|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 04 Nisan 2013 (17:26), Konuya Son Cevap : 17 Kasım 2016 (14:22). Konuya 84 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:71 |
Durumu: ![]() Medine No : 45651 Üyelik T.:
22 Ekim 2014 | ![]()
SLM arkadaşlar ben yeni kaydoldum ilahiyat 2. sınıf okuyorum ve ayrıca okul öncesi okuyorum, ilahiyat 2. sınıftan alttan derslerim var,geçen yıl rahatsızlığımdan dolayı sınava giremediğim için alttan kaldılar, burada durum ve program nasıl işliyo? çalışmalar nasıl yapılıyo yardımcı olursanız cok mutlu olucam özellikle arapçadanda sadece arapça 4 kaldı nasıl geçicem? |
![]() |
![]() | Mesaj No:72 |
Durumu: ![]() Medine No : 45651 Üyelik T.:
22 Ekim 2014 | ![]()
sanırım kimse ilgilenmiyor sayfayla ???
|
![]() |
![]() | Mesaj No:73 | |
![]() Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu linkten ulaşabilirsiniz. kolaylıklar diliyorum ![]() | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:74 |
![]()
.. az önce özetleri indirebilmek için üye oldum fakat bir ders hakkında 2,3 kişinin kişisel özetlerini gördüm. Şimdi hangisine çalışırsam sınavdan daha iyi not alabilirim? (1.sınıf) ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:75 | |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | ![]() Alıntı:
Medineweb'e öncelikle hoşgeldiniz. ![]() Bütün İlahiyatçılar her hocanın hazırladığı özetlere ve soru cevaplarına bakarak çalışıyor. Daha güzel değil mi? farklı hocaların çalışmalarından faydalandıkça o konular sizde daha kalıcı olacaktır. Siz hepsini çalışın, başarılar dilerim. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:76 |
Durumu: ![]() Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | ![]() meraba,ben ikinci sınıfta erol71 in özetleriyle bazı derslerimi çalışmak zorunda kaldım,ve sadece özetlerden çalışarak 75 aldım,hemde ablamız saolsun bütün dersleri,bütün üniteleri paylaşmış.ben şiddetle onun özetlerini tavsiye ediyorum.
|
![]() |
![]() | Mesaj No:77 |
09 Şubat 2014 | ![]()
Erol 71'in Din Sosyolojisi 2. ve 3. ünite özetlerini bulamıyorum. düşünceli000 Bana bir link verebilir misiniz?
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:78 |
09 Şubat 2014 | ![]()
Erol 71'in sitemizde kayıtlı olmayan ders özetlerini bir başka sitede buldum. ![]() Eğer vakit bulursam sizinle de bu ders özetlerini (din sosyolojisi ) paylaşacağım. ![]()
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:79 |
![]()
Türk dili 1 müfredatı bu dönem mi değişti gecen dönemmi yani çıkmış soruları çözmenin bi anlami varmi acaba SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
2. Sınıf ilahiyat hadis dersi 2. ünite özeti ve soru-cevap Medineweb | nurşen35 | Hadis | 8 | 20 Nisan 2017 22:04 |
ilahiyat 1.sınıf arapça derleme soru cevaplar. | Medine-web | Arapça 1 | 0 | 29 Aralık 2013 18:45 |
AÖF ilahiyat 1.sınıf 2010-2011 güz dönemi dönem sonu sınavı çıkmış soru ve cevapaları | Medine-web | çıkmış sınavlar/denemeler | 6 | 26 Kasım 2013 16:20 |
AÖF ilahiyat 1.sınıf 2010-2011 güz dönemi ara sınav çıkmış soru ve cevapları | Medine-web | çıkmış sınavlar/denemeler | 6 | 26 Kasım 2013 14:49 |
ilahiyat 1. sınıf güz dönemi Arapça soru cevap | muuskem | Arapça 1 | 1 | 15 Ocak 2013 12:13 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|