|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 11 Mayıs 2015 (11:53), Konuya Son Cevap : 17 Mayıs 2015 (15:22). Konuya 34 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 46399 Üyelik T.:
24 Kasım 2014 | ![]()
Es selamu aleykum.. Hayırlı geceler..Agır misafir geldii..Herkese cok tesekkur ediyorum..Hos buldum sag olun arkadaslar..Ben Fatma,Trabzon'dan katılıyorum..26 yasındayım.. İlahiyat mezunu olcam insallah..Gec yazdım kusura bakmayın gormedim..Foruma telden baglanıyorum surekli acık aktif gorunsem de her zaman burada degilimdir bilmenizi istedim.. Bu hafta beni iyi agırlayın bakalımm.. ![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
24 Kasım 2014 | ![]()
1.Sevgi ve Huzur.. 2.Kur'an ve Sunnet ahlakı.. 3.Gencligimi fakir ve onurlu yaslılıgımu da zengin gecirmek isterdim..Nedeni su gencsem vd fakirsem bu beni hayır ve hasenata engel kılmaz ve yaslıysam elim kolum tutmuyosa derim su cuzdanımdaki parayı alın da sunu sunu su hayır islerinde yapın vs vsss. ![]() 4.Sadakat ve guven cercevesinde olmalıdır.. 5.Batılı bir giyim tarzı..Hos olmayan goruntuler. 6.karadenizliyim ama fıkra filan ezberimde yoktur ogrenirsem insallah anlatırım bigun... Sorularınız zor ama guzeldi tskler..Umarım bir surc i lisan eylememisimdir..Muhabbetle kalın.. ![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
24 Kasım 2014 | ![]()
1.Hayattaki keşkelerin ve iyiki yaptım dediğin önemli anlar nelerdir? Hayatta keskelerimin olmamasına ozen gosteriyorum..Nasipmis veya nasip degilmis deyip sukrediyorum.. ![]() 2.Eğitim sistemimizin verdiği eğitim ve öğretimden memnun musunuz? Aile içi eğitim, okul öncesi ve okul eğitimi olarak neler yapılabilir? Pek memnun degilim..Nesil degisiyor ve egitim sistemi daha kapsamlı olmalı diye dusunuyorum.. 3.İçinden çıkamadığınız zor bir durum olsa, ilk kime danışırsınız? Dua eder ve beklerim.. ![]() 4.Sizi çok etkileyen bir Ayeti yazınız.? Bakaka suresi 255 5.Hayat felsefenizi ifade eden, çok etkilendiğiniz bir sözü yazabilir misiniz? Kendine yapılmasını istemedigin birseyi baskasına yapma, kendine yapılmasını istedigin birseyi de baskasına yap.. Din kulturu ogretmenizin taaa ilkogretim yıllarında kulagımıza taktıgı bir kupedir bu.. 6.Etkilendiğiniz ve örnek altığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı? Buna cevabım cok o yuzden kıyaslama yapamadım..Hayatımdaki herkes cok degerli benim icin.. 7.Forumumuzda en çok dikkadinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler? Erol71 di galiba.. yazmıs oldugu ozetleri nasıl usanmeden ve tane tane yazıp paylasmıs die dusunmusumdur ve cokca dua da etmisimdir.Emegine saglık kardesimizin..Allah razı olsun.. 8.Okuduğunuz kitabın varmı yaz arı nedir? İçinde geçen, etkilendiğiniz bir cümleyi bizimle paylaşır mısınız? Beyaz atlı Ahmed Gunbay yıldız henuz etkilendigim bır kısım olmadı.. ![]() 9.Türkiye’de ve Dünyada gelişen ve tepki duyduğunuz olaylardan bahseder misiniz? İslamın cok konusulup ama yasanmadıgı bir dunyaya donusmesi.. Bu beni tedirgin ediyor.. 10.En sevdiğiniz yemekler nelerdir ve hangi yemekleri yapmayı biliyorsunuz? Mantı ve patates salatası.. Cogu yemegi yapmayı biliyorum ama hamur islerine daha yatkınım.. 11.unutamadığın ve paylaş makta sakınca görmediğin bir anını bizimle paylaşırmısın? Suan sabah ne yedigimi hatırlamıyorum desem yedir kardesim.. ![]() ![]() Soruların icin tskler baya zordular yanii..Misafire fazla yuklenmemek gerekk.. ![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
24 Kasım 2014 | ![]()
Mihrinaz kardesim hos buldum.Cok naziksin.. ![]() ![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
![]()
Mihrinazla bana bi komsu daha cikti;)) Ben trabzonla ilgili bi soru sorcam musadenizle;) Trabzonun iklimi insanlarina yansimis olabilir mi?yada soyle sorayim trabzon insanindaki asabiyetin kaynagi ne olabilir.8 yildir burdayim ve disarida cok nadir mutlu insan varmis gibi bi imaj var?sizce sebebi ne olabilir?yada bizim boyle dusunmemize sebep ne olabilir?onyargili mi yaklasiyoruz? Biraz karisik oldu sanirim sinav yogunlugu kafa darmaduman kusura bakmayiniz;)) Cevabiniz benim icin cok onemli;))cok tesekkur ederim;) | |
![]() | Mesaj No:16 | ||
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
rica ederim...çiçeksiz böceksiz misafir karşılaması olurmu hiç ![]() ![]() sorularımız sizi beklemiş ona göre..daha ikramlık sorularımız var yolda ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | ||
![]() | Mesaj No:17 |
24 Kasım 2014 | ![]()
Estagfirullah kardesim sorun degil sorunu cok begendim.. ![]() ![]() ![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
24 Kasım 2014 | ![]()
Rica ederim Mihrinaz kardesim..Sorularınızı bekliyorum elimden geldigince yanıtlamaya calıscam.. İlitamı dusunuyo gibiyim insallah arapcalardan gecip okulu bitirirsem. :rolleyes: ![]() |
![]() | Mesaj No:19 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() bizde her akşam muhabbet aynı aşa yukarı''yaa bu tarabzon insanına noldu,böyle anlatılmamıştı..hani hocalar şehriydi bu şehir..nerde buranın hocaları...''şeklinde oluyor..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() | Mesaj No:20 | |
![]() Alıntı:
![]() | ||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bu Haftanın Misafiri''ibrahim73'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 25 | 16Haziran 2013 20:27 |
Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 59 | 26 Mayıs 2013 15:29 |
Bu Haftanın Misafiri ''verayy'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 46 | 19 Mayıs 2013 15:13 |
Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 73 | 12 Mayıs 2013 15:27 |
Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 67 | 05 Mayıs 2013 16:44 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|