|
Konu Kimliği: Konu Sahibi sessiz23,Açılış Tarihi: 03 Mayıs 2008 (00:26), Konuya Son Cevap : 19 Nisan 2019 (15:24). Konuya 21 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Mayıs 2008, 00:31 | Mesaj No:11 |
Cvp: EFenDimiz (s.a.s)' e Şiirler Sultanım ben aşkımı gözyaşımla besledim Hayatımı sünnetinle süsledim Yaradandan bir tek seni özledim İnan seni canımdan çok özledim | |
03 Mayıs 2008, 00:31 | Mesaj No:12 |
Cvp: EFenDimiz (s.a.s)' e Şiirler Sultanım ben aşkımı gözyaşımla besledim Hayatımı sünnetinle süsledim Yaradandan bir tek seni özledim İnan seni canımdan çok özledim | |
03 Mayıs 2008, 00:31 | Mesaj No:13 |
Cvp: EFenDimiz (s.a.s)' e Şiirler
GÜL KOKUNA HASRETİZ YA MUHAMMED, BU GECE TEŞRİF ETTİN DÜNYAYA GELİŞİNLE SON VERDİN ,KARANLIK HEYULAYA. NE ZULMETLER SON BULDU,KİSRA ATEŞİ SÖNDÜ SAYENİZDE EFENDİM,KARANLIK ,GÜNE DÖNDÜ. EMANETİ KORUYAN,MUHAMMEDÜL-EMİNDİN İTİMADIN KALESİ,SEN EN SAĞLAM YEMİNDİN. YETİMDİN,KİMSESİZDİN,KİMSESİZLER KİMSESİ ŞEFKATLE UZANAN EL,HAK YOLUNUN GÜR SESİ. ALLAH,KİTAP BİLMEZDİK,KARANLIĞI SEVERDİK DOĞRU YOLA GELMEZDİK,PUT`UMUZU ÖVERDİK. NEFİSLERİN MAHKUMU ZİNCİRLİ KÖLELERDİK SENİN NURLU YOLUNDA,ŞÜKÜR KULLUĞA ERDİK. ALLAH GÖNDERDİ SENİ, BEŞER ŞAŞMASIN DİYE BİR DAHA SAPKINLAŞIP,HADDİ AŞMASIN DİYE HABİBULLAH MUHAMMED SON NEBİ,SON PEYGAMBER GEL,GÖR NE HALLERDEYİZ,SESİMİZE CEVAP VER. UNUTTUK ÖĞRETİNİ,ÖĞRETİNİ UNUTTUK HAKKI YERLERE ATTIK,BATILI ÜSTÜN TUTTUK. ADI BARIŞ DİNİNİ ,TERÖRLE ANIYORLAR ÜMMETİN KARANLIKTA,IŞIĞI ARIYORLAR. HERKES KENDİ HALİNDE KURTARIYOR GEMİYİ VAHŞETE YOLLANIRKEN ESKİTİYOR YENİYİ. REHBERSİN SEN YA RESUL,TERKETTİK HADİSİNİ BIRAKTIK ELİMİZLE,BİR ALLAHIN İPİNİ. GÜL KOKUNA HASRETİZ,EBU CEHİL HORTLADI ZALİMİN ZÜLMÜ DEVAM,BİR ALLAH TAN KORKMADI. YOLUNA SET ÇEKTİLER,ÜMMETİN GELEMİYOR CANI KIYMETLİ OLDU,YOLUNDA VEREMİYOR. BATILIN OYUNCAĞI,ÜMMETİNİN HANESİ EVİMİZDE GÜRLÜYOR,ŞEYTANLARIN BET SESİ . EZANLAR BATAR OLDU,KULAKLARA EZANLAR KÜFRÜ SAVUNUR OLDU,KÖŞELERE YAZANLAR. SADECE KÜNYELERE İSLAM DİYE YAZILDIK. GARİP KALDIK YA RESUL,HARAMLARA EZİLDİK. KUR`ANIN IŞIĞINDA KURTULUŞUN MÜJDESİ ELBETTE REHBERİMİZ,MUHAMMEDİN GÜR SESİ . ŞEFAATİNİ GÖNDER UMUTSUZ ÜMMETİNE MUHTACIZ PEYGAMBERİM,MUHTACIZ HİMMETİNE. SEN CANIMDAN AZİZSİN,ANAM BABAMDAN ÖNDE “CANIM ARZULAR SENİ”,RUHUM HAPİS BU TENDE. SENİ SEVMEK YA RESUL,YOLUNDA YÜRÜMEKTİR, SENDEN HABERSİZ OLMAK,YAŞARKEN ÇÜRÜMEKTİR. “CİHAD “DESEM YA RESUL ,ÜRKERLER KELİMEDEN KURTAR BİZİ YA RESUL,ÖMRÜMÜZ ERİMEDEN. GÜL KOKUNDAN UZAKTA,NE HUZUR VAR NE RAHAT BU GARİP ÜMMETİNE,EDER MİSİN ŞEFAAT? | |
03 Mayıs 2008, 00:31 | Mesaj No:14 |
Cvp: EFenDimiz (s.a.s)' e Şiirler
Gönülümün gülü Bu gün gene sensiz seni anıyorum canım efendim Yokluğun sinemde yanan kor misali Varlığını arıyor gönlüm suya hasret toprak misali Gözlerim, gönlüm, yüreğim, gül yüzünü arıyor canım efendim Gönlümün gülü Bastığın yerlerde bir zerre olabilseydim keşke Yada gözlerinin nazar ettiği bir taş olsaydım Seni her daim gönlüme işleyen nakkaş olsaydım Yazabilseydim hasretini vuslatın perdelerine Gözlerim, gönlüm, yüreğim, gül yüzünü arıyor canım efendim Gönlümün gülü Alemlere rahmet olarak geldin aydınlandı bu dünya Nurun ile şad oldu arz ile sema İbrahimin duası İsanın müjdesi sen hatemül enbiyasın Ahmedi Muhammed sen gönüllere nakş olansın Gecelerime nur, günüme güneş Muhammed Mustafasın Gönlümün gülü Kisara'nın sarayları gelişinle yıkıldı,nasraninin ateşi gelişinle kül oldu Kararmıştı gönüller aydınlık ve nur doldu Arz ve sema da melekler saf saf oldu selam ve selvata durdu Bu aleme gelişinle nur-u Mustafa doğdu Ne güzeldi gelişin fahri kainatın sultanı alem nur ile doldu Gönlümün gülü Anlatmaya yetmezki bu naçarın kulun dili ve kalemi Sen merhamet sen sevgi sen rahmet peygamberi Bilesin hasretiz sana dinmez yüreğimizin hasret dili Bilesin özlüyor seviyoruz seni ey gönlümün nadide gonca gülü Gönlümün gülü İsterdim zamanında olaydım sahebelerin en acizi bir ben olaydım Hira yada Serv de bir taş olaydım, geçtiğin yollarda toprak olaydım Dünya gözü ile bir kez bakaydım nuru cemalin le müştak olaydım Özlüyorum seni canım efendim yoluna her şeyim feda efendim Şeffatinden bizleri ayırma sen sultanım muhtacız buna Muhammed ümmeti hasrettir sana selam selavat sana ya Muhammed Mustafa (s.a.v) __________________ | |
27 Nisan 2012, 04:22 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Rasulullaha şiirler HİLYE-İ ŞERİFİ MÜBAREK ŞEMALİ İnsanların arasında boylu poslu görünürdü Tek kalınca tevazuun, halesine bürünürdü İpek saçlarıyla, çok güzeldi nurlu başı Kemalatı kamil idi, eğikti tek Hakk`a karşı Sakalı Şerif vücuduna, ilahi bir heybet vermiş Yaratanın sevgisiyle, yükselerek arşa ermiş Resulullah`ı görünce gönüller, hep gelmiş vecde Habibinin hürmetine, düşmüş yere gökten secde Ak çehrede nurlu yüzler, Hakk’ın esrarını taşır Bakıldıkça manalaşır, semalaşır, göz kamaşır Kudretten sürmelenmiş ahu gözlere "O" kiprikler Güzellikler yanağının. safasıyla bezemişler Nasıyeden süzülerek inen ince cekme burun Güler yüzlü tebessümü: goncalaşan bir ak nurun Ne sık idi, ne de seyrek; ağzındaki inci dişler Lü`lü gibi nur damlalar, gülümserken diziImişler Sevindirmiş aydınlatmış "O" gözleri Rü`yetullah Gündüz olmuş gece görür, onlar birer Ayetullah Habibini övmüş Hakk; onun sevgisiyle yaşamak Suretine sıretine, özenmiş de özenmiş Hakk Muhammed Hikmet TUZKAYA
__________________ |
27 Nisan 2012, 04:33 | Mesaj No:19 |
01 Aralık 2011 | Cevap: Rasulullaha şiirler Yağmur, seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım Bahira'dan süzülen bir yaş da ben olsaydım Okşadığın bir parça kumaş da ben olsaydım Senin için görülen bir düş de ben olsaydım Yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım Senin visâlinle bir gülmüş de ben olsaydım Sana hicret eden bir Kureyş de ben olsaydım Damar damar seninle, hep seninle dolsaydım Bâtılı yıkmak için kuşandığın kılıcın Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım.
__________________ |
27 Nisan 2012, 04:44 | Mesaj No:20 |
01 Aralık 2011 | Cevap: Rasulullaha şiirler YA MUHAMMED ALEYHİSSELATÜ VESSELAM Arz-ı ta’zim eylemez mi, alem-i imkân sana Arz-ı ta’zim etti, Allahu azimüşşân sana Nuru imandır nucumundan demadem berk uran Asuman etmiş hezeran kalp ile iman sana Hüsn-i cemalin gören insan olur hayran sana Dest-i kudretle yazılmış hilyedir Kur’ân sana Fazl-ı bî-payanın burhan-ı bî-payanı var Var mı ulviyyat içinde olmayan burhan sana Edeb haya kemalindir, görenler kurban sana Dünyaya aldanır mı, aşık olan insan sana Kelamın mazhar-ı Hakk’tır, her şerafet sendedir Yazılmıştı arşa ismin, lütf u ihsandır sana Dil esirin olduğu günden beri azadedir Mâsivaya bağlanır mı, bağlanan vicdan sana Nur-ı Tevhid gösterir, didarın senin İki cihan serveri, kainat hayran sana Mevlanın nurundan mürekkeb, vucudun feyz-i Hakk Rahmetenlil-alemsin, Yaratan müştak Sana Kim sana meddah olur, meddahın Allah’dır senin Bahri umman feyzi nursun, enhar-ı rahmet sana
__________________ |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |