|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 14 Ağustos 2007 (01:41), Konuya Son Cevap : 14 Aralık 2012 (20:28). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Ağustos 2007, 01:41 | Mesaj No:1 |
Duyunca hep ağlarım :( Doyunca Hep Aglarım :( [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hz. Muhammed'in vefatından sonraki yıllardır. Bir akrabası Hz.Ayşe'yi ziyaret eder. Hz.Ayşe onun için bir sofra kurdurtur. Ve sonra dayanamayıp ağlamaya başlar. Akraba sebebini sorar. Hz.Ayşe: 'Ben doyuncaya kadar her yemek yediğim de ağlarım' der. Akraba daha da meraklanıp sorar: 'Niçin? ' 'Çünkü Allah'ın elçisi bütün ömrü boyunca doyuncaya kadar hiç yemedi. Sıkıntı içerisindeydi. Bir günde iki öğün yemedi. Ekmek yediği zaman hurma yemedi,hurma yediği zaman ekmek yemedi. Sürekli başkalarını kendine tercih ettiği için hep böyle yaşardı..' Hz.Muhammed bütün ömrü boyunca kızartılmış bir koyunu hiç görmemiştir. Şimdi ise insanlar yediklerini eritmek için ilaç kullanıyorlar... :17::17::17::17::17::17::17::17: EsSelam Aleykum... | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2898 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3640 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3281 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7794 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7258 | 02 Ekim 2012 21:16 |
14 Ağustos 2007, 01:50 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Duyunca hep ağlarım :(
Şimdi ise insanlar yediklerini eritmek için ilaç kullanıyorlar...
|
14 Ağustos 2007, 11:56 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 25 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Duyunca hep ağlarım :(
:( Yâ Rasûlallâh. Sana öyle muhtâcız ki... Abdullah bin Ömer'e (R.A.) birisi soda getirir. Der ki bu hazımsızlığı giderir. O'da şu cevâbı verir: ben karnım doyasıya yemek yemiyorum ki. ona ihtiyacım olsun. |
27 Ekim 2007, 18:35 | Mesaj No:4 |
Cvp: Doyunca Hep Aglarım
bir de ümmet i muhammedin şimdiki durumuna bakalım .özellikle ramazanlarda çeşit çeşit sofralar,yemekler,tıka basa doldurulan mideler... bir yanda da ömründe art arada 2 gün arpa ekmeyi yememiş bir peygamber... kimi örnek alıyorsak?bari durumumuza hayıflanalım
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
18 Nisan 2009, 14:50 | Mesaj No:5 |
RE: Doyunca Hep Aglarım :(
Açlıktan midene bağladığın taşı Günahkar başımın olsun tacı Sensizlik zaten en büyük acı Bir lahza olsa da gül efendim Sen bırak ümmetin ağasın her gece Sen gül ne olursun Benim gölerimin pınarı kurusun Sen gül ne olursun
__________________ Hüzünle titreyen gönle İnce bir ahh dokunur Kalbi kırık olanın Gönlüne ALLAH dokunur | |
14 Aralık 2012, 19:33 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Doyunca Hep Aglarım :(
Her hastalığın temelinde tokluk vardır. Hz.Muhammed s.a.v
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
14 Aralık 2012, 20:28 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Doyunca Hep Aglarım :(
Maksat karnı doyurmakdan ziyade ölmeyecek kadar yiyebilmek oysa nimetleri yemekleri ayırt ederiz yada bir kuru bir sulu yemek olması lazım yanında salatası,üzümü,ayranı,turşusu olmazsa yemek sarmaz olmaz..ayrı ayrı tabaklarda bir sofrada herkese ait bir tabak ekmekler dilim yemek sofrası yerden hayli yukarda yer sofrasının yerini sandalye masa almış okurken etkileniyoruz ama biz bu yazılanların neresindeyiz diyede üzülmeden geçemiyorum ...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |