|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 06 Nisan 2015 (12:03), Konuya Son Cevap : 13 Nisan 2015 (11:40). Konuya 56 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:31 | |
Durumu: ![]() Medine No : 47234 Üyelik T.:
30 Aralık 2014 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Hemen başlıyorum ![]()
__________________ Asla geçmişte yaşama; ama daima geçmişten ders al... | |
![]() | Mesaj No:32 |
![]()
bravo esracığım ![]() ben soruları hazırlayayım malum sınav var ara sınavdan sonra seni test edeyim inşaAllah ![]() ![]() | |
![]() | Mesaj No:33 | |
![]()
![]() | Mesaj No:34 |
![]()
Hayirli olsun aramiza katildiginiz icin sonsuz tesekurlerimizi sunariz hadi kardesim ilim meyvesini gormek istiyruz
| |
![]() | Mesaj No:35 | |
![]()
![]() | Mesaj No:36 |
![]()
hayırlı olsun esra inşallah misafirliğin hayırlı olsun ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | Mesaj No:37 |
30 Aralık 2014 | ![]()
Teşekkür ederim Sevda abla ![]()
__________________ Asla geçmişte yaşama; ama daima geçmişten ders al... |
![]() | Mesaj No:38 |
![]()
Misafirliğiniz hayirli olsun..
__________________ \'\'Eğer O razı olsa bütün dünya küsse ehemmiyeti yok...Eğer O kabul etse bütün dünya reddetse tesiri yok... | |
![]() | Mesaj No:39 |
![]()
Benim sorum şu kardeşim; Bir ateistle karsilastin ona islami, Muslumanligi nasil anlatırdin?
__________________ \'\'Eğer O razı olsa bütün dünya küsse ehemmiyeti yok...Eğer O kabul etse bütün dünya reddetse tesiri yok... | |
![]() | Mesaj No:40 | |
30 Aralık 2014 | ![]() Teşekkür ederim ![]() Alıntı:
![]() Öncelikle karşımdakine onun inandığı şekilde bana kainatın varlığını ispatlamasını isterdim Allah'a neden inanmadığını sorardım (aslında bana soru sormasına pek fırsat vermezdim galiba) cevap verir mi vermez mi bilmiyorum ama daha sonra ben de Allah'ın varlığının delillerini ve islamın maksatlarını anlatırdım anlatabildiğim kadarıyla ama tabi iyi anlatmak lazım. Böyle bir insana islamı, müslümanlığı anlatsam ve inandırsam çok mutlu olurdum herhalde.. Burada soruları siz soruyorsunuz ama sizler nasıl anlatırdınız merak ettim cevap vermek zorunda değilsiniz benimki sadece bir merak ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bu Haftanın Misafiri''ibrahim73'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 25 | 16Haziran 2013 20:27 |
Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 59 | 26 Mayıs 2013 15:29 |
Bu Haftanın Misafiri ''verayy'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 46 | 19 Mayıs 2013 15:13 |
Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 73 | 12 Mayıs 2013 15:27 |
Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 67 | 05 Mayıs 2013 16:44 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|