|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 09 Mart 2015 (08:38), Konuya Son Cevap : 16 Mart 2015 (00:45). Konuya 78 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Mart 2015, 12:31 | Mesaj No:61 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz...
ksr bkma kardesim bu sorulara cevap veremeyeceğim uzgn üyelerin hepsi birbirinden iyi diyebilirim sadece | |
12 Mart 2015, 12:56 | Mesaj No:62 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz...
Muminler birbirini sevmede korumada bir vucuda benzer bir aza hasta olursa diger azalarda hasta olurmus Hadisi serif aklima geldi yazayim dedim Selamun aleykum Hayirli gunler
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
13 Mart 2015, 00:00 | Mesaj No:64 |
arkadaşlar bana da arkadasım tavsiye etti bir web adresi paylaşmak istedim muhammed bozdağ '' yetenek.com'' radyo konusmaları , yazılar etkileyici ve cok qüzel bakmak isterseniz | |
14 Mart 2015, 14:50 | Mesaj No:66 |
Durumu: Medine No : 38151 Üyelik T.:
23 Ocak 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz...
özlemciğim -nam-ı diğer fedra- misafirliğin hayırlı olsun arkadaşım , biraz geç oldu kusura bakma.. seni tanımak güzel oldu, ismini merak ediyordum doğrusu |
14 Mart 2015, 15:15 | Mesaj No:67 |
Allah razı olsun zeynepnm ben de seni istişarede qöremiyordum merak ediyordum valla seninle konusmak da cok qüzel arkadasım Allah razı olsun | |
14 Mart 2015, 18:27 | Mesaj No:68 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''fedra'' kardeşimiz... [B]size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? bu sorularıda boynu bükük bırakmayalım...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
14 Mart 2015, 19:57 | Mesaj No:69 |
Allahın kulu , mihrinaz kardeslerim Allah sizden razı olsun sizinle de sohbet etmek cok qüzeldi ...
| |
14 Mart 2015, 20:05 | Mesaj No:70 |
bu sorulara yarın cevap vereceqim inşAllah kardesim simdi qözlerim aqrıyor ksr bkma nete ya da kitaba cok bakınca oluyor böyle başladı yine uzgn biraz qecsin cevaplayacaqım inşaAllah | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |