|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 23 Kasım 2016 (12:06), Konuya Son Cevap : 23 Kasım 2016 (12:06). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
23 Kasım 2016, 12:06 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) Ben, Selahattin Eyyubi kadar Kürt Ben, Fatih Sultan Mehmed kadar Türk Ben, şehid Said Nursi kadar Kürt Cennet mekan Abdulhamid kadar Türk Bugündeki bacılarım yarınların anaları Masonlar istediği kadar kitabımı karalasın Vatanını satanın da ilahı da parasıdır Deccali yakaladım mı kilitleriz canavarı Yüzümüz ve ... Kabe'ye dönük Peygambere aşık ve sehabeye gönül Veren bu şanlı millete isyan yok İstanbul değil asıl İslam bol Şeytanın pençeleri beynine ...... Ve doğru yolu pusuladır şeyhimin ... Cenk ve ... bu kalbim feyzimle birleşir Sünnete kurtuluş eğitim birimledir* Dirilen ümmet-i Muhammed Allah'ın ordusu "Vatanımızı yedirmeyiz kafire" Kefeni yırtıp mezarımızdan kıyama geçeriz "Semi'allahu limen hamideh" Hastalık kuyu kazan paralelciler yüzünden Geldiği süre içimde kalır bir virüs Osmanlının yüzyıllık uykusu biter Sabah ezanı 2023 Yarınlar şer olsa da Buralar aşikar ve çok kara Osmanlı'nın geri dönüşü bu Padişahım sen çok yaşa Fatih'e Akşemsettin var Zalimlere hesap kesen biz Vatan sevgisi imandandır Bize gereken beyaz kefendir -Nakarat Ya Allah Bismillah Allahuekber Ya Allah Bismillah Allahuekber Tekbir Allahuekber Tekbir Allahuekber Uykudaydı tarihim Dirilişte fatihim Titretiriz kafiri Biz Osmanlıyız Padişahım çok yaşa! -Bölüm 2 Osmanlıya gebe olan güzel vatanım Resulullah (a.s.)'ın yolunu andırır Çektimiz bu acılar Yeni doğacak imparatorluğun doğum sancısı Hastanın iyilecebilmesi için Zehrini kusması gerekir Cehaletin dişlerini söken Türk ordusu Kerpeten sadece surlara gerekir Sen halkına silah tut bakalım Kıyamet yakın Ateşten gömleğini söndürüp Cehennemden sana kıyafet yapalım Açılan yaraları hilafet kapatır Hilal ile saralım Yıldızların etrafını bereketi olan göze Seyyidlerimizden icazet alalım Hasan gerekir Ulubat'a Kur'an-ı Kerim dinimizi bulur akar Dik dur reisim dava elleri Seninle yola devam durmadan Çile çeken bütün mazlumların hesabını Soracağız di mi? "Soracağız!" Soracağız di mi? "Soracağız!" Soracağız di mi? "Soracağız!" Yeniçeri oldu bordo bereli Top tüfek değişti adı tank oldu Kahrolsun darbeciler Bir iki şerefsiz yüzünden küsemem ben askerime Parti meselesi değil vatan meselesi Polis de benim asker de benim Halkım yetişir sen üzülme reisim Büyüklerin duaları bizimle olsun -Nakarat x2 Ya Allah Bismillah Allahuekber Ya Allah Bismillah Allahuekber Tekbir Allahuekber Tekbir Allahuekber Uykudaydı tarihim Dirilişte fatihim Titretiriz kafiri Biz Osmanlıyız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 174 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2567 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2098 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2830 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2415 | 23 Kasım 2016 11:10 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |