|
Konu Kimliği: Konu Sahibi tevhid_,Açılış Tarihi: 05 Eylül 2013 (00:57), Konuya Son Cevap : 05 Eylül 2013 (00:57). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Eylül 2013, 00:57 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 19457 Üyelik T.:
19Haziran 2012 | My UMMAH_(Ümmetim)_&_Sami Yusuf_çok güzel... My UMMAH_(Ümmetim)_&_Sami Yusuf_çok güzel... MY UMMAH__ÜMMETİM [YT]Ts5QExRAfMw[/YT] My ummah, my ummah-ümmetim,ümmetim He will say-diyecek Rasulullah on that day-Rasulullah o günde Even though we've strayed from him and his way-ondan ve onun yolundan ayrılmış olsak bile My brothers, my sisters, in Islam-İslam'dan kardeşlerim,kardeşlerim, Let's struggle, work, and pray-çalışalım,çabalayalım ve dua edelim If we are to-eğer biz Bring back the glory of his way-eğer O'nun yolunun şerefini geri getireceksek Ya Allah ya rabbal 'alamin-Allah'ım alemlerin Rabbi Ya rahmanu ya rahim-rahman ve rahim olan Ya rabbi-Rabbim O Allah Lord of the Worlds-Allah'ım dünyaların yaratıcısı O Merciful and Beneficent-o Merhametli ve Hayırsever O my Lord-O Yaratıcım Let the Ummah rise again-Peygamber'in Ümmeti tekrar yükselelim Let us see daylight again-tekrar güneşi görelim Once again-bir kez daha Let's become whole again-hepsini geri getirelim Proud again-tekrar gururlanalım 'Cause I swear with firm belief in our hearts-çünkü kalplerimizdeki dayanıklı inançla dua ediyorum We can bring back the glory of our past-geçmişimizdeki şerefi geri getirebiliriz My ummah, my ummah-ümmetim,ümmetim He will say-diyecek Rasulullah on that day-Rasulullah o günde Even though we've strayed from him and his way-ondan ve onun yolundan ayrılmış olsak bile Look at where we were-nerede olduğumuza bir bakın And look at where we are-ve nerede olduğumuza bakalım And tell me-ve bana söyleyin Is this how he'd want it to be?-bu durum O'nun istediği gibi midir? Oh no! Let us bring back our glory-oh!hayır!hadi tekrar şanımıza ulaşalım
__________________ "İslâm; huzur ve güven" |
Konu Sahibi tevhid_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
40. Yil Enstrümantal | İlahiler/Ezgiler | tevhid_ | 0 | 985 | 21 Nisan 2018 01:58 |
**Bir Müslümanın Haftalık programı../medineweb | Kişisel Gelişim ve Psikoloji | Mihrinaz | 1 | 1265 | 20 Şubat 2018 00:01 |
Altın ve Bakır\film | Videolar/Slaytlar | tevhid_ | 0 | 1020 | 15 Şubat 2018 10:23 |
Şşş kızlar bağırmaz!/ film izle | Videolar/Slaytlar | mehmet akif2 | 5 | 1468 | 07 Şubat 2018 14:43 |
Çocuğun Oyuncak Bebek ile Oynaması Caiz mi? | Çocuk Ve Gençlik Eğitimi | tevhid_ | 0 | 1085 | 02 Şubat 2018 14:47 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |