|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 26 Mart 2013 (10:03), Konuya Son Cevap : 27 Temmuz 2014 (23:56). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26Haziran 2014, 14:13 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 21267 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: Ücretli Öğretmenlik ile ilgili bir kaç soru ? Teşekkürler. ALLAH (c.c.)'A emanet olun. Dualarınızda unutmayın.
__________________ |
26Haziran 2014, 14:18 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: Ücretli Öğretmenlik ile ilgili bir kaç soru ?
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
03 Temmuz 2014, 23:47 | Mesaj No:13 |
Cevap: ilahiyat önlisans diplomasıyla ücretli öğretmenlik yapabileceğinizi biliyormus
ilahiyat 1.sınıflara ücretlik öğretmenlik şansı yok diploma isteniyor maalesef
| |
04 Temmuz 2014, 00:50 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: ilahiyat önlisans diplomasıyla ücretli öğretmenlik yapabileceğinizi biliyormus
Önlisans mezunları bulundukları bölgenin ilçe milli eğitimine gereken belgelerle başvurup cağrılmaları neticesinde öğretmenlik yapabiliyorlar. Dkab alanında cok fazla acık olması hasebiyle genelde basvuran herkes cagrılıyor. Ancak 1.sınıflar icin böyle birsey mümkün degil. Sabredin seneye insallah.
__________________ Bismillah diyerek... |
27 Temmuz 2014, 23:36 | Mesaj No:15 |
Cevap: Ücretli Öğretmenlik ile ilgili bir kaç soru ? Ücretli Öğretmenlik Başvuruları Tarihi ve Koşulları 2014 2015 Ücretli öğretmenlik başvuru tarihleri il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri bazında farklılıklar gösterebilmektedir. Ücretli öğretmenlik başvuru yapacak olan öğretmenlerin ilgili duyuruları başvuru yapacağı il ya da ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinden takip etmeleri ya da telefon ile bilgi almaları gerekmektedir. Ücretli öğretmenlik başvuru koşulları ve tarihleri her Milli Eğitim Müdürlüğünde farklılık arz edebilir. Ücretli Öğretmenlik Başvuruları 16 Ağustos Tarihi İtibariyle Birçok İl ve İlçe MEM’de Başlar. alıntıdır | |
27 Temmuz 2014, 23:42 | Mesaj No:16 |
Cevap: Ücretli Öğretmenlik ile ilgili bir kaç soru ? MÜRACAATA EKLENECEK BELGELER 1-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 2-Diploma Fotokopisi 3-Formasyon veya Tezsiz Yüksek Lisans Belgesinin Fotokopisi 4-KPSS Sonuç Belgesinin Fotokopisi (Varsa) 5-İkametgah Belgesi 6-Sabıka Kaydı 7-Varsa (İngilizce ,Bilgisayar, Okul Öncesi) Sertifikaları 8-Emeklilik kimlik kartı fotokopisi (Emekli olanlar için) Not : Fotokopisi istenen belgeler Aslı ile beraber getirilecek, Aslı Kontrol edildikten sonra Fotokopileri Müdürlükçe alınacaktır. Başvurular şahsen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yapılacaktır. | |
27 Temmuz 2014, 23:56 | Mesaj No:17 |
Cevap: Ücretli Öğretmenlik ile ilgili bir kaç soru ? Başvurular ne zaman başlayacak? Yetki ilçe memlerde olduğu için her ilçe milli eğitim istediği zaman başlatabilir. İlk atamalar yapılmadan önce normlar tam belli olmadığı için başvuruların alınması pek sağlıklı olmayacağı için genel olarak Eylül’ün ilk haftası başvurular alınır ve ilk atamalar yapıldıktan sonra ücretli öğretmenlik görevlendirmeleri yapılır. Önlisans mezunlarını ücretli öğretmenlik yapabilir mi? Evet yapabilirler fakat öncelik eğitim fakültesi ve lisans mezunlarındadır. Açık kapatılamamış ise önlisans mezunlarına şans verilir. Üniversite 3.sınıf ya da 4.sınıf öğrencisiyim. Ücretli öğretmenlik yapabilir miyim? Evet yapabilirsiniz. Ama şansınız çok düşüktür. Ücretli öğretmenlik için okullara başvuru yapmamıza gerek var mı? Hayır yok. Başvurular ilçe memlerdeki başvuru formuna, online başvuru yoksa bizzat ilçe memlere yapılacaktır. alıntıdır ücretli öğretmenlik düşünen arkadaşların dikkatine... milli eğitim müdürlükleri genellikle kendi sitelerinden bu duyuruları yapmaktadır.bu yüzden bulunduğunuz ildeki veya ilçedeki milli eğitim müdürlüklerinin web sitelerinden yada bizzat gidip bilgi alabilirsiniz... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |