|
Konu Kimliği: Konu Sahibi nurşen35,Açılış Tarihi: 22 Eylül 2015 (03:35), Konuya Son Cevap : 22 Eylül 2015 (03:35). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Eylül 2015, 03:35 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Aöf İlahiyat Lisans Tamamlama Bölümü Açılsın Kampanyası... Aöf İlahiyat Lisans Tamamlama Bölümü Açılsın Kampanyası... AÖF İLAHİYAT LİSANS TAMAMLAMA BÖLÜMÜ AÇILSIN ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÖRNEK DİLEKÇE KOPYALAYIP GÖNDERİNİZ. MEZUN OLANLAR MEZUNİYET TARİHİNİ GİREREK GÖNDERSİNLER. T.C YÜKSEK ÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ANKARA Anadolu ÜniversitesiAçıköğretim Fakültesi İlahiyat Önlisans Bölümü ....sınıf .......no'lu öğrencisiyim. Açıköğretim Fakültesinde İlahiyat Lisans bölümü bulunmadığından Önlisans eğitimimi Lisansa tamamlamak için Dikey Geçiş Sınavına giriyorum.Son yıllarda sayısı 10'a ulaşan Uzaktan Eğitim İlahiyat Lisans Tamamlama bölümlerinin yönetmelikleri farklılık arz etmektedir.Eşit olmayan harçlar,materyaller ,sınav uygulamaları ve eğitimde kutuplaşmaya yol açan sistemleri nedeniyle sizden; Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde ' İlahiyat Lisans Tamamlama Bölümü ' açılmasını talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını saygı ile arz ederim. Tarih:.../.../.... Ad Soyad: İmza Adres: GÖNDERİLECEK ADRESLER; Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 06539 Bilkent Ankara-Türkiye E-Posta: webadmin@yok.gov.tr Kurumsal e-Posta [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yök Faks adresleri; 0 312 298 70 75 0 312 266 47 59 0 312 266 47 48 0 312 266 47 58 Yök Başkanın twitter adresi isteklerinizi buradan da iletebilirsiniz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] AÇIKÖĞRETİM REKTÖRLÜĞÜ'NE GÖNDERİLECEK DİLEKÇE T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NE ESKİŞEHİR Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İlahiyat Önlisans bölümü....sınıf ...........no'lu öğrencisiyim.Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim bölümü bünyesinde İlahiyat Lisans Tamamlama bölümü açılmasını talep ediyorum Gereğinin yapılmasını saygı ile arz ederim Tarih:.../.../.... Ad Soyad: İmza Adres: E-mail: AÇIKÖĞRETİM DEKANLIĞI'NA GÖNDERİLECEK DİLEKÇE .................................................. .................................................. .................................................. ............. T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA ESKİŞEHİR Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İlahiyat Önlisans bölümü....sınıf ...........no'lu öğrencisiyim.Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim bölümü bünyesinde İlahiyat Lisans Tamamlama bölümü açılmasını talep ediyorum Gereğinin yapılmasını saygı ile arz ederim Tarih:.../.../.... Ad Soyad: İmza Adres: E-mail: Dilekçelerinizi bu adreslere gönderiniz.. AÖF DEKANI ;Prf.Dr. Yücel GÜNEY mail ve Faks adresleri; E-Mail: yucelguney@anadolu.edu.tr Dekan Yardımcısı M. Recep OKUR e-Posta: mrecepokur@anadolu.edu.tr Rektör;Prof. Dr. Naci Gündoğan E-Mail: nacigundogan@anadolu.edu.tr Faks: 0 (222) 335 3616 Rektör yardımcısı(Öğrenci İşleri ile ilgilenen) Prf.Dr. Adnan OZCAN 'nın adresleri Öğrenci İşleri; E-Mail: aozcan@anadolu.edu.tr Özel Kalem;Faks: 0 222 - 335 36 16 ÖRNEK DİLEKÇELER BAĞLANTIDADIR. Bu fax numaralarına fakslayın Faks: (0222) 330 46 26 Faks: (0222) 335 36 16 Faks: (0222) 320 07 58 Faks: (0222) 330 93 30 nacigundogan@anadolu.edu.tr merkezburo@anadolu.edu.tr gensek@anadolu.edu.tr oidb@anadolu.edu.tr mrkburo@anadolu.edu.tr Posta Adresi ; http://www.tccb.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/ Alıntı...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
Konu Sahibi nurşen35 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Gündem Korona Aşısı | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 6 | 1484 | 10 Aralık 2020 12:20 |
DHBT Muhteşem Özetler | DHBT-Hazırlık/Notlar/Özetler | nurşen35 | 4 | 2249 | 08 Aralık 2020 18:40 |
Kıssaları Hayatımıza Taşıyalım | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | nurşen35 | 1 | 963 | 08 Aralık 2020 17:46 |
TENKİD | Serbest Kürsü | nurşen35 | 0 | 850 | 08 Aralık 2020 12:44 |
Vitir Namazını Niye Kılıyoruz Biliyor musunuz... | Namaz-Abdest-Teyemmüm | nurşen35 | 0 | 978 | 04 Aralık 2020 13:56 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |