|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 22 Temmuz 2014 (19:47), Konuya Son Cevap : 24 Ekim 2022 (00:54). Konuya 90 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:61 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | ![]()
Mezun olunca dert tasa biter mi hiç.. İşte dgs sınavına gireceklerin durumu ![]()
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:63 |
09 Şubat 2014 | ![]() İnşaallah, nasip olursa dgs sınavına hazırlanmaya çalışıyorum. Göknur , inşaallah sizde mezun olacaksınız. Bizler İlitama başlayalım sizlerde İlitamdan mezun olun , iki mutluluk yaşayalım , Allah (cc) nasip ederse... ![]() ![]()
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:64 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]()
alllah kolaylık versin nurşen inşallah iki mutluluk birden yaşarız |
![]() |
![]() | Mesaj No:65 |
![]()
SELAMUN ALEYKUM..ilahiyat1.sınıf erol balcı ders notlarının hepsini bir araya toplamıs bir arkds varsa lutfen ozel msjla paylasabilrmisiniz...COK ACILLL
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:66 | |
09 Şubat 2014 | ![]() Alıntı:
İlahiyat 1. sınıfın ana sayfasında bütün derslerin özetleri erol71'in mevcut. Aşağıdaki linklerden de bütün özetleri bulabilirsiniz kolay gelsin , başarılar diliyorum.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
![]() |
![]() | Mesaj No:67 |
![]()
selamun aleykum arkadaslar ben bu donem mezun olacagım ılıtam dusunuorum ama kafam karııskık nasıl bı sıstem kac kıtaptan sorumluyuz nasıll calııslır kac puan almamız lazım
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:68 | |
Mezuniyetiniz şimdiden hayırlı olsun. Diploma notunuzu ne kadar yüksek tutarsanız, dgs sınavında ek puan alma durumuna sahipsiniz. Mezun olduktan sonra Temmuz ayında DGS sınavı yani, 3 ve 4. sınıflara dikey geçiş hakkı kazanılır. Dgs sınavı Türkçe ve sayısaldan oluşmaktadır. İlitam için sadece Türkçe yapmanız yeterlidir. Türkçe konular ; Sözcükte anlam , cümlede anlam , anlatım biçimleri, paragraf ve sözel mantık.. Aşağıdaki linkten dgs konularını ve soruları görebilirsiniz.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() | Mesaj No:69 |
Durumu: ![]() Medine No : 31327 Üyelik T.:
23 Eylül 2013 | ![]()
diplomamı daha gidip alamadım antalyadan diploma notumu bilmiyorum ama iki onur iki yüksek onur belgesi aldım önlisans okurken... diploma notu dgs de ek puan almama faydası oluyor demekki...
__________________ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
![]() | Mesaj No:70 | |
![]() Diploma notu ne kadar yüksek ise dgs ek puan veriyor. Genel ortalama 3'ün üzerindeyse 60-65 puan fazla veriliyor diye biliyorum. Diplomanı bir an önce alabilirsen dgs sınavına yetişirsin. Mayıs ayının sonunda başvurular başlıyor.
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare-Sohbet Bölümü | Medineweb | İlitam 4.Sınıf Dersleri | 308 | 19 Mart 2024 00:27 |
Medinewebli önlisans İlahiyat 1.sınıf öğrencileri İstişare Bölümü | Medineweb | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | 87 | 13 Aralık 2019 10:37 |
Medineweb ATA AÖF İlahiyat Önlisans İstişare Bölümü | Mihrinaz | ATA AÖF Bilgi Paylaşım/Dökümanlar | 0 | 05 Eylül 2018 12:43 |
AÖF İlahiyat Arapça Dersi Soru Cevap Bölümü | muuskem | Arapça 1 | 84 | 20 Ocak 2016 14:17 |
Medinewebli Önlisans İlahiyat 2. Sınıf İstişare Bölümü | nurşen35 | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | 9 | 14 Aralık 2015 02:00 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|