|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Allahın kulu_,Açılış Tarihi: 26 Ağustos 2014 (19:58), Konuya Son Cevap : 26 Eylül 2014 (12:35). Konuya 36 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Ağustos 2014, 15:42 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Hz Muhammedi sevenler grubu
Hos geldiniz hocam Haci ve enderhafiz kardeslerimizide grubumuzda kuran okurlar eminim kuran ziyafeti ruhlarimiza sifa olucak
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
30 Ağustos 2014, 16:57 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Hz Muhammedi sevenler grubu Abdullah bin Revaha (ra.) Hz. Muhammed için buyurmuşlar ki; Şayet olmasa idi, O'nda apaçık deliller Güzel görünüşü de sana hayr ile verirdi haber. Hz. Muhammed (sav) Efendimiz hadis-i şerifte buyurdular; '' Allah'ü Teala önce aklı yarattı. Allah'ü Teala önce kalemi yarattı. Allah'ü Teala ilk önce benim ruhumu veya nurumu yarattı'' |
30 Ağustos 2014, 18:44 | Mesaj No:13 | |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | Cevap: Hz Muhammedi sevenler grubu Alıntı:
yeterki isteyin siz ..
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... | |
31 Ağustos 2014, 01:14 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Hz Muhammedi sevenler grubu
Hos geldiniz kardeslerim
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
31 Ağustos 2014, 15:56 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 24048 Üyelik T.:
01 Ocak 2013 | Cevap: Hz Muhammedi sevenler grubu
S.aleyküm; ben bu sitede bu başlık altında bir grub oluşmasını yadırgadım.Elhamdülillah müslümanım dedikten sonra ,müslümanlığın amentüsünü içine sindirdikten sonra ve ben mülümanım diyen herkesin habib-i -edib-i (a.v.s) sevmesinde şüphe mi var ki grub veya hizib oluşturma ihtiyacı hissedildi? Diğer taraf da H.z isa yı , H.z musa yı sevenler grubu oluşturulması hoş olmayacağı gibi, Allah rasul ve nebileri arsında sanki bir ayrım havası vermiş adına grub deyin ne derseniz deyin.Konu birazda ıslak kek ve çayla sulandırılmış ..... maksadım kimseyi kırmak değil hatam varsa özür dilerim.naçizane görüşüm budur.
__________________ O yüz , her hattı tevhid kaleminden bir satır; O yüz ki , göz değince Allah ' ı hatırlatır. |
31 Ağustos 2014, 16:08 | Mesaj No:18 | |
09 Şubat 2014 | Cevap: Hz Muhammedi sevenler grubu Alıntı:
Umut hoca, bu grubun bir parçası olmak neden size ayırım gibi geldi anlayamadım. Peygamber Efendimizi (sav) 'i ne kadar çok sevdiğimizi her zaman dile getiriyoruz. O'nun için , güzeller güzeli için acizane duygularımızı gün içinde belirtmenin neresi kötü neresi yadırganıyor lütfen önce buna bir açıklık getirin. Hz. İsa (as) ve Hz. Musa (as) içinde arkadaşımızdan bahseder gibi isimleriyle hitap etmenizde beni rahatsız etti. Rabbimizin gönderdiği bütün peygamberler Hak peygamberlerdir. Onları da sever ve hürmet ederiz. Bu görüşünüzü bir kez daha gözden geçirin derim. | |
31 Ağustos 2014, 16:19 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 24048 Üyelik T.:
01 Ocak 2013 | Cevap: Hz Muhammedi sevenler grubu
Benim peygamber (a.s) sevginizden yana diyeceğim bir şeyim yoktur.Sadece başlık hakkında rahatsızlık duydum onu dile getirdim. dikkat etmeden H.Z eklemeyi unutmuşum düzeltme imkanı olursa düzelteyim nurşen kardeşim başlık (H.Z MUHAMMED )olabilirdi. Böyle bir başlık da var zaten sitede
__________________ O yüz , her hattı tevhid kaleminden bir satır; O yüz ki , göz değince Allah ' ı hatırlatır. |
31 Ağustos 2014, 16:39 | Mesaj No:20 | |
09 Şubat 2014 | Cevap: Hz Muhammedi sevenler grubu Alıntı:
Hocam böyle açıklasaydınız, anlaşmazlık olmazdı. Bu konu başlığı için yorum sizin tabiki hocam . Konuyu açan arkadaşımızın gönlünden bu şekilde geçmiş. Ama sitenin kuralları dışında bir başlık olsaydı eminim ki, arkadaşımız uyarılırdı. Hocam bazen fevri çıkışlar yapıyorsunuz ne demek istediğinizi kendi adıma söylüyorum, anlamakta zorlanıyorum. Biraz önce azarlandık onu hissettim. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |