|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2014 (11:59), Konuya Son Cevap : 17 Eylül 2018 (20:03). Konuya 403 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Ağustos 2014, 12:30 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler
rabbim razı olsun bu bilgiler çok faydalı olcak forum için emeğine sağlık |
11 Ağustos 2014, 12:38 | Mesaj No:12 |
Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler
kazanan arkadaşlarım.Rabb im dgs yi kazanma fırsatı verdi elhamdülillah.yerleştikten sonraki süreçte de Rabb im yar ve yardımcımız olur,bizi darda bırakmaz emin olunuz. ilitamla ilgili olumlu olumsuz düşünceleri fazla önemsemiyorum.kolay denilen ilitamlar bize zor gelir,zor denilen yerler bize kolay gelir Rabb im bilir biz bilemeyiz.. biz her zaman hakkımızdan hayırlı olanı isteyelim ,bizlere müslamanlara yakışan da budur elbet.. benim bu sene umudum yoktu.şimdiden sonraki süreçtede Rabb im nasip ederse ilitamlı olucaz.Rabb im bu süreci hayırlarla tamamlamamızı nasip etsin.inşaAllah=) selam ve dua ile | |
11 Ağustos 2014, 13:37 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler
Makbergülü illaki faydalı bir şey yapacaksın. Çok faydalı bir konu olmuş. Hepsi bir arada. Arkadaşım,Sakarya'da yüz yüze eğitim zorunlu deniyor ama gelmeyene bir şey demiyorlar. Yüzyüze eğitime gitmek faydalı oluyor. Öğrenci olduğunuzu hissediyorsunuz. Yurtta evden daha iyi çalışılıyor. Son hafta tekrarı iyi oluyor. Müsait olanlar gidebilir. |
11 Ağustos 2014, 13:47 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler mevlam hepimizden razı olsun canlar elimden geldiğince tek başlıkta toplamak daha güzel geldi ayrı konularda bu paylaşımlar var fakat sadece bu konuya bakmak isteyenler için forumun yeni yüzünede aşina olmayanlara kolaylık olsun istedim songül ablam sağolasın biz senden öğrendik işleri kolaylaştırmayı gülüm sen sakarya hakkında detaylı olarak anlatırsın artık. evet pek çok yerde farklı yorumlar var ama genelde yüzyüze eğitim mecburi diye bir uygulamaya rastlamadım.esnek tutuluyor sanırım bu konu. şimdiye kadar pek çok ilitam mezunu yada okuyanıyla sohbet ettim malatya ve 19 mayıs için çok olumsuz yorumlar edindim hatta malatyada okuyan arkadaşım sıkıntılarına hep şahit oldum.bu konuda her ilitamın zorluk derecesi mutlaka var fakat oralarda ki hocaların tutumları farklı yorumlara sebeb oluyor bunu anladım.her okuyan aynı hocayla okumadığı için aynı okul için farklı yorumlar mevcut.bu konuya dikkat edin bence seçimleri yaparken bu çok önemli sanırım.hala tercihler açıklanmadı bu bile yeterince kaos aslında.eğitim sistemindeki aksaklıklar okurken yaşanacak sıkıntıların habercisi mgibi sanki.mevlam okuyacak tüm kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun..çelik gibi sabır ve azim versin herkese..aminnn
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
11 Ağustos 2014, 13:59 | Mesaj No:15 | |
Durumu: Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler Alıntı:
| |
11 Ağustos 2014, 14:12 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler aynen öyle canım emeksiz yemek yok
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
11 Ağustos 2014, 16:02 | Mesaj No:17 | |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler Alıntı:
biz bilmeyiz, rabbim bilir hakkımızda hayırlı olan ne ise rabbim onu nasip etsin bizlere inşallah | |
15 Şubat 2015, 00:35 | Mesaj No:18 |
Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler
Allah razi olsun. Bu bilgilere eski diyorlar acaba gercekmi eger gercekse yeni ilitam hakkinda bilgilere nasil ulasiriz .
| |
15 Şubat 2015, 02:47 | Mesaj No:19 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler Alıntı:
ders sayısı geçen donem 10 bu dönem 9 sınavlar 3 günde ancak yapılıyor cuma günü erkenden kuran sözlü sınavı için gidiyorsun cumartesi pazar ve pazartesi final sınavları oluyor final notu en az 45 ortalama en az 45 olması lazım ki bağıl sistemde değerlendirmeyi girebilsin bir derste geçme notu yüksek ise 60 ile bile büte kalınabilir | |
15 Şubat 2015, 02:48 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler
songül ablamız çok başarılı olduğu için sakarya ilitam ona zor gelmedi maşallah diyorum başka da birşey demiyorum |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |