|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 20 Nisan 2015 (12:30), Konuya Son Cevap : 19 Mart 2022 (14:51). Konuya 135 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Nisan 2015, 13:16 | Mesaj No:51 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) | |
21 Nisan 2015, 13:27 | Mesaj No:53 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Evet sivaslıyım ..çok teşekkür ederim ..ikramlıklarınız için lakin göremedim hira kardeşim..yinede sağolun...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
21 Nisan 2015, 19:40 | Mesaj No:54 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) akşam çayın olsun su damlası..fatma eymen editörüm de evimin misafiriydi bugün...sanada ikram edelim istedik...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
21 Nisan 2015, 20:34 | Mesaj No:55 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:))))
Misafirliğin Hayırlı Olsun Abla... Sözlere sukut yüklemişssin ,ömre aşine cümlelerle,Hayat tecellisine sevda yüklemişssin Abla,İmtihan demişssin her adıma Her Anına,Gün gelmiş Üzülmüş,gün gelmiş sevinmişssin Ömrün Hayırla olsun Abla..Murat... Konuların duygu yüklü bi o kadarda yürek buruk,İnsaAllah konuların az değişir Abla ))) Mihrinaz Abla Misaifiri davet şeklin Çok güzel olmuş emek sarfetmissin eline sağlık... Müsaden olursa damla abla sorumda olacak...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
21 Nisan 2015, 22:36 | Mesaj No:56 | |
Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Alıntı:
ben en son cayi bitirmistim Bu arada cay nasil demlenir diye bi konu acmalisin mihrinaz.ve medineweb mutfak kismina "simartan kurabiye" tarifini en kisa surede eklemelisin | ||
22 Nisan 2015, 11:17 | Mesaj No:57 | |
18 Aralık 2010 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Alıntı:
sizin yedikleriniz de benim.. Afiyet bal şeker olsun...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
22 Nisan 2015, 11:29 | Mesaj No:58 | |
18 Aralık 2010 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Alıntı:
konularımın değişmesini istemişsin ..Ben buyum can değişemez..konularda sizleri üzdüysem eğer af ola...Hakkınızı helal edin.. Ama şu konuda söz veriyorum..Konu yok artık... soruya gelince sorabilirsin müsade Rabbimden..Elimden geldiğince gücüm yettiğince cvb her daim vardır... saygılar..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
22 Nisan 2015, 12:32 | Mesaj No:59 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) en özelinden pasta getirdim sana..haa birde tanıdık bir sayfadan şunları getirdim Yarana Derman Kendini bil Sen gülümse hüzün çiçeği her sabah menekşe koksun yüreğin gözlerin sevda konuşsun… sen gülümse bahar koksun gülücüğün hüzün sussun hayatın sancısına isyan etsede yüreğin gülümse... ~ÖyLe~ birde..... “Biraz gülseler yüzümüze, hemen gönlümüz alınır.” — Öyle çocuğuz işte. . .
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
22 Nisan 2015, 12:35 | Mesaj No:60 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:))))
daha ikramlıklarımın devamı var sırada...şöyleki....... size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı?
Konuyu Toplam 56 Kişi okuyor. (0 Üye ve 56 Misafir) | |