşke yazdıklarım qibi olsam kardeşim herkes qibi ben de nefsime uyuyorum tabi qünahlarla doluyum pişmanlıklarım çok Rabbim affeylesin bizleri Rabbimin merhametine sıqınıyorum Allah sizden de razı olsun hepinizle sohbet etmek de qüzeldi buarada ailemin de dinimi öğrenmem de katkısı var tabi özellikle (ananemin) ama yaşadıklarımın da daha çok etkisi var aldığımız her darbede sıqınacak yardımını isteyecek sadece Rabbimiz var O'nun olduğunu anlıyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah | |
11 Mart 2015, 15:28 | Mesaj No:47 |
herkesin kendine qöre sorunu vardır tabi hani derler ya ' dışı tenha insanın içi mahşer' dıştan hiçbişekilde anlayamzsın ama bir bilsen onun içinde neler olup bittiğini bilsen de anlayamazsın ancak seni Rabbin anlar o kadar qünahına rağmen hep yanında olur bir içten çaresiz duanla Rabbim zor zamanlarımızda, her zaman yanımızda olsun inşALLAH amin .. | |
11 Mart 2015, 17:59 | Mesaj No:48 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz...
Sems tebrizinin enn guzel sozlerini yazmak istiyorum musadenizle Sana affedilemeyecek kadar buyuk hata yapan birine akil sinirlarini zorlayca ders vermek istiyorsan butun kalbinle af et Hissedilen ve yasanilan herseyi arsivleyen kader onunla gerektigi gibi ilgilenecektir
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
11 Mart 2015, 18:03 | Mesaj No:49 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Oncelikle sayfamiza evimize konuk oldun cok tesekkurler Yuregindeki guzel sozler ile bizleri motive ettin Allah razi olsun Senin gibi guzel kardeslerimizi tanidigim icin cok mutluyum Yuregin ve dilindeki diimizden Allah zikri dusmesin Her sey gonlunce olsun canim kardesim
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
11 Mart 2015, 18:32 | Mesaj No:50 | |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... Alıntı:
| ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |