|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 29 Mart 2014 (15:54), Konuya Son Cevap : 01 Nisan 2014 (08:30). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Değerlendirme: ![]() ![]() |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | ![]() Kullandığınız kelimeleri önce öğrenin sonra o sözleri kullandığınız kişiyi tanımaya çalışın sonra hangi mevzu üzerinde sabitse fikriniz emin olun sonra cvp yazın bir zahmet ! Ben sizin seçiminize yorum yapmışmıyım birde dikkat kesilin mümkünse....
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 14300 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | ![]()
O zaman not duseydiniz benim mesaja yorum yasak diye))))))) Yapinnnn benim mesaj yoruma. Acik ))))))))))
__________________ 'Ve KaLP 'Leri Birbirine Isındıran YanLızca ALLAH 'Dır.. '' [ENFÂL - 63] |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
İçimdeki Şeytan 2014 DinLe...indir | enderhafızım | İlahiler/Ezgiler | 0 | 24 Nisan 2014 16:29 |
Mancınık & Oku Dinle indir | enderhafızım | İlahiler/Ezgiler | 1 | 09 Ocak 2014 14:08 |
52 Gün Fon Enst DinLe indir | enderhafızım | Fon Müzikleri | 0 | 01 Temmuz 2013 16:14 |
Tek parti zulmünden saklanan Kur'anlar bulundu | EyMeN&TaLhA | Bilgi Dağarcığı | 1 | 10 Mayıs 2013 23:08 |
DEMOKRATiK DÜZENLERDE,PARTi KURUP PARÇALANMAK.. | bilinmez | Tevhid Ve Şirk Konuları | 7 | 10 Mayıs 2013 19:17 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Hamd, göklerde ve yerde olanların tümü kendisine ait olan Allah'ındır; ahirette de hamd O'nundur. O, hüküm ve hikmet sahibidir, haber alandır. (sebe-1) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Biri bir kusurun ile seni ayıplarsa, sen de ondaki kusur ile onu ayıplama. |
“Eğer ümmetin istikbalini kuracak bir yavrumuzun zihninde cami, namaz ve cemaatle ilgili yanlış bir iz bırakacak şekilde ona kötü davranacaksanız teravihinizi evinizde kılın. Çocuğun camideki sesi gürültü değildir, Allah'ın nimetidir. Prof.Mehmet Görmez DİB |
|