![]() |
ilahiyat önlisans yardımcı kitap ilahiyat ön lisans konu anlatımlı hangi yayınevi kitabı önerirsiniz ayrıca dgs ile ilitama geçmek için kaç net yapmak gerekir diploma notunu etkiler mi |
Cevap: ilahiyat önlisans yardımcı kitap Evet arkadaşlar, ben de aynı dertten muzdaribim. Bize verilen kitaplar çok işe yaramıyor gibi. Sınavlara nasıl çalışmak lazım, sizler hangi kaynakları kullanıyorsunuz? Ben İşletme okurken büronun verdiği kitapların yüzünü açmaz direk Murat'ın kitaplarından çalışır ve çıkmış sorulara bakardım. İlahiyat için de durum aynı mı acaba? |
Cevap: ilahiyat önlisans yardımcı kitap Alıntı:
dgs için en az 60 netiniz olmalı yanlış hatırlamıyorsam.diploma notu etkiliyor tabiki ne kadar yüksek olursa diploma notunuz o kadar iyi Alıntı:
|
Cevap: ilahiyat önlisans yardımcı kitap Bazı derslerde çıkmış sorular çıkıyor ama bazılarında neredeyse hiç çıkmıyor. Mesela İnkılap Tarihi'nde geçtiğimiz sınavda pek çıkmadı. Nasıl yapmak lazım? |
|
geçmiş yıl sorularına güvenmemek lazım ya kitaptan ya da yardımcı kitaptan sıkı bir şekilde çalışmak lazım emek verilerek güzel notlar alınırevet000 |
|
|
soru etkinliği oluyo mu? bir de akılda kalıcı hafıza teknıklerı vardı 1. sınıftayken.. şimdi kaldırıldı mı? |
Cevap: soru etkinliği oluyo mu? ders olarakmı diyorsunuz anlamadım |
SAAT: 15:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.