|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 20 Şubat 2010 (00:44), Konuya Son Cevap : 31 Temmuz 2019 (01:52). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Şubat 2010, 00:44 | Mesaj No:1 |
Mehmet Atlı- Ay Le Gule... Mehmet Atlı- Ay Le Gule... Hoş bir parçadır...tavsiye.. Rengê te yê pir delalî Bilbil li ser te dinalî Te nebînim bi vî halî Armanc û kedera min î Ay lê Gulê Gula minê Şêrîna l’ber dilê minê Gulê nadim malê dinê Ez ser gulê têm kuştinê Gulê kesk û sor û zer e Nîşana alê li ser e Êdî reng sipî û gewher e Şêrîn û peymana minê Zordar dibê ez gul nadim Ezê zend û benda badim Ezê lê gilh û seradim Azad bibî b’şorşa minê Bi xudê ez pismamê te me Bi sûnd pesindarê te me Ser ceng û hewarê te me Qelenê te ji xwîna minê | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2876 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3621 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3266 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7697 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7193 | 02 Ekim 2012 21:16 |
20 Şubat 2010, 00:48 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Mehmet Atlı- Ay Le Gule...
Ay lê Gulê Gula minê gülüm benim gülümsün Şêrîna l’ber dilê minê gönlümün en tatlısısın Gulê nadim malê dinê seni vermem dünya malına Ez ser gulê têm kuştinê gül yüzünden ölüme gidiyorum Gulê kesk û sor û zer e gülüm yeşil kırmızı ve sarıdır Nîşana alê li ser e kırmızı nişanı üzerindedir Êdî reng sipî û gewher e artık rengi beyaz ve cevherdir Şêrîn û peymana minê sevimli anlaşmamdır benim Rengê te yê pir delalî senin rengin çok güzeldir Bilbil li ser te dinalî bülbül senin için inliyor Te nebînim bi vî halî seni bu hallerde görmeyeyim Armanc û kedera min î amacım ve kederimsin Zordar dibê ez gul nadim zorba diyor ben gülü vermem Ezê zend û benda badim Ben ellerimi,kollarımı sıvazlayacağım Ezê lê gilh û seradim Ben Azad bibî b’şorşa minê ... Bi xudê ez pismamê te me vallahi ben amcaoğlunum senin Bi sûnd pesindarê te me Yeminlen ben senin övgücünüm Ser ceng û hewarê te me muharebendeyim,imdadındayım Qelenê te ji xwîna minê bedelin benim kanımdandır Bende Kürtçe ve Türkçesini vereyim |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |