|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 18Haziran 2013 (14:57), Konuya Son Cevap : 24 Temmuz 2013 (02:37). Konuya 49 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21Haziran 2013, 21:03 | Mesaj No:31 | |
Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! Alıntı:
bende senin gibi düşünüyorum ist.olması konusunda.inşallah artık forumdan yardımcı olan olur. gerçekten ya.arapca 3 çok zor ve karmaşıktı.ben hiç çalışmadan girmemiştimki sınava yinede kalmıştım. geçmiş yıl sorularından çıkar mutlaka.aöf oturup yeni sor hazırlamaz gibime geliyo.ama göknurun dediğide mantıklı bellide olmaz. düşünceli000 offfffff hep muallak. | ||
21Haziran 2013, 21:31 | Mesaj No:32 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! Alıntı:
ancak geçmiş yıl sorularını yapabilirim..üniteleri çalışsamda anlamıyorum iyice sorulara çalışırım artık...ondan sonrası nasip derim sanada kolay gelsin arkadaşım..yine haberleşiriz...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
24Haziran 2013, 15:33 | Mesaj No:33 |
Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....!
Bende tek dersten girecek olanlardanım ama bu il seçme gibi ne işlemler yapılcak acaba şuan bir açıklama yok sitede başvuru falan nerden yapacağız?
| |
24Haziran 2013, 18:41 | Mesaj No:34 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....!
mihrinazım canım arkadaşım bencede bu sınavda çıkmış soru ağırlıklı olur.a.ö.f bu gerçi heran farklı bir tarz...buralara gelirsen haberleşelim bacım bana yakın okullarda olacaksın gibi ;) mevlam hayırlısıyla bu sınavı verip mezun eylesin hepinizi...
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
24Haziran 2013, 18:46 | Mesaj No:35 |
Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sınav ile ilgili bilgiler arkadaşlar | |
24Haziran 2013, 20:28 | Mesaj No:36 |
Durumu: Medine No : 21267 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....!
Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Fakültelere Kayıtlı Öğrenciler İçin Tek Ders Sınav Duyurusu Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı, 2012-2013 öğretim yılında tek dersten başarısız olan ve bu dersini verdiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere tek ders sınavı yapılacaktır. Tek ders sınavı aşağıda belirlenen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Kayıtlı olduğu bölüm/programda tüm dersleri alan ve tek dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler. Öğrencinin sınava gireceği tek derse 2012-2013 öğretim yılı güz veya bahar döneminde kayıt yaptırmış olması gerekmektedir. Başarısız olduğu tek dersten (DZ), (YZ) harf notu alan öğrencilere tek ders sınav hakkı verilmez. Uygulamalı dersler (laboratuvar, pratik çalışma ve benzeri uygulamalı dersler) için tek ders sınav hakkı verilmez. Tek ders sınav notu dönem sonu sınavı notu yerine geçer. Başarı notu, dönem içi notları ile tek ders sınav notunun yüzdelik bilgileri dikkate alınarak belirlenir. Tek ders sınavı sonucunda hesaplanan başarı notuna göre öğrencinin harf notu, ilgili dönemde o dersten bağıl değerlendirme sonunda oluşan harf notu aralıkları dikkate alınarak belirlenecektir. Her ne sebeple olursa olsun tek ders sınavına katılmayan veya katılamayan öğrenciler için mazeret sınavı yapılmaz. Tek ders sınavına girmeyen öğrencilerin dönem sonu harf notları geçerli olacaktır. Tek ders sınavı, 28 Temmuz 2013 tarihinde saat 14:00’de, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Samsun, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa ve yurtdışı programlarına kayıtlı öğrenciler için Almanya/Köln, Azerbaycan/Bakü’de gerçekleştirilecektir (Köln ve Bakü’de yapılacak sınavlar ile ilgili ayrıca duyuru yapılacaktır). 28 Temmuz 2013 Pazar günü tek ders sınavının yapılacağı illerde ve KKTC/Lefkoşa’da bulunan AÖF büroları 10:00 – 15:00 saatleri arasında açık olacaktır. Tek ders sınavına girecek öğrencilerin sistemimizde kayıtlı olan sınav merkezlerine göre sınav yapılacak illere atamaları aşağıda yer alan tablo kullanılarak Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz tek ders sınavına gireceği sınav ilini, 28-29-30 Haziran 2013 tarihlerinde TC kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ile [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu” linkinden sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 4441026 nolu Öğrenci Etkileşim Merkezi’ni arayarak değiştirebilirler (29 Haziran Cumartesi ve 30 Haziran Pazar günleri AÖF Büroları ve Öğrenci Etkileşim Merkezi hizmet vermemektedir). Belirtilen tarihlerde değişiklik yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek zorundadırlar. ADANA ANKARA ANTALYA BURSA DİYARBAKIR ERZURUM KARAMAN KONYA BURDUR YALOVA MALATYA TRABZON MERSİN BOLU ISPARTA BALIKESİR ADIYAMAN GÜMÜŞHANE NİĞDE ZONGULDAK DENİZLİ ÇANAKKALE ŞANLIURFA BAYBURT K.MARAŞ BARTIN ELAZIĞ ERZİNCAN KAYSERİ KARABÜK BİNGÖL RİZE OSMANİYE ÇANKIRI MARDİN ARTVİN HATAY KIRIKKALE SİİRT ARDAHAN GAZİANTEP KIRŞEHİR BATMAN KARS KİLİS AKSARAY ŞIRNAK MUŞ NEVŞEHİR KASTAMONU AĞRI YOZGAT TUNCELİ ESKİŞEHİR İSTANBUL ANADOLU İSTANBUL AVRUPA İZMİR SAMSUN VAN BİLECİK KOCAELİ EDİRNE MANİSA SİNOP IĞDIR KÜTAHYA KOCAELİ GEBZE EDİRNE/KEŞAN AYDIN ÇORUM BİTLİS A.KARAHİSAR DÜZCE KIRKLARELI MUĞLA AMASYA HAKKARİ SAKARYA TEKİRDAĞ UŞAK TOKAT ORDU GİRESUN SİVAS Tek ders sınavı için sınava giriş belgeleri 22 Temmuz 2013 tarihinden itibaren [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu” linkinden ve AÖF bürolarından alınabilecektir.
__________________ |
14 Temmuz 2013, 12:19 | Mesaj No:37 |
Durumu: Medine No : 16419 Üyelik T.:
27 Ocak 2012 | Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....!
Arkadaşlar ben inkılap-1 den gireceğim sınava inşallah. Ama şu inkılapları bi türlü çözemedim, okulun yıllık.eogrenme sitesinden bakıyorum kitaba 30 ünite gösteriyor, bürodan hiç inkılap kitabı vermemişlerdi bana. Şimdi soru şu bu 30 ünitenin hepsine mi çalışacağım?? İnşallah bilen biri hemen cevap verir...
__________________ "Bana ne çok 'gel-git'ler var hayatında, diyorsun.. Tut ki biraz Hâcer'im, hayat denen çölde say ediyorum..!" A.Genç |
14 Temmuz 2013, 13:39 | Mesaj No:38 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! Alıntı:
murat ya da egem yayınlarının soru bankası kitabını al ordaki soruların çözümü açıklamalı o kitapları alıp çalışmanı tavsiye ederim bir de bu senenin ara sınav ve dönem sonu sorularını çözersen çok iyi olur | |
14 Temmuz 2013, 13:42 | Mesaj No:39 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....!
asilem senin için netten yeni müfredata göre inkilap tarihi 1 kitabını buldum ordan da bakabilirsin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
14 Temmuz 2013, 14:02 | Mesaj No:40 | ||
Durumu: Medine No : 16419 Üyelik T.:
27 Ocak 2012 | Cevap: 2013 AÖF tek ders sınavına girme kriterleri....! Alıntı:
Alıntı:
__________________ "Bana ne çok 'gel-git'ler var hayatında, diyorsun.. Tut ki biraz Hâcer'im, hayat denen çölde say ediyorum..!" A.Genç | ||
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |