|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 27 Nisan 2015 (09:40), Konuya Son Cevap : 04 Mayıs 2015 (20:21). Konuya 45 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Nisan 2015, 12:56 | Mesaj No:11 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''yaprakela''Kardeşimiz:)) Alıntı:
ilahiyat okumuyorsunuz en azından şimdilik..forumla nasıl tanıştınız...selametle..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
28 Nisan 2015, 13:04 | Mesaj No:12 | |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''yaprakela''Kardeşimiz:)) Alıntı:
Foruma , ilahiyat okuyanlarin dusuncelerini , zorluklarini, hangi dersler var ,lisans nasil tamamlanir diye sorulari ararken bi baktim burdayim Sorularima en detayli cevaplari sizler sayesinde ulastim .. malum ben ev merkezliyim calismak istedim ama kizima bakacak kimse yok varken yok yani canima minnet zaten, yavrum dizimin dibinde olsun , kocam ne getirirse onu pisirir yeriz Allahin izniyle .. bir de calisip para kazanim derken bircok seyim aksayacak kendi adima konusayim tabii.. ben de pek cikmayi istemem disari ,evde kizimla doner dolasir aksam ederiz Okul olayinda da arapcadan korkuyorum | ||
28 Nisan 2015, 13:48 | Mesaj No:13 | |
yaprak ela başka hangi bölümü okuyorsun değiştirmek istediğiniz bölüm nedir? | ||
28 Nisan 2015, 13:58 | Mesaj No:14 | |
Fakat bu okul olayi soyle oldu , subatti sanirim, aof ogrenci temsilci numarasini aradim sorularim vardi ,9 sene once ki kaydim silinmemis ben silinmistir diye hic ne aradim ne sordum bahar doneminde aktif olabilirsiniz diyince hadi bakalim dedik... Ama hem calismayacagim icin, hem de dunyalik sinav icin sabahlara kadar ,kullanmayacagim bilgilerle doldurmaktansa , ben asil sinavim icin calisirim dedim oylelikle ilahiyati dusundum... Calissam bile yine de o bilgilerle hele ki su eksik halimle kafami doldurup zamanimi harcamam Tabiiki yine soyluyorum bu benim dusuncem | ||
28 Nisan 2015, 14:12 | Mesaj No:15 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''yaprakela''Kardeşimiz:))
bu konuda benim düşüncem de aynı biraz sizinle bn de iktisatı cok seviyordum başta bende de inş iyi yönde değişiklik olunca soğumaya başladım bölümden ilahiyat istiyordum en başta da zaten kısmet bugüneymiş çok şükür nasip oldu yaprak ela ablacım siz de vazgeçmeyin bence inşaAllah nasip olur sizi aramızda görmeyi çok isteriz ;) | |
28 Nisan 2015, 14:24 | Mesaj No:16 | |
Benim aile ve kocamin aile, aciklar .. yani kayinvalidem falan acik,benimkiler ayri bi dunyada yillar sonra tesetturlu olmustum ama neymis efendim kocam alisamamis , her disari cikmamiz olay oluyodu , acsan su basini ben sevmedim bilmem ne .. baktim is kavgaya gidio .. istemeye istemeye actim.. keske hic dinlemeseydim.. beni ve kocami yakinen taniyan komsum hem de ablam saydim onu, senin koca seni acik seviyo iyi giyincen suslencen alismis onceki yapraga diyo.. Anlican kuzum isim zor cok zor... nasi yapar da nasi ederim bilemiyorum .. anlatiyorum, acikliyorum dogrusu bu diyorum bakio suratima bu sefer ben delleniyorum | ||
28 Nisan 2015, 14:54 | Mesaj No:18 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''yaprakela''Kardeşimiz:)) | |
28 Nisan 2015, 17:23 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''yaprakela''Kardeşimiz:)) aramıza hoşgeldiniz
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |