|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 23 Mart 2015 (12:17), Konuya Son Cevap : 30 Mart 2015 (01:43). Konuya 48 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Mart 2015, 12:17 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz... Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz... sevgili forum ailesi bu haftanın misafiri kıymetli ve bir okadar kıdemli bir dostumuz ''nermin''....kendisine hoş geldin diyorum ve hayırlı misafirlikler diliyorum.. özele girmemek kaydıyla merak ettiklerinizi kendisine sorabilirsiniz diye düşünüyorum misafirimizi en güzel şekilde ağırlayacağımızdan hiç şüphem yok...samimi ,sıcak,bol muhabbetli ve hatta bol keledoşlu bir hafta ve misafirlik geçirmemiz temennisiyle..sizi misafrimizle başbaşa bırakıyorum...fi emanillah
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bir Delinin Mal Beyanı | Satır Arası Birkaç Kelam | Esma_Nur | 2 | 37 | 23 Ocak 2025 18:42 |
Davasını Önceleyen Lider | Kur'an Kıssaları | Mihrinaz | 0 | 62 | 10 Ocak 2025 12:40 |
Gazze'den Daha Çaresiz Bir Dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 0 | 63 | 23 Aralık 2024 15:52 |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 4 | 117 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 97 | 16 Aralık 2024 08:47 |
23 Mart 2015, 12:55 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz...
Bana lahanali Kelodos vermedigi surece aramiz iyi olabilir sorularimda ona gore mutedadil olur
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
23 Mart 2015, 15:42 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz... Hayırlı olsun misafirliğiniz... Evimize Hoşgeldiniz tekrar iyi bir hafta temenisi ile ..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
23 Mart 2015, 18:10 | Mesaj No:4 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz...
Hayirli olsun hayirlara vesile olsun misafirliginiz insaallah;))
| |
23 Mart 2015, 22:56 | Mesaj No:6 |
Bu kadar erken beklemiyordum supriz oldu diyebilirim misafirliginiz icin ve çiçekler icin ben tesekkur ederim mihrinaz.. tabiiki istediginiz soruyu sorabilirsiniz gücüm yettigince cevap vermeye çalışırım (zor soru olmaz ins. ) muhabbetimiz bol olsun ins. Herkese keledos yemeyi tavsiye ediyorum
__________________ \'\'Eğer O razı olsa bütün dünya küsse ehemmiyeti yok...Eğer O kabul etse bütün dünya reddetse tesiri yok... | |
23 Mart 2015, 22:57 | Mesaj No:7 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz... Size lahanali corti yapabiliriz
__________________ \'\'Eğer O razı olsa bütün dünya küsse ehemmiyeti yok...Eğer O kabul etse bütün dünya reddetse tesiri yok... | |
23 Mart 2015, 22:58 | Mesaj No:8 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz... Tesekkur ederim.. insallah hayirlara vesile olur
23 Mart 2015, 22:59 | Mesaj No:9 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz... teşekür ederim.. estf. Bicare kul'um ben
24 Mart 2015, 00:21 | Mesaj No:10 |
ben de lahanalı cortiden isterim bu yemek acaba lahana sarması gibi bir şey mi ? yemeği gördüm sizi kutlamayı unuttum... hayırlı olsun inşallah misafirliğiniz...
__________________ | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |