|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2014 (11:59), Konuya Son Cevap : 17 Eylül 2018 (20:03). Konuya 403 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Ağustos 2016, 10:14 | Mesaj No:171 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Okulunu medhedecek illa billa gelin diyecek kimse yok mu omu sivas atatürk hepsi birbirinden zor ve zorlaştırılıyor.burdan inönüde okuyan azimli bir arkadaşım bidaha ilitam okusam yine inönude okurum demişti...ne güzel bir duygu..bende bi daha okusammmm..yok tek okuyacak olduğum yarim hafızlığa bedel ezberlerim ve yarismada kazandığim kitaplar olsun
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Ağustos 2016, 10:31 | Mesaj No:172 |
15 Kasım 2011 |
Arkadaslar ,herbirimiz okudugumuz okullarla ilgili ,gordüğümüz yaşadığımız seyleri paylasiyoruz..bir nevi bikgi guncellemesi yapiyoruz.hep beraber cıktığımiz bu yolun kolay olduğunu kimse söylemedi(eşim hariç)ne varki okursun demişti..simdiyse; ben mühendislikte bukadar calismadimdi diyor adamneyse...ilitam okurken universite okudigumuzun bilincinde ve farkında olmamız gerekiyor..zorluklar ona mukabil çünkü..kimse sen evlison cocuklusun uzaktan gelmişin yorgunsun calíiyosun ayrimina ve anlayısına tabi tutmuyor..hatta üstüne akil veriyorlar Her ilitamın üç aşa bes yukarı müfredatı aynı...detaylarda yoğunluk değişiyor. Yani ilitamların iceriğinden cok,dgsde iyi bir puan aldiktan sonra size yakinlığı ulasımı evli ve cocuklu olanlar için bu cok onemli oluyor.buna göre secim yapın..bizlerin tercihi bu yönde oldu..zorlugunu da sineye cektik.. Bu yastan sonra uni oku..beyin paslanmiş..ezber yukluyosun almiyor..ama sonra bi açiliyo zihin beyin..full performans)))bunu okulda farkedip yukledikce yüklüyor ezberleri zor olan okul olmadığını farkediyor insan...cocuklar ev iş calisma hayatinin arasına sokuşturulmus üni.macerası..hakkaten macera yani...zor olan bu kısmı. İsabetli kararlar vererek gonlunuzden geçen yerleri kazanırsinız inş.Gerisi nasilsa geliyor..sızlana sizlana soylene soyle bi bakmisın 4.sinif..bi bakmısın yaz okulu sürgunu..bi bakmısın mezun inş.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Ağustos 2016, 12:31 | Mesaj No:174 | |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Alıntı:
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
12 Ağustos 2016, 13:31 | Mesaj No:175 |
15 Kasım 2011 | İNŞALLAH istediğin yer olur aslıı...hayırlısıyla dgs yi atlat,tercihinide ona göre yaparsın inşallah.
12 Ağustos 2016, 14:55 | Mesaj No:176 |
Durumu: Medine No : 32854 Üyelik T.:
30 Ekim 2013 | bence zorluk sıkıntı vs kişiye göre değişir.okulun şartlarına bakılırsa istanbul daha mantıklı gibi duruyor.çünkü atatürkde sagolsun tüm olanakları aldılar elimizden.bütünleme yok çan yok budaoldukça can sıkıcı.zaten yaz okulu derseniz oda yarı bir muamma arkadasım kırk takla attı yaz okuluna gideblmek için zar zor girebidi yaz okuluna.ama ELhamdülillah ben memnunum okulumdan ulaşımda iki sattlık bir mesafede oldugum ve samimi içten doslar kazandıgım için ve çok çalışınca geçilemeycek hiçbir ders olmadıgını düşündüğüm için iyiki atauzemdeyim.rabbim son senemizi de hayırlısı ile bitirp ve akabinde kpss den güzel puanlar alıp istedğimiz şekilde sözleşmelide olsa atanabilmeyi nasip etsin rabbim.formasyonuda unuttum tabi bulundugum şehir ve atauzemin formasyon duyurusunu beklıyorum bakalım arttık inşallah son sınıfla beraber formasyonuda aradan çıkarmş olurum Allahın izniyle..selametle..
__________________ Beni almadan gidiyor ömrüm... |
15 Ağustos 2016, 01:51 | Mesaj No:178 | |
Durumu: Medine No : 55009 Üyelik T.:
29Haziran 2016 | Alıntı:
İstanbul'da ikamet eden ve bekar birisi olarak o halde İstanbul'u yazmak akıllıca olacaktır, anladığım kadarıyla... E tabi önce oraya gidebilmek için kafi düzeyde puan alabilmek gerek : ) | |
15 Ağustos 2016, 09:59 | Mesaj No:179 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Alıntı:
sakarya izmir de olabilir veya samsun allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin | |
15 Ağustos 2016, 10:01 | Mesaj No:180 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
burda sakaryayı tek songül abla okudu diye biliyorum samsunu mihrinaz muallime ravza alya dua okudu diye biliyorum |
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (0 Üye ve 7 Misafir) | |