|
Konu Kimliği: Konu Sahibi cavidan_sultan,Açılış Tarihi: 27Haziran 2008 (15:16), Konuya Son Cevap : 27Haziran 2008 (15:16). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27Haziran 2008, 15:16 | Mesaj No:1 |
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) 'e Peygamber Efendimiz (s.a.v.) 'e Sen; ağlayan gözlerimde gözyaşı Sen; sızlayan bağrımda aşk, gönlümün sultanı Sen; yüregimin dinmeyen, arzusu yası; Sen; getirdin ya! her emrin Hâkk inandık yâ resulÂllah! Sen; buyurdun ya! başım gözüm üstüne bütün emirler Sen; ey sevgili, kalpler de en deruni sevgili! Sen; kainat ve içindekilerin, pahâ biçilmez en değerli hâzinesi Sen; diye dile gelir, bu âlem burçlar, ve dönüyor felekler Sen; varsın diye, yüzün suyun hürmetine yüce server Ben; senin -i ranâ sunan, hayalini sevdim.. Sen; yürek devletimin yegâne padişahı Sen; yedi veren güllerinin şahı, Sen; karanlık gecelerimin dolunayı sabâhı Sen; rüyalarıma gelsin diye gözbebeklerim yanâr Sen; gelsin diye, gözlerim uykulârdan medet umâr Sen; gel yeterki gel, bu cân! gülümsemeni arzular. Sen; belki beni tanımazsın ama! cânim yoluna fedâ Ben; seni aşk-ı muhabbetle sevdim.. Sen; ey sevgili, yüreklerin cân Âhmed'i Sen; vicdânın sesi, aklın zirvesi, merhameti Sen; kokan, pâk soylu nur asâleti Sen; ışıksın yolumuzu aydınlatan güneş gibi Sen; ismi göklerde verilen Habibi, Muhammed'i (s.a.v.) Ben; senin! O kokan rayihânı sevdim.. Sen; ruhuma dolan, al renkli yakut firâk ateşi Sen; yanan yüregimin, açan hasreti, çöl çiçegi! Sen; gönlümde umman olan firdevs cenneti Sen; avucûnu açmış, beklemektesin ümmetini Sen; gör halimi ey yüce peygâmber! sol yanımda sızı var. Sen; özlemlerimdeki vuslât, dinsin sensizlik hasreti Ben; kevser havuzu başında; gülümseyen nur yüzünü sevdim.. Sen; gözlerimde ufka uzanan gelinçik tarlası Sen; ruhumun kârbeyâz papatyası Sen; kalp gözlerimin nur-û aynâsı Sen; çorak ruhumun özsuyu neş'e'si Sen; vedâ tepelerinden doğan güneşi Ben; senin nevbâhârlar oluşturan cemre'ni sevdim Sen; yalnızlığım da yar-i güzinsin Sen; Kur'an'ın gözbebegi elifisin Sen; dilimde ismin, virdi hecemsin Sen; HabibÂllah, Âllah'ın sevgilisi Sen; RasûlÂllah, Sen NebiyÂllah Sen; öksüz yüregime damlayan şebnemi; Ben; seni cânımda cân diye, cânî yürekten sevdim! .. Ben; yetimlerin başını okşayan ellerini de sevdim! .. Ben; ehli beytini, Sen' i sevenleri de sevdim! .. Ben; Sen'i Sevdim! cân veresiye sevdim! ölesiye sevdim! .. Ben; Sen'in sevdiklerini de sevdim, n'olur Sen'de beni sev!...<!-- / message --><!-- AVRAYAFORUM.NeT Gizli Mesaj --> | |
Konu Sahibi cavidan_sultan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Mutlu evlilikler nereye gitti? | Evlilik-Nikah Konuları | kul | 24 | 10001 | 13 Temmuz 2008 23:09 |
kısacık bi hikaye padişah ve köle | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | cavidan_sultan | 0 | 1895 | 02 Temmuz 2008 23:28 |
cennetlik eş | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | cavidan_sultan | 0 | 1616 | 02 Temmuz 2008 23:26 |
Mevlana'nın , Yunus Emre ile Karşılaşması ..! | Tasavvuf-Tarikat | cavidan_sultan | 0 | 2169 | 02 Temmuz 2008 22:53 |
Arslanın da Şerefi Var | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | cavidan_sultan | 0 | 1650 | 02 Temmuz 2008 22:41 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |