|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2014 (11:59), Konuya Son Cevap : 17 Eylül 2018 (20:03). Konuya 403 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Eylül 2016, 02:54 | Mesaj No:221 | |
Durumu: Medine No : 55206 Üyelik T.:
03 Eylül 2016 | Alıntı:
sayın nasri27 hocam, Öncelikle ciddi bilgilendirmede bulunup bizlere yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Yalnız gelişmeler oldukça üzücü hatta tüm plan programımı altüst etti diyebilirim. Online vizelerin ve oranların, bu tarzı kullanan tüm ilitamlardan kalktığı haberinin kaynağı olarak YÖK kararı demişsiniz. Lakin ben araştırmalarım boyunca günlerdir buna yönelik herhangi bir örneğe veya metne rastlayamadım. Size soracaklarım ve sizden istirham edeceklerim acizane şunlardır: 1- Kullanan İlitamların "tümü"nde Online vize sınavlarının hepten kalktığına dayanak ilan veya kararı bizimle paylaşır mısınız? 2- Tüm ilitamlar vize sınavlarını %20 ve %30lardan %40'a mı çekmiştir? Bunun da kaynağını rica ediyorum. Ayrıca %30'dan aşağı test usullü bir vize oranı kullanan ilitam artık imkansız mı? 3- Yazdıklarınıza göre vizeye girmeden finale girip ders geçme imkanı(!) AÖF'teki gibi tanınıyor değil mi? Çan ve bağıl sistem arasındaki farkı çok anlayamadığım için vizelere girmeden finallerde ders verebilmenin (düşük ortlama ile de olsa) mümkünlüğü bana lazım. Yanıtınızı sabırsızlıkla bekliyor, saygılar sunuyorum.2 gün içinde DGS'nin açıklanacağını öngörerekten benim gibi ilitam adayı diğer arkadaşlarla da tercih noktasında istişare ve fikir teatisi yapmak temennisindeyim. Yardımlarınızı ve haberlerinizi bekliyorum. uzgn Esenlikler.
__________________ Değişen biz miyiz, bilmem, zaman mı? Hep of mu çekelim yoksa aman mı? Bu, yaşamak değil; söyle, yalan mı? Acılar bal gibi tadılır oldu. | |
23 Eylül 2016, 12:24 | Mesaj No:222 |
Durumu: Medine No : 32854 Üyelik T.:
30 Ekim 2013 |
S. A arkadaşlar. Eymen hocam Atatürk Üniversitesi kayıt için gelmenizi şart koşmuyor biri aracılığıyla kaydınızı yaptırabilirsiniz. Ben kendim bizzat gidip kaydımı yaptırmıştım yakın oldugu icin ama çoğu arkadaşım kişiler aracılığıyla yatırdılar. Mehmet Akif hocam bizdeki kayıtlar online olmuyor maalesef ama zorlukta çıkarılmıyor.. Üsteki bilgileri okudum şimdi de arakdsım senin anlattıkların şuan bizim Üniverstedw uygulamaya konulan şeyler degil. Hala vizeler online ve yüzde yirmisi alınıyor.. Sadece finaller ve bütünleme sınavı yüz yüze. Dgs sonuçlarını bekleyen arkadaşlarım Rabbim hakkınzda hayırlsını nasıp etsin. Güzel sonuçlar alın inşallah. Bu kadar beklediğinize değsin. Sonuçlardan sonra atauzem tercih edecek arkadaşlarım olursa seve seve her türlü yardımcı olurum. Selametle.
__________________ Beni almadan gidiyor ömrüm... |
23 Eylül 2016, 16:50 | Mesaj No:224 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Aleyküm.selam lalü aşk.inşallah sonuçlarda açıklanırda bu bekleyiş sona erer.omu dede vizeler online...ortak dersler inkilap tarihi ve turk dili dersleri icin yüzyüze vize sınavına gidiliyor.bu dersler ilahiyatlarda yok..böyle bir uygulama varsa mutlaka ilitamlarin sayfalarindada yayinlaniyorsur..bende o sayfaları incelemenizi tavsiye ederim.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
24 Eylül 2016, 17:35 | Mesaj No:226 |
hocam mrb, emin olamadım da tekrardan sormak istedim, ankara dışında bütün üniversitelere final sınavı için gitmek gerçekten gerekiyor mu? gerekiyorsa en kısı sürede hangi üniversitelerin final sınavı bitiyor? şimdiden teşekkürler... | |
24 Eylül 2016, 18:13 | Mesaj No:227 |
15 Kasım 2011 | hoşgeldiniz.Final için bütün üniversitelerde,sınava gitme zorunlu,yanılmıyorsam vize demek istediniz...Ankara zaten vizede yüzyüze sınav yapıyor..bu sene istanbul ve izmir'de bu uygulamaya başlamış..yani vize yüzyüze,finaller zaten öyle..bütün ilitam programları için böyle değil tabi..tercih yapacağınız üninin mutlka resmi sayfasını inceleyin..kendi sayfalarında belirtmişler
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
25 Eylül 2016, 12:09 | Mesaj No:229 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu linke bir bakın,merak ettiğiniz,öğrenmek istediğiniz soruyu asarsanız yardımcı olmaya çalışırız..mezun olan okuyan arkadaşlarda kayıtsız kalmayacaklardır..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |