|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 07 Ekim 2013 (22:07), Konuya Son Cevap : 23 Ocak 2018 (19:21). Konuya 66 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Mart 2017, 23:26 | Mesaj No:64 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Her dersin hocası farklıdır.Mehmet Okuyan Samsun İlahiyat fakültesi de tefsir hocasıdır.İstanbul ilitamin tefsir derslerine giriyormu bilemiyorum.Istanbul ilitamdaki arkadaslar belirtirler.Hangi hocalar giriyorlar derslerine bilgi verirler.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
05 Ekim 2017, 15:55 | Mesaj No:65 |
15 Kasım 2011 |
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kayıt hakkı kazanan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Kayıt tarihleri hakkında duyuru [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden yapılacaktır. İstenen evraklar ve kayıt tarihleri bir iki gün içerisinde açıklanır. Kayıt tarihleri açıklandıktan sonra aksis üzerinden online kaydınızı gerçekleştirip harç ücretinizi yatıracaksınız. Harcınızı yatırdıktan sonra istenen evraklar ile birlikte fakülteye gelip kesin kayıt işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir. Kayıt için gelemeyen öğrenciler noterden onaylı vekalet ile başka birine kesin kaydını yaptırabilir.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
05 Ekim 2017, 15:57 | Mesaj No:66 |
15 Kasım 2011 |
Kayit için gerekli evraklar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
23 Ocak 2018, 19:21 | Mesaj No:67 |
Cumhuriyet ilitamda okuyorum İstanbul İlitama geçiş için iki şarttan biri yeterliymis 80 üstü ortalama ya da DGS puanının yeterli olması benim ortalamam 80 üstü acaba İstanbul ilitama gecsem mi diyedusunuyorum İstanbul ilitamin genel özelliklerini avantaj ve dezavantajlarini paylaşabilir misiniz ?
| |
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |