|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 31 Mayıs 2013 (09:32), Konuya Son Cevap : 12 Eylül 2013 (13:05). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Mayıs 2013, 09:32 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | önlisans ilahiyat öğrencilerinin dikkatine !!! önlisans ilahiyat öğrencilerinin dikkatine !!! selamün aleyküm arkadaşlar,sınava sayılı saatler kala hepimizin mutlaka şunuda yapmadan sınava girmeyelim dediğimiz ,dikkat çekmek istediğimiz konuları mutlaka oluyordur...bunları istişare bölümlerimizde zaman zaman yazıyoruz ama sayfalar arasında kayboloup gidiyor.sınavdan sonra da ben bunu hatırlatmıştım desekte iş işten geçmiş oluyor.bu sebeble bu konuyu açtım ki bu başlık altında önemli bulduğumuz detaylarda birbirimizi uyaralım ....bu paylaşımı sohbet olarak değil lütfen dikkat edilmesi gereken konuyu yazmak için kullanalım.sitemize gelen insanlara da yardımcı olmuş oluruz..anlayışınız için teşekkürler... ben elimden geldiğince 2.sınıflar için sınav da mutlaka bunu yapın diyeceğim konuları yazabilirim.1.sınıf derslerine vakıf olan arkadaşlarımız da kendi uyarılarını buraya yazarlarsa herkes faydalanmış olur. herkese sınavlarında başarılar diliyorum,rabbim yar ve yardımcımız olsun,kalan zamanımızı bereketlendirsin..fi emanillah.
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
Konu Sahibi makbergülü 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Evde yapılabilecek deterjan ve şampuanlar | Pratik / Faydalı Bilgiler | Mihrinaz | 1 | 205 | 14 Ekim 2023 14:09 |
yeniden merhabalar | Serbest Kürsü | KardelenGül | 12 | 5289 | 27 Eylül 2018 19:05 |
2014 kpss için konu dağılımı | KPSS İstişare/Sohbet | nurşen35 | 1 | 2980 | 11 Ağustos 2014 14:31 |
evde tarhana yapmanın püf noktaları (: | Pratik / Faydalı Bilgiler | Allahın kulu_ | 5 | 4212 | 11 Ağustos 2014 13:07 |
KPSS Birde Böyle Hazırlanmayı Deneyin | KPSS İstişare/Sohbet | Mihrinaz | 9 | 4072 | 11 Ağustos 2014 12:21 |
31 Mayıs 2013, 09:37 | Mesaj No:2 |
03 Mart 2012 | Cevap: önlisans ilahiyat öğrencilerinin dikkatine !!!
çıkmış sorulara mutlaka bakıyorsunuzdur ama benim hatırlatmak istediğim bahar d.arasınav sorularına da dikkat etmeniz.şimdiye kadar her dönem sonu sınavların da mutlaka en az 5-6 tane de ara sınav sorusu gelmiş ...bu demektir ki bu sınav da da ara sınavda ki sorulardan illa ki gelen olacaktır..dikkatle bu soruları tekrar incelememizde fayda var..
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
31 Mayıs 2013, 09:47 | Mesaj No:3 |
03 Mart 2012 | Cevap: önlisans ilahiyat öğrencilerinin dikkatine !!!
hatırlatmak istediğim bir diğer konu da seminerler...bu konuda ayrı başlık açıp uyardım ama buraya da yazayım ki dikkattinden kaçanlar olabilir... e-seminer uygulaması hepimize kısa mesajla hatırlatılmıştır.ama farketmeyip önemsememiş olabilirsiniz ki ben işe yaramaz görüp ilgilenmemiştim mesela..taaa ki dün bir arkadaşımın uyarmasına kadar..inkılap tarihinin tüm ünitelerini kolay ve akıcı anlattığını ögrenince çok sevindim ve hemen herkesi bu konuda uyarmak istedim yanii o kaadar ki minareden anons yapmak isteyecek kadar diyebilirim :-) inkilaptan tüm ünite anlatımlarına burdan bakılıyor :-)
31 Mayıs 2013, 10:25 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: önlisans ilahiyat öğrencilerinin dikkatine !!! Alıntı:
yoksa geçen girdiğimiz ara sınav sorularına mı | |
31 Mayıs 2013, 10:26 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: önlisans ilahiyat öğrencilerinin dikkatine !!!
Arapça ara sınavda final arapça tercüme sorusu vardı.
__________________ |
31 Mayıs 2013, 10:36 | Mesaj No:6 |
25 Şubat 2011 | Cevap: önlisans ilahiyat öğrencilerinin dikkatine !!! evet diğer derslerden de 1. sınavda dönem sonu sorularından çok vardı ben hem derslere çalışıp hem de geçmiş yıl sorularından ara sınav soruları ve dönem sonundan ilk 4 üniteyi kapsayan sorulara bakmıştım arapçadan da baktım ama çoğu kişi daha dikkatli sorulara bakmışki 100 aldılar |
31 Mayıs 2013, 10:40 | Mesaj No:7 |
25 Şubat 2011 | Cevap: önlisans ilahiyat öğrencilerinin dikkatine !!!
ben de 1. sınavda arapçadan geçmiş yıl sorusu yine çıkmaz diye çok da dikkatli sorulara bakmamıştım 1. sınıflarda da bizlerde de çok fazla geçmiş yıl sorusu çıktı benim tavsiyem de arapça geçmiş yıl sorularına defalarca dikkatli bir şekilde bakmanız ama tek başına soru ezberlemekle değil aöf ne yapar bilinmez en iyisi ünitelere de sıkı bir şekilde çalışmak tedbiri alıp takdiri allaha bırakalım inşallah |
31 Mayıs 2013, 10:53 | Mesaj No:8 |
03 Mart 2012 | Cevap: önlisans ilahiyat öğrencilerinin dikkatine !!! gülüm bu girdiğimiz sınav diyorum..bazı derslerden elimizde hiç çıkmış soru yok mesela inkılap ve türk dili gibi ...buda gelebilir ihtimalini kuvvetlendiriyor.niye bilmem ama bence bu derslerden arasınavdaki sorular gecek gibi düşünüyorum..a.ö.f kendini tekrar ettiğine göre bu muhtemel..bu saate kadar hiç çalışmayanın yapacağı tek şey zaten sorulara bakmak göknurum.biz baştan beri önce dersi kavrayın , sonra sorular dedik zaten :-)
31 Mayıs 2013, 10:55 | Mesaj No:9 | |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: önlisans ilahiyat öğrencilerinin dikkatine !!! Alıntı:
__________________ | |
31 Mayıs 2013, 11:06 | Mesaj No:10 |
03 Mart 2012 | Cevap: önlisans ilahiyat öğrencilerinin dikkatine !!! ablam zaten elimizde yeni içeriğe göre. bir girdiğimiz arasınav sorusu var bu derslerden bende onları tekrar çözelim diyorum :-)
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |